Oceania Cruises lanceert zeldzame wijncollectie met 80 nieuwe labels

Oceania Cruises lanceert een zeldzame wijncollectie met 80 nieuwe labels uit de beste wijngaarden ter wereld. De nieuwe uitgebreide collectie bevat wijnen uit de meest bekende wijnregio’s ter wereld met exclusieve door sommeliers geleide programma’s op het nieuwste schip, Vista.

oceania cruises wijn

Oceania Cruises, de toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij die The Finest Cuisine at Sea serveert, heeft een nieuwe zeldzame wijncollectie geïntroduceerd voor haar hele vloot als aanvulling op haar gastronomische ervaringen van topkwaliteit. De nieuw opgewaardeerde, luxe wijnen en vintage lijsten van de rederij zullen voor het eerst te zien zijn op de vernieuwde menu’s van de hele vloot.

Beginnend met 80 nieuwe labels afkomstig uit Italië, Frankrijk, Zuid-Amerika en meer, stelt deze wereldwijde collectie niet alleen wijnliefhebbers tevreden, maar maakt ze bovendien indruk op wijnkenners en recensenten.

Met verschillende selecties uit de nieuwe en oude wereld, feestwijnen, klassieke proeverijen en dessertcombinaties, is het aanbod met de hand geselecteerd door het culinaire team van Oceania Cruises. Hierbij duurt het 6 tot 8 maanden voordat elke fles wordt ontvangen van elite-leveranciers in de branche.

Hoogtepunten uit de nieuwe collectie zijn zeldzame wijnsoorten zoals de klassieke Moët & Chandon Cuvée Dom Pérignon, Epernay, Frankrijk, het beroemde Château Mouton Rothschild, 1er Cru Classe, Pauillac, Frankrijk, de elegante Ornellaia “Super Tuscan”, Bolgheri Superiore, Toscane, Italië, de moeilijk te verkrijgen Mascot, Napa Valley, Californië en de nieuw populaire Vina Errazuriz Kai Carmenère, Aconcagua Valley, Chili.

Gasten worden uitgenodigd om deze nieuwe labels en meer te proberen in alle restaurants, bars en suites op alle zeven schepen, evenals flessen van verschillende formaten, variërend van half tot magnum.

“Terwijl we ons programma voor zeldzame wijnen en ervaringen van wereldklasse aan boord blijven uitbreiden, hebben we het voorrecht om te vertrouwen op de deskundige kennis van ons culinaire topteam dat actief samenwerkt en op zoek is naar nieuwe producten in de wereldwijde eet- en drinkwereld,” zei Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises: “We kijken ernaar uit om de verhalen te horen over de gedenkwaardige momenten en gedeelde vieringen van onze gasten terwijl ze genieten van de nieuwe collectie.”

oceania cruises

“We zijn verheugd om de nieuwe wijncollectie van Oceania Cruises te lanceren met de hoogste kwaliteit, met de hand geplukte zeldzame wijnetiketten die de wereldwijde filosofie van het bedrijf weerspiegelen”, voegt Daniela Oancea, Corporate Beverage Manager van Oceania Cruises, eraan toe. “We hebben het geluk dat we hechte relaties hebben opgebouwd met ’s werelds meest exclusieve producenten die hun leven hebben gewijd aan de kunst van het wijnmaken en voortdurend nieuwe variëteiten proeven en ontdekken om de moderne trends bij te houden.”

Ontworpen voor fijnproevers

Als aanvulling op de nieuwe zeldzame wijncollectie en inspelend op de populariteit van de zorgvuldig samengestelde exclusieve diners met wijnarrangementen aan boord van de Marina, Riviera en Vista, de enige cruiseschepen ter wereld die speciaal zijn ontworpen voor fijnproevers en door fijnproevers, heeft Oceania Cruises bovendien drie nieuwe eetervaringen en vijf nieuwe pairingmenu’s aan boord van Vista gelanceerd.

Geïnspireerd door de nieuwe collectie, hebben gasten nu de mogelijkheid om zich bij de hoofdsommelier en zijn team te voegen tijdens een twee uur durende exclusieve Cellar’s Wine Luncheon in het nieuwe restaurant Ember. Deze speciaal samengestelde proeverij neemt gasten mee op een op maat gemaakte reis naar de culinaire wereld van eten en wijn, met een vijfgangenmenu waarbij elk gerecht perfect en opzettelijk wordt gecombineerd met een premium wijn. Ook nieuw zijn de privé-eetruimtes voor acht personen die werden toegevoegd aan de iconische restaurants Polo Grill en Toscana aan boord van Vista. In deze exclusieve ruimtes kunnen gasten genieten van twee nieuwe verleidelijke menu’s met een speciaal samengestelde selectie van gastronomische gerechten in combinatie met eersteklas wijnen. Slechts acht gasten per avond kunnen kiezen uit het Polo Classic Menu, Polo Premium Menu, Toscana Classic Menu of Toscana Premium Menu.

Met het hoogste percentage culinair personeel dat zich toelegt op de culinaire ervaring, met één chef-kok op elke tien gasten, is een uitzonderlijke keuken het kenmerk van Oceania Cruises sinds de eerste afvaart in 2003. Oceania Cruises heeft de reputatie verdiend de favoriete cruisemaatschappij voor levensgenieters te zijn en maakt gebruik van de meest verse ingrediënten. Alle gerechten worden bovendien à la minute bereid in een keuken met Michelin-ster kwaliteit. Oceania Cruises blijft prioriteit geven aan innovatie met het oog op de beste culinaire ervaringen, voortreffelijke gastronomische partnerschappen en uitzonderlijke interactieve mixologie-ervaringen.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises lanceert nieuwe Epicurean Explorer Tours en Culinary Arts Kitchen Experiences

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *