Oceania Cruises kondigt partnerschap aan met Gault&Millau

Oceania  Cruises is verheugd om culinair talent te eren en partner te worden van de lancering van prestigieuze gids Gault&Millau. De luxe rederij sluit hiermee een bijzonder jaar af waarin de gastronomie aan boord naar ongekende hoogtes werd getild met nieuwe topwijnen, de waardebelofte simply MORE en het nieuwe vijfsterrenschip Vista.

Het partnerschap tussen Oceania Cruises en Gault&Millau is een opwindend nieuw hoofdstuk voor Oceania Cruises die dit jaar haar twintigste verjaardag viert. Zo pakte de rederij dit jaar uit met vernieuwde gastronomische ervaringen, de lancering van een zeldzame wijncollectie, de waardebelofte simply MORE en het fenomenale vijfsterrenschip Vista. 

The Finest Cuisine at Sea is niet zomaar een slogan voor Oceania Cruises, het is de kern waarrond de hele vijfsterrenrederij is opgebouwd, al vanaf de allereerste afvaart. Met één chef-kok aan boord voor elke tien gasten en de helft van de bemanning toewijd aan het klaarmaken of het serveren van eten, garandeert Oceania Cruises een gastronomie van topniveau. Alle gerechten worden steeds à la minute bereid in de state-of-the-art scheepskeuken met een kwaliteit die niet moet onderdoen voor de beste restaurants ter wereld. 

Om de gastronomische ervaring aan boord  te verrijken, introduceerde Oceania Cruises een nieuwe en indrukwekkende collectie zeldzame wijnen uit de beste wijngaarden ter wereld. In de verschillende specialiteitenrestaurants worden gasten gastronomisch in de watten gelegd, ongelimiteerd en zonder toeslag. Zoals in het pan-Aziatisch geïnspireerde Red Ginger, het Franse Jacques of het Italiaanse Toscana. Liefhebbers van bijzonder kwaliteitsvlees kunnen hun hart ophalen in Polo Grill en voor wie een nog exclusievere culinaire ervaring zoekt, zijn er verschillende private dining-formules.

Met de nieuwe waardebelofte simply MORE biedt Oceania Cruises de gasten meer dan ooit tevoren en is vrijwel alles inbegrepen tijdens hun reis. Meer onvergetelijke reiservaringen dankzij een royaal excursie krediet, als ook een uitgebreid drankenpakket tijdens lunch en diner met tientallen vintage Champagnes, premium wijnen en internationale bieren. De luxe rederij is de eerste keuze voor reizigers die op zoek zijn naar gastronomische hoogstandjes en verrijkende ervaringen op zee.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Holland America Line opent restaurant van chef-kok Masaharu Morimoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *