Over ons

CruiseToTravel is een vooraanstaande, bekroonde wereldwijde online bron voor reizigers die op zoek zijn naar inspiratie en begeleiding voor het verkennen van enkele van ’s werelds meest boeiende bestemmingen en vakantie-ervaringen. Sinds de lancering in 2014 heeft CruiseToTravel zichzelf gevestigd als een leider in de reisindustrie, synoniem voor kwaliteit en uitmuntendheid, door inzichtelijke inhoud aan te bieden en samenwerkingen te bevorderen met topreisaanbieders over de hele wereld. Het platform biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van ervaringen, projecten en producten die uitmuntendheid op het gebied van gastvrijheid, luxe en verfijning illustreren. Deze toewijding aan kwaliteit is wat CruiseToTravel onderscheidt en trekt een toegewijde aanhang van kritische reizigers aan die op zoek zijn naar de beste reiservaringen en tegelijkertijd verbinding maken met een gemeenschap van gelijkgestemde reizigers die verfijnde ervaringen waarderen.

Het verhaal van CruiseToTravel begon met een eenvoudige behoefte om te ontsnappen aan de post-vakantieblues. In 2010, na terugkomst van een roadtrip door de Verenigde Staten, voelden we de bekende kriebel om aan het alledaagse te ontsnappen en besloten we onze eerste cruise te boeken. Ondanks de misvattingen dat cruisen voor oudere mensen is, dat cruises eentonig zijn en zorgen over zeeziekte, vonden we de ervaring verfrissend en boeiend. We wisten niet dat deze eerste reis een passie zou aanwakkeren die sindsdien heeft geleid tot meer dan 50 cruises en een diepe waardering voor de unieke voordelen van reizen over zee.

Omdat we de unieke voordelen van cruisen hadden ervaren, wilden we onze passie met anderen delen. In 2014 lanceerden we CruiseToTravel om in contact te komen met een gemeenschap van gelijkgestemde reizigers en om te laten zien waarom een ​​cruisevakantie de perfecte vakantie zou kunnen zijn. Door persoonlijke reisverhalen, cruisenieuws en insidertips te delen, werd CruiseToTravel al snel een uitgebreide hulpbron voor diegenen die de wereld via zee wilden verkennen.

Het succes van CruiseToTravel is gebaseerd op onze toewijding aan inhoud van hoge kwaliteit, ons scherpe gevoel voor opkomende reistrends, inzichten uit onze persoonlijke reizen en partnerschappen met toonaangevende namen in de reisindustrie. Ons publiek, een verfijnde mondiale gemeenschap, heeft onze snelle groei aangewakkerd door mond-tot-mondreclame, waardoor CruiseToTravel een vertrouwde bron voor reisinspiratie en begeleiding is geworden.

Vandaag is CruiseToTravel uitgegroeid tot een uitgebreid platform dat een breed scala aan reisonderwerpen bestrijkt, van cruisenieuws en insidertips tot persoonlijke reisverhalen en advies over vakantieplanning. Naarmate we onze inhoud uitbreidden, werd ons platform een ​​vertrouwde bron voor reiservaringen van hoge kwaliteit, en trok het een verfijnd publiek aan dat waarde hecht aan avontuur, luxe en de fijnere dingen in het leven. Onze toewijding aan uitmuntendheid heeft ons een trouwe aanhang en verschillende onderscheidingen in de sector opgeleverd.

In 2020 hebben we ons aanbod uitgebreid met de lancering van CruiseToTravel.be, een platform gericht op de Belgische en Nederlandse markt. Deze strategische uitbreiding stelt ons in staat exclusieve toegang te bieden tot ons netwerk van wereldwijde reispartners en inhoud te bieden die specifiek is afgestemd op ons Nederlandstalig publiek. Door samen te werken met de beste aanbieders in de reisindustrie willen we onze lezers inspireren en begeleiden om nieuwe bestemmingen te verkennen en verschillende manieren van reizen te omarmen. Vandaag is CruiseToTravel.be de grootste online cruise- en reisbron in België.

Bij CruiseToTravel blijven we ons platform ontwikkelen en uitbreiden om aan de behoeften van ons divers publiek te voldoen. Of u nu uw volgende cruise, een luxe uitje of een eenvoudige roadtrip plant, wij nodigen u uit om onze inhoud te verkennen en de inspiratie te ontdekken die onze reis heeft aangewakkerd. Ga met ons mee terwijl we door de reiswereld navigeren en ervaringen, inzichten en tips delen die je zullen helpen het meeste uit je volgende avontuur te halen.

CruiseToTravel is de perfecte partner om uw merk of uw aanstaande initiatief te promoten. Wilt u met ons samenwerken of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via Facebook, Instagram, Twitter of stuur een mailtje naar info@cruisetotravel.com.


AWARDS