Sofitel Al Hamra Beach Resort: Franse elegantie met Arabische pracht en praal

Het Sofitel Al Hamra Beach Resort combineert naadloos de oosterse ritmes van de Arabische Golf met de tijdloze verfijning van de Franse Art de Vivre. Genesteld in Al Hamra Village, direct aan de ongerepte kustlijn van Ras Al Khaimah, belooft deze unieke 5-sterrenaccommodatie, een op maat gemaakte vakantie-ervaring voor luxe reizigers.

Interieurontwerp met een vleugje Franse flair

Het prachtige interieur van het eerste Sofitel hotel in Ras Al Khaimah, een ontwerp van ontwerpstudio Kristina Zanic Consultants, brengt een vleugje Franse flair naar het emiraat. Het resort is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Emiraten, van parelvisserij tot zeilen en pottenbakken. Het hotel weerspiegelt het erfgoed van de stad en toont de beroemde Franse art de vivre, die naadloos samengaat met de lokale architectuur en kunst en inspiratie put uit de nomadische reizen van het schiereiland. Het resultaat is een fusie van Frans geïnspireerde maritieme geschiedenis en onmiskenbare Arabische charme. De grote lobby is versierd met een felgekleurde muurschildering geïnspireerd op Arabische glas-in-loodramen, die de geschiedenis weerspiegelt en de aandacht trekt.

Luxueuze kamers

Het Sofitel Al Hamra Beach Resort heeft 292 kamers, variërend van Classic King tot Luxury Double, allemaal uitgerust met exclusieve voorzieningen. Er zijn 47 suites beschikbaar, waaronder de Prestige One Bedrooms, de Beachfront Signature Two Bedrooms en twee Presidential Suites, die een perfect toevluchtsoord bieden voor elke gast. Elk van de zorgvuldig ontworpen kamers weerspiegelt de essentie van het resort met zijn verfijnde details, van de grote erkers die de kamers overspoelen met natuurlijk licht tot het prachtige uitzicht op het landschap van Ras Al Khaimah.

Exclusiviteit en persoonlijke service voor elke smaak

Voor wie op zoek is naar exclusiviteit en persoonlijke service, biedt Club Millesime een heel bijzondere ervaring. Voor gezinnen is er de Le Petit Prince Kids Club, die ervoor zorgt dat elk gezinslid een onvergetelijk verblijf heeft. In de eerste Sofitel Spa kunnen gasten genieten van ultieme ontspanning. Golfliefhebbers genieten van directe toegang tot de Al Hamra Golf Club, een kampioenschapsgolfbaan met 18-holes, waar ze hun swing kunnen perfectioneren te midden van het kustlandschap.

Ras Al Khaimah is vlot bereikbaar met meerdere vluchten per dag vanuit Brussel, Amsterdam en Düsseldorf en ligt op slechts 45 minuten rijden van Dubai International Airport.

Lees ook: Palacio Arriluce Hotel, de nieuwe icoon van prestige en stijl nabij Bilbao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *