United vliegt vanaf maart 2024 twee keer per dag van Brussel naar New York

New York, the city that never sleeps, komt nu nog dichterbij dankzij een extra dagelijkse vlucht van United.

united airlines

Wie plannen heeft om op citytrip te gaan naar New York City heeft vanaf 31 maart 2024 extra keuze om de fascinerende stad te bezoeken. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines voegt namelijk een tweede dagelijkse vlucht naar New York (Newark) toe aan haar vluchtschema.

Hierdoor zijn er volgende zomer vier dagelijkse vluchten tussen Brussel en New York. Naast United vliegen ook Brussels Airlines en Delta Airlines dagelijks naar New York (JFK Airport).

De vertrekuren van de nieuwe verbinding zijn alvast ideaal. De vlucht vertrekt om 14.15u in Brussel en komt om 16.40u aan in Newark. De terugvlucht vertrekt om 21u in Newark en landt de volgende ochtend om 10.40u in Brussel.

Dankzij het late vertrekuur kan je nog de hele dag genieten van alles wat het bruisende New York City te bieden heeft en bij aankomst in Brussel heb je meteen minder last van het verkeer.

De tweede vlucht wordt uitgevoerd met een aangepaste B757-200. De ochtendvlucht naar Newark wordt uitgevoerd met een B787-10 Dreamliner.

United vliegt dagelijks vanaf Brussels Airport naar Chicago, Washington DC en New York (Newark).

Lees ook: Laat je betoveren door de herfst in New York City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *