Wegdromen met de 2024 Voyage Collection van Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft haar vaarprogramma voor 2024 voorgesteld. In totaal zullen de zeven schepen van de luxerederij meer dan 350 routes, waaronder meer dan 130 Grand Voyages, aanbieden naar zeven continenten.

Voor wie droomt van exotische bestemmingen en luxueuze vakanties op zee hebben we goed nieuws: Oceania Cruises heeft haar vaarprogramma voor 2024 bekendgemaakt. De 2024 Voyage Collection bevat meer dan 350 reizen die je naar alle uithoeken van de wereld brengen.

“Naast onze reputatie voor het serveren van ‘The Finest Cuisine at Sea’, wordt Oceania Cruises alom geprezen voor het ontwikkelen van de meest aanlokkelijke en bestemmingsrijke routes in de cruise-industrie”, aldus Howard Sherman, president en CEO van Oceania Cruises. “Met ons programma voor 2024 hebben we een geheel nieuwe standaard gezet voor bestemmingsinnovatie met een verbazingwekkende mix van feesttentbestemmingen en exotische nieuwe locaties die zijn vermengd in creatief vervaardigde reisaanbiedingen.”

Europa

In 2024 zal Oceania Cruises haar meest uitgebreide en diverse Europese seizoen ooit varen. Met zes schepen die rond het continent zijn gepositioneerd gaan de bestemmingen van Groenland en IJsland tot de Heilige Landen van Egypte en Israël en alles daartussenin. Elke reis is een viering van geschiedenis, cultuur en culinair genieten op talloze betoverende bestemmingen.

Van de glinsterende juwelen van de Griekse eilanden, de Italiaanse Rivièra en de beroemde Côte d’Azur in Frankrijk tot de prachtige verborgen juweeltjes van de met fjorden omzoomde kust van Noorwegen en de ruige buitenposten van Groenland en IJsland, deze Europese routes voor 2024 zijn een studie in diversiteit. Insignia, Nautica, Marina en Sirena zullen het grootste deel van het seizoen doorbrengen met het verkennen van de noordelijke uitlopers van Europa en de westelijke wijnlanden. Riviera en Vista zullen de Middellandse Zee hun thuis noemen met een schijnbaar eindeloze overvloed aan reizen naar Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije, Malta, Israël, Egypte en meer.

Noord-Amerika

Regatta, Insignia en Nautica bieden bijna drie dozijn verleidelijke verkenningen van Alaska, New England, Canada, Bermuda en het koloniale zuiden van de Verenigde Staten. Regatta zal haar eeuwig populaire Alaska-seizoen herhalen met een reeks reizen die de regio in al zijn glorie laten zien. Must-see bestemmingen zijn onder andere Icy Strait Point, Kodiak, Juneau, Skagway, Ketchikan, Sitka, Wrangell, Prince Rupert en Victoria. Aan de oostkust bieden Insignia en Nautica afvaarten aan naar Bermuda, New England en de maritieme provincies van Canada vanuit New York City, Boston en Montreal.

Zuid-Amerika

Van het weelderige en groene tropische klimaat van de Amazone tot de ruige gletsjerachtige kustlijn van Chili, Zuid-Amerika is een enorm continent vol met spannende verkenningsmogelijkheden en levendig erfgoed. Marina vaart over het hele continent en neemt zelfs een adembenemende omleiding naar Paradise Bay, Admiralty Bay en Half Moon Island op Antarctica.

Azië & Afrika

Met meer dan drie dozijn afvaarten in de regio’s, laat Oceania Cruises reizigers op een ongeëvenaarde manier kennismaken met deze intrigerende landen. Riviera zal tijdens haar eerste seizoen in de regio varen van Arabië naar India, Zuidoost-Azië, de Filippijnen, Vietnam, China, Zuid-Korea en Japan. Nautica zal het Verre Oosten verkennen en tegelijkertijd een reeks reizen aanbieden die Zuid-Afrika, Mozambique, Mayotte en de Seychellen laten zien. Regatta zal een reeks reizen aanbieden die een letterlijke caleidoscoop is van deze legendarische landen. Er zijn ook volop mogelijkheden om afzonderlijke landen of regio’s te verkennen met uitgebreide excursies in Japan, Arabië en Indochina.

De Stille Oceaan, Australië & Nieuw-Zeeland

Oceania Cruises breidt haar aanbod uit met twee schepen in de regio – Regatta en Nautica. Regatta presenteert een intense focus op Nieuw-Zeeland en Australië, inclusief een reis van 35 dagen rond het continent. Er is ook een overvloed aan reizen die het Zuiderkruis volgen over de Stille Oceaan en naar Polynesië, waar Nautica een reeks van vier 10-daagse rondreizen vanuit Papeete aanbiedt.

Caraïben, Panamakanaal & Mexico

Oceania Cruises staat bekend om creatieve, meeslepende routes en presenteert een ongewoon divers en creatief aanbod van afvaarten naar het Caraïbisch gebied, het Panamakanaal en Mexico. Reisroutes omvatten bestemmingen buiten de gebaande paden zoals Bonaire, Dominica, Guadeloupe en St. Vincent, samen met de betoverende jachthavens van Gustavia, Rodney Bay, Tortola en Port Royal, om er maar een paar te noemen. Zeilend naar het westen kunnen reizigers zich onderdompelen in de legendarische culturen van Mexico, Belize, Honduras en Guatemala. Panama lonkt met zijn wereldveranderende kanaal, de koloniale charme van Colón en de glinsterende, kosmopolitische moderniteit van Panama City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *