Beleef een exclusief 5-sterrenweekend met het hele gezin in Durbuy

Le Sanglier des Ardennes, in het hart van het meest pittoreske en gezellige stadje van België, verwelkomt al generaties lang gasten die op zoek zijn naar een authentieke ervaring in de Ardennen. Na een grondige restauratie en renovatie herwon het hotel zijn oude grandeur en is het, met zijn 5 sterren, meer dan ooit dé plek voor een comfortabel verblijf in de Belgische Ardennen.

Hoewel het hotel geliefd is bij koppels voor romantische uitstapjes, heeft het ook alles in huis om een perfecte bestemming te zijn voor families die er een paar dagen tussenuit willen. Daarom pakt Le Sanglier des Ardennes uit met een Family Experience formule. De formule biedt voor elk wat wils, ongeacht de leeftijd. Van een ontspannende massage van 60 minuten voor jou en je kind, een bezoek aan het Labyrint van Durbuy, heerlijke fietstochten of wandelingen in de omgeving tot een dag vol avontuur in het nabijgelegen Adventure Valley.

Wil je het wat rustiger aan doen, stap dan aan boord van het toeristentreintje dat je door de steegjes en straatjes naar het hoogste punt in de regio brengt. Hier kan je genieten van het adembenemende uitzicht. Onderweg ontdek je ook nog eens de geheimen van de geschiedenis van Durbuy. Kortom, alles is op maat gemaakt voor gezinnen met kinderen.

Als de kinderen even weg willen van hun ouders of grootouders, kunnen ze naar de kidsclub van Adventure Valley of een bezoekje brengen aan Désirée Durbuy. Hier worden ze getrakteerd op een gratis pannenkoek of wafel. ’s Avonds kan het hele gezin genieten van een heerlijk diner in een van de restaurants van de stad, gerund door de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Wout Bru, waaronder Restaurant Wagyu, met zijn kindermenu. Zo beleeft iedereen zijn gedroomde 5-sterrenverblijf in de verrassend veelzijdige Ardennen!

Family Experience formule

Het Family Experience arrangement in Sanglier des Ardennes is geldig voor boekingen van minimaal twee kamers en omvat

  • Overnachting op basis van halfpension (voucher van €55 per persoon te besteden in een van de volgende restaurants: La Bru’sserie, Le Wagyu, Limoni E Tartufi).
  • Gratis parking met valet service.
  • Keuze uit binnen- en buitenactiviteiten met vertrek vanuit het hotel (mountainbikes en elektrische fietsen beschikbaar, bewegwijzerde boswandelingen).
  • Gratis pannenkoek of wafel bij Désirée Durbuy voor kinderen tot 16 jaar.

Het arrangement kan op verzoek bij boeking worden uitgebreid met extra activiteiten afgestemd op de interesses van je gezin. Denk aan een ontspannende massage van 60 minuten voor jou en je kind (vanaf 6 jaar) of een halve dag in de kinderclub van Adventure Valley (vanaf 5 jaar).

Vanaf prijs: €330,- per kamer / per nacht

Lees ook: O! Dierbaar België, 52 onvergetelijke weekends in eigen land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *