Over ons

Hey, welkom bij CruiseToTravel!

Heb je ooit dat jeukende gevoel gehad toen je net terugkwam van een fantastische vakantie en je probeerde terug te keren naar het normale leven van alledag, maar je kon dat vakantiegevoel niet van je afschudden? Welnu, een paar jaar geleden, toen we terugkwamen van een roadtrip door de Verenigde Staten, hadden we een ernstig geval van de reisblues en hadden we dringend een pauze nodig.

Omdat we op dat moment geen zin hadden om uitgebreide plannen en opzoekingswerk te doen voor een roadtrip wilden we iets nieuws proberen. We hadden alle clichés over cruisen gehoord: Een cruise is voor oude mensen, je zit vast op een schip, je zal zeeziek worden en misschien zelfs besmet raken met het norovirus. Toch besloten we er gewoon voor te gaan. In november 2010 gingen we aan boord van ons allereerste cruiseschip. We wisten toen nog niet dat dit het begin zou zijn van een ‘cruiseverslaving’ die tot nu toe zou resulteren in meer dan 50 cruises.

Nadat we alle voordelen van een vakantie op zee cruises hadden ontdekt, besloten we om onze eigen kleine plaats op internet te creëren waar we onze passie kunnen delen, het cruiseconcept aan meer mensen kunnen introduceren en hen kunnen laten zien waarom een ​​cruisevakantie de perfecte vakantie voor hen kan zijn. Een plek die onze liefde voor cruisen en reizen combineert. Daarom zijn we in 2014 gestart met CruiseToTravel, ons online platform waar we onze eigen persoonlijke reis- en cruise-ervaringen delen, evenals nieuws, feiten en algemene informatie, zodat jij de perfecte vakantie op zee en aan land kan boeken.

Dus als je het leuk vindt wat je leest, een vraag hebt of met ons wilt samenwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Facebook, Instagram, Twitter of stuur een mailtje naar cruisetotravel@gmail.com.

Veel plezier en hopelijk tot aan boord!

Ricky & Yves