In volle luxe genieten van de Turkse Riviera tot Antarctica

[Aangeboden door de commerciële redactie]

Een vakantie op zee aan boord van een van de schepen van Seabourn staat gelijk aan een ultraluxueuze cruise in een intiem kader. De schepen met een modern en sfeervol interieurdesign bieden je tegelijkertijd ruimte, vrijheid en voldoende privacy. Aan boord mag je een hoogstaande service en gastronomie verwachten en gelijkgestemde passagiers die ook voor het allerbeste kiezen.

Genieten van de zon

Met de Riviera Escapades (april, 7 nachten) begin je de lente met een weekje zon in de Balearen, Corsica en de Franse Riviera.

Tijdens de Aegean Allure (juli, september, november, 7 nachten) vaar je vanuit Athene langs de mooiste Griekse Eilanden en de leukste Turkse badsteden.

Tijdens de Greek & Turkish Treasures (mei, juli, september, november, 7 nachten) gooi je de trossen los in Istanboel om de Turkse Riviera te ontdekken en te proeven van de mooiste Griekse Eilanden.

De Aegean Gems & Ephesus (juni, oktober, 10 nachten) neemt je mee in het kielzog van antieke culturen, religies en veroveringen. Unesco-Werelderfgoed sites zoals Efeze doen je terugkeren in de tijd. In Istanboel overnacht je aan de oevers van de Bosporus.

Op expeditie naar de poolgebieden

Seabourn Venture, het gloednieuw expeditieschip van Seabourn is ontworpen om de meest extreme plaatsen op onze planeet, zoals de poolgebieden of het Amazonewoud, in alle luxe te verkennen.

Iceland & Greenland Wild Shores laat je deze zomer het beste wat Groenland te bieden heeft ontdekken. Van het mythische Oost-Groenland met zijn gletsjers, fjorden en torenhoge ijsbergen tot de westkust met bontgekleurde huizen in een decor van machtige bergen. Reizen in juli of augustus 2023, 15 nachten, inscheping in Reykjavik.

Antarctica, het zevende continent, is ongetwijfeld de ultieme droombestemming voor elke doorwinterde reiziger. Seabourn Venture is speciaal ontworpen om het Antarctisch Schiereiland grondig te verkennen. Je kan het ontdekken tijden The Great White Continent (november of december 2023, 11 nachten, inscheping in Ushuaïa.

Wat is inbegrepen bij een reis met Seabourn?

Bij Seabourn is alles inbegrepen. De all-inclusive formule omvat alle maaltijden in de diverse restaurants, dranken aan boord (van champagne met kaviaar tot een assortiment wijnen, bieren, koffiespecialiteiten en cocktails), gevulde minibar in de suite naar eigen voorkeur, wifi aan boord, roomservice en de fooien voor het boordpersoneel. Uitzondering zijn je persoonlijke uitgaven, spa & wellness en georganiseerde uitstappen. Deze zijn niet inbegrepen. Daarnaast geniet je natuurlijk van de uitstekende service van het boordpersoneel.

Meer informatie over de unieke cruises vind je op seabourn.com.

The suite Life Event

Boek je voor 28 februari 2023 een zee- of expeditiecruise bij Seabourn dan krijg je tijdens het Suite Life Event tot 15 % korting op zeecruises en tot 25 % korting op expeditiecruises. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact op met onze reserveringsafdeling: 00800 1872 1872 (gratis nummer) of via een erkend reisadviseur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *