6 redenen om deze winter in Noord-Europa op cruise te gaan

Deze winter zal MSC Euribia, het vlaggenschip van MSC Cruises, haar gasten versteld doen staan tijdens haar afvaarten in Noord-Europa. Het schip biedt routes van 7 nachten naar enkele van de meest gewilde bestemmingen met aanlopen in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Vanaf november 2023 tot april 2024 worden gasten uitgenodigd om aan boord te gaan van MSC Euribia voor een boeiende reis, varend van haar thuishaven in Hamburg (Duitsland) om te genieten van Noord-Europa’s Parels van het Noorden, waaronder Rotterdam voor Amsterdam (Nederland), Zeebrugge voor Brugge en Brussel (België), Le Havre voor Parijs (Frankrijk) en Southampton voor Londen (Verenigd Koninkrijk).

Voor reizigers die op zoek zijn naar een langer verblijf op zee biedt MSC Cruises de mogelijkheid om in januari aan boord te gaan van een unieke route van 21 nachten naar de Parels van het Noorden met extra stops in Portugal, Spanje, Marokko en de Canarische Eilanden, allemaal vol met rijke culturele bezienswaardigheden en prachtige natuurlijke wonderen.

MSC Euribia is het tweede schip van MSC Cruises dat wordt aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG), de schoonste scheepsbrandstof die momenteel op grote schaal commercieel beschikbaar is. Het is ook een van de meest energiezuinige schepen in de industrie, met een scala aan technologieën en oplossingen die haar impact op de lucht- en zee-omgeving minimaliseren. Deze omvatten geavanceerde systemen om afvalwater te behandelen en afval te verwerken. Het schip is ook ontworpen met het oog op de toekomst, zodat het gemakkelijk toekomstige brandstofinnovaties kan integreren, zoals synthetisch of bio-LNG zodra dit op grote schaal beschikbaar komt.

6 redenen om deze winter in Noord-Europa op cruise te gaan

Of het nu gaat om het verkennen van de beroemde historische monumenten van elke bestemming, het bewonderen van de majestueuze winterlandschappen en adembenemende architectuur of het genieten van de voorzieningen en faciliteiten van het schip MSC Euribia’s winterafvaarten bieden reizigers van alle leeftijden de kans om herinneringen voor het leven te creëren.

ERVAAR DE MAGIE VAN DE WINTER EN DE PARELS VAN HET NOORDEN

Het winterseizoen biedt een prachtige kans om de magie van de ongelooflijke steden van Noord-Europa te ontdekken met minder mensenmassa’s in een van de meest feestelijke tijden van het jaar. De routes van MSC Euribia bieden gasten de kans om verbluffende bestemmingen te verkennen, het beste van de regio te laten zien met een schat aan verrijkende avonturen en culturele attracties om te ontdekken. Van een wandeling langs de betoverende grachten van Amsterdam, het verkennen van de middeleeuwse charme van Brugge, het opsnuiven van de bruisende sfeer van Brussel, gezellig een terrasje pakken in Parijs tot een bezoek aan de charmante kerstmarkten van Hamburg, MSC Euribia biedt onvergetelijke ervaringen voor elk type reiziger.

ENTERTAINMENT VAN WERELDKLASSE

Aan boord biedt MSC Eurbia een programma boordevol actie dat gasten van alle leeftijden uitnodigt om 24 uur per dag te genieten van een waaier aan nieuw en opwindend entertainment. Of u nu geboeid wordt door een spectaculair zevendaags programma van grote productieshows in het Delphi Theater, de hele nacht danst op livemuziek van een van de grootste big-bands op zee of tot rust komt met een waaier aan vrijetijdsactiviteiten, waaronder tafelspelen en stijldansen in de Carousel Lounge, er zal nooit een saai moment zijn aan boord.

Voor gasten die hun naam in de recordboeken willen, zijn er de spannende Guinness World Records aan boord, inclusief indrukwekkende liveshows, die gasten uitnodigen om te proberen Guinness World Records te verbreken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

BEKROOND FAMILIEAANBOD

Het bekroond familieaanbod van MSC Cruises wordt naar nieuwe hoogten gebracht op MSC Euribia, met zeven ruimtes volledig gewijd aan kinderen en tieners van verschillende leeftijdsgroepen, voorzien van eindeloze entertainmentopties. De revolutionaire kinderruimte beschikt over 700 m² binnenruimte, waarbij elke kamer is aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen van 0 tot 17 jaar. Voor het eerst in de vloot is er een MSC Foundation Lab, met een gloednieuw kindergedeelte en activiteitenprogramma om kinderen en tieners te leren over het milieu. Van uitgebreide ruimte in de Teens Club, met activiteiten zoals PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch, VR, tafelvoetbal en tafeltennis tot veilig en milieuvriendelijk speelgoed gemaakt van 80% gerecycled plastic of 67% biologisch en gerecycled plastic voor baby’s en peuters in de Baby Club Chicco+ ruimte, het hele gezin wordt volledig vermaakt voor een onvergetelijk verblijf aan boord.

ELEGANT DINEREN

Gasten kunnen aan boord een waaier aan verrukkelijke eet- en drinkervaringen verwachten voor elke smaak. Ze kunnen kiezen uit 10 eetgelegenheden, waaronder vijf specialiteitenrestaurants met het gloednieuwe Le Grill, een stijlvolle Franse bistro ontmoet steakhouse en Kaito Sushi & Robatayaki, een upgrade van de steunpilaar van MSC Cruises met voor het eerst een Robatayaki.

Gasten die willen ontspannen, kunnen terecht in een van de 21 stijlvolle bars en lounges van het schip met vijf buiten- en 16 binnenruimtes om aan ieders wensen te voldoen. Wijnliefhebbers zullen de nieuwe Helios Wine Bar niet willen missen om het verhaal achter hun favoriete glas wijn te ontdekken, inclusief ultramoderne multi-touch tafels die worden geactiveerd door digitale onderzetters. Gasten kunnen zich verdiepen in de geschiedenis, druivensoorten, wijnregio’s en meer, zodat ze alles te weten komen over de wijn in hun hand.

EEN WAAIER AAN SHOPPING MOGELIJKHEDEN

Er wacht gasten een moderne, ruime en levendige winkelervaring op MSC Euribia, met de grootste shoppingruimte van alle cruiseschepen, vol meeslepende en unieke ruimtes. Gasten kunnen zichzelf verwennen in het nieuwe Luxury Plaza van het schip, waar workshops, seminars, ontdekkingssessies, one-to-one consultaties met een persoonlijke shopper, proeverijen en demonstraties worden aangeboden. Of het nu gaat om het ontdekken van een aantal van de meest gewilde horlogemerken van prestigieuze Maisons in de TimeVallee boetiek, genieten van Davidoff sigaren en een uitgebreide selectie van onderscheidende Schotse Single Malt whisky’s in The Liquors and Cigars gebied of kiezen uit de breedste selectie van tech in de vloot in de Shopping Gallery, er is iets om elk type gast tevreden te stellen.

LUXE MSC YACHT CLUB

Voor gasten die op zoek zijn naar de ultieme naadloze luxe cruise-ervaring, is er het MSC Yacht Club ‘schip in een schip’ concept op MSC Euribia. Het biedt een exclusief vakantieverblijf aan boord met een waaier aan privileges en gepersonaliseerde diensten afgestemd op de behoeften van elke individuele gast.

Met 24-uurs butler- en conciërgeservice, een scala aan luxe suite-opties, eigen faciliteiten, waaronder een eigen zwembad en zonnedek, een high-end restaurant, stijlvolle lounge en toegang tot alle recreatiemogelijkheden die worden aangeboden op het grotere schip, is de MSC Yacht Club er zeker van dat gasten zich volledig verwend en ontspannen voelen tijdens hun verblijf.

Contacteer ons voor meer informatie en om je vakantie met MSC Cruises te boeken.

Lees ook: Ontdek de natuurpracht van Alaska met Holland America Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *