Holland America Line opent restaurant van chef-kok Masaharu Morimoto

Holland America Line opent een nieuw restaurant van de wereldberoemde chef-kok Masaharu Morimoto aan boord van de Nieuw Amsterdam. In Morimoto By Sea, het eerste restaurant van de beroemde chef-kok op een cruiseschip, zullen gasten genieten van een onvergetelijke culinaire reis.

Holland America Line maakt zich klaar voor de opening van Morimoto By Sea, een nieuwe, exclusieve eetervaring aan boord van de Nieuw Amsterdam. Het eerste zelfstandige restaurant op zee voor chef-kok Masaharu Morimoto opent officieel de deuren tijdens de reis die vertrekt op 16 december 2023. Het restaurant biedt heerlijke, Aziatisch geïnspireerde gerechten en drankjes van chef-kok Morimoto, de Fresh Fish Ambassador van de cruisemaatschappij.

Op het menu wordt de nadruk gelegd op verse visgerechten, passend bij het nieuwe Fresh Fish programma van Holland America Line. Morimoto By Sea onderlijnt de toewijding van Holland America Line om gasten tijdens elke cruise onvergetelijke gastronomische ervaringen te bieden.

Morimoto By Sea bevindt zich naast het Tamarind-restaurant op het Observatiedek. Gasten die bij Morimoto By Sea dineren, kunnen genieten van een meergangenmaaltijd ter ere van het verse visprogramma van de cruisemaatschappij en waarin de keuken van chef-kok Morimoto wordt benadrukt. Het menu bevat ook een selectie rundvlees-, kip-, vegetarische en veganistische opties.

“Het aanbieden van gerechten van een gewaardeerde culinaire autoriteit als chef-kok Morimoto in zijn kenmerkende restaurant verhoogt onze specialiteitsdinerervaring voor gasten op Nieuw Amsterdam”, aldus Michael Stendebach, vice-president food, beverage en guest services bij Holland America Line. “Het menu toont een symfonie van smaken en de meest verse ingrediënten, die de hoogste normen van culinaire uitmuntendheid weerspiegelen van zowel Holland America Line als chef-kok Morimoto. We zijn blij om daar elke avond gasten te mogen verwelkomen op Nieuw Amsterdam.”

Het debuut van Morimoto By Sea op Nieuw Amsterdam volgt op de recente lancering door Holland America Line van haar wereldwijde verse visprogramma, dat één keer per cruise een Morimoto By Sea pop-upervaring omvat op de andere 10 schepen van de vloot in Pinnacle Grill of Tamarind. De gerechten die worden geserveerd in het restaurant van chef-kok Morimoto aan boord van de Nieuw Amsterdam, in de pop-up, en al het zeevruchtenaanbod in de vloot van Holland America Line zijn afkomstig uit een wereldwijd netwerk van 60 havens om 80 soorten verse vis aan boord te serveren.

Het restaurant belicht ook de exclusieve alcoholische dranken van chef-kok Morimoto, waaronder Morimoto Dream Brut Rosé en Morimoto Junmai Daiginjo Sake, die de gerechten op het menu aanvullen. Morimoto By Sea wordt de nieuwste toevoeging aan de uitgebreide lijst van toprestaurants van de chef over de hele wereld en zijn eerste op een cruiseschip.

“De oprichting van dit nieuwe restaurant was een nieuwe en opwindende ervaring, en ik kijk ernaar uit om mijn culinaire passie te delen met gasten aan boord van de Nieuw Amsterdam”, aldus chef-kok Morimoto. “Morimoto By Sea zal uitzonderlijke smaken en unieke gerechten brengen aan gasten die met Holland America Line de wereld rond reizen.”

Gasten die willen genieten van Morimoto By Sea kunnen een reservering maken via de Navigator App van Holland America Line of aan boord. Voor het restaurant geldt een toeslag van $ 55 per persoon, plus een extra fooi van 18%.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: Relais & Châteaux zet in op lokale biodiversiteit en duurzame voedselconsumptie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *