O! Dierbaar België, 52 onvergetelijke weekends in eigen land

In O! Dierbaar België ontdek je tientallen bijzondere logeeradressen in eigen land. De adressen gaan van betaalbare designhotels, luxueuze vakantiewoningen tot charmante b&b’s, boomhutten in het groen en alles daar tussenin.

Sophie Allegaert en Heikki Verdurme – zij journalist, hij fotograaf – begonnen in juni 2020 met een website waar ze tientallen logeerplekken in België voorstellen. Door jarenlang op stap te gaan voor kranten en magazines wisten Sophie en Heikki immers al langer dat reizen niets met kilometers te maken heeft. Ook dichtbij kun je grootse avonturen beleven. Wat begon als een hobbyproject groeide al snel uit tot hét platform voor bijzondere logeeradressen in eigen land.

Net als op de website serveren ze in O! Dierbaar België bijzondere logeeradressen in eigen land. Van luxe tot budget. Van vakantiewoning over b&b tot boomhut. Altijd uitstekend in zijn genre. Rechtstreeks boeken bij de eigenaar.

In O! Dierbaar België presenteren ze 52 adressen, oftewel 52 bijzondere weekendjes weg in België. Het is een eigenzinnige selectie: het ene weekend trek je je met je geliefde terug in een architectuurparel, het andere weekend kom je met de hele familie thuis in een design vakantiewoning om wat later met het kroost in een glampingtent op een alpacaweide te belanden. Of ga je toch voor het rock ’n roll hotel in de Ardennen waar je onder water muziek luistert of de cabanes vlak bij zee? Je zal zien er is keuze in overvloed!

O! Dierbaar België is het ideale inspiratieboek voor wie op zoek is naar het ultieme vakantiegevoel in eigen land, van de weidse Westhoek en het zwierige Oostende over de stille Kempen tot de uitgestrekte Ardense bossen. De adressen zijn een unieke mix van cosy boomhutten, design hideaways, eclectische B&B’s, luxueuze vakantiewoningen, nostalgische vakwerkhuizen, wellness escapes, en nog zo veel meer.

Per logeeradres vind je de 5 leukste tips in de buurt, van een hippe ontbijtbar over een grensverleggend klimpark tot een gloednieuw sterrenrestaurant of verborgen bruine kroeg. Bovendien heeft elk logeeradres een praktische ID-kit die je in een oogopslag alle belangrijke info toont van prijs, over aantal kamers tot de fijne extra’s.

O! Dierbaar België bevat in totaal meer dan 300 tips om bijzonder te logeren maar ook te eten, drinken, fietsen,… Kortom alles om je heerlijk weekendje uit verrassend origineel te maken. Je kan het boek makkelijk via deze link bestellen.

Lees ook: 6 redenen om deze winter in Noord-Europa op cruise te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *