Regent Seven Seas Cruises lanceert nieuwe Epicurean Explorer Tours en Culinary Arts Kitchen Experiences

Regent Seven Seas Cruises viert het eerste Alaska-seizoen van Seven Seas Explorer met de introductie van nieuwe Epicurean Explorer Tours en Culinary Arts Kitchen Experiences.

Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, heeft bekendgemaakt dat het programma Epicurean Perfection ter gelegenheid van het eerste cruiseseizoen van Seven Seas Explorer in Alaska is uitgebreid met een nieuwe reeks authentieke culinaire ervaringen.

Culinaire workshops en tours

Het thema van de drie Epicurean Explorer Tours, die met de grootste zorg zijn samengesteld, en de twee nieuwe Culinary Arts Kitchen Experiences is de keuken van het noordwestelijke deel van het Noord-Amerikaanse continent. Hoogtepunten aan land zijn een bezoek aan een duurzame oester- en kelpkwekerij, een catamarantocht over een fjord dat aan weerszijden wordt gedomineerd door gletsjers, naar een broedplaats voor duurzame wilde Alaska zalm en de vele mogelijkheden om tijdens de lunch lokale lekkernijen zoals vis en ambachtelijk gebrouwen bier te proeven.

Gastronomische ervaring in verbluffende natuur

Seven Seas Explorer is het meest luxe schip in Alaska en zal tussen Seward, Alaska en Vancouver, British Columbia 15 trips met 7 overnachtingen verzorgen. Van juni tot en met september genieten niet meer dan 746 gasten een ongekende service in exquise restaurants en luxe ingerichte suites terwijl zij het beste van Alaska ontdekken. Gasten cruisen langs de kliffen en watervallen van de Misty Fjords, verdiepen zich in de legendarische personen die Skagway ooit kleur hebben gegeven, en kijken met ontzag naar de enorme ijsmassa’s die van de Hubbard Glacier zijn afgekalfd en in het water zijn beland.

“De nieuwe culinaire ervaringen die wij tijdens dit eerste cruiseseizoen van Seven Seas Explorer in Alaska aanbieden, staan in het teken van onderwerpen die onze gasten aan het hart gaan,” aldus Kathryn Kelly, Executive Chef Director of Culinary Enrichment bij Regent Seven Seas Cruises. “We nodigen onze gasten uit om The Last Frontier te verkennen – ze maken kennis met duurzame visserij en aquacultuur, leren in onze kookschool hoe ze zelf visgerechten bereiden, en krijgen inzicht in de authentieke culinaire tradities van de oorspronkelijke bewoners en immigranten die in het majestueuze Alaska leven.”

Hoogtepunten van de nieuwe Epicurean Explorer Tours en Culinary Arts Kitchen Experiences

EPICUREAN EXPLORER TOURS

Ketchikan – Breng samen met een Chef Instructor een bezoek aan een duurzame oester- en kelpkwekerij. Zie met eigen ogen hoe de oesters de nodige zorg krijgen om van een mini-oester uit te groeien tot een oester die groot genoeg is voor de verkoop. Het familiebedrijf had in Alaska een primeur met het oogsten van kelp, ook al zo’n duurzaam initiatief dat alleen mogelijk is dankzij de uitzonderlijke wateromstandigheden in de baai. Gasten mogen de oesters en het kelp proeven en ervaren zo zelf hoe bepalend de omstandigheden zijn voor de kwaliteit. Na een bezoek aan de kwekerij krijgen de deelnemers terug aan boord een Culinary Arts Kitchen Experience van 90 minuten en leren zij zeven culinaire technieken om na de cruise thuis de heerlijkste visgerechten te bereiden.

Sitka – Tijdens deze excursie duiken de deelnemers onder in de zalmindustrie van Alaska. Op weg naar een lokale viskwekerij worden ze getrakteerd op het prachtige landschap van Silver Bay, een regio vol historie. Met een overdekte catamaran varen ze over het fjord dat is ontstaan door de afkalvende gletsjers, naar de kwekerij voor duurzame wilde Alaska zalm en leren ze het neusje van de zalm over deze soort. De excursie wordt afgesloten met een vislunch in een lokaal restaurant waar een beroemde lokale chef-kok de scepter zwaait.

Juneau – Wat is er beter dan een prachtig landschap, bier en seafood? Regent heeft een excursie in Juneau samengesteld, waarbij gasten een rondrit door het prachtige landschap combineren met een gastronomische lunch van lokale vis met ambachtelijk gebrouwen bier. Tijdens de excursie onder begeleiding van een van de Chef Instructors en een bekende lokale kok, bezoeken gasten Juneau en leren ze meer over de visindustrie en de lokale passie voor ambachtelijk gebrouwen bier. De excursie wordt afgesloten met een begeleide wandeling door het stadje langs delicatessenwinkels, waar gasten als herinnering aan een onvergetelijke dag zalm voor thuis kunnen kopen. 

CULINARY ARTS KITCHEN EXPERIENCES

Taste the Northwest Kitchen – Een primeur voor Regent Seven Seas Cruises is Taste the Northwest Kitchen met recepten van gevierde chef-koks en bejubelde restaurants in Vancouver BC en Seattle.

Find Another Fish – Het Alaska-seizoen op Seven Seas Explorer wordt vervolmaakt door demonstraties en presentaties met de titel Find Another Fish. Het Culinary Enrichment-team gaat met gasten naar lokale markten en leert hun hoe ze de keuze voor duurzame vis maken, zowel thuis als in restaurants.

Lees ook: Time to Sail, Time to Save met Regent Seven Seas Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *