Oceania Cruises herziet reisroutes voor 2024

Oceania Cruises heeft nieuwe reisroutes voor 2024 uitgebracht waarin veel van de meest geliefde havens van de Middellandse Zee worden belicht. De nieuwe routes zijn zorgvuldig samengesteld voor buitengewone ervaringen en gemoedsrust voor de gasten.

Oceania Cruises heeft haar Middellandse Zee-schema voor 2024 vernieuwd en de aanloophavens in Israël, Egypte en Jordanië vervangen door een aantal favoriete havens en aantrekkelijke nieuwe bestemmingen in de Middellandse Zee. De 42 herziene reisroutes variëren van 10 tot 58 dagen.

“Onze boeiende nieuwe reizen zijn zorgvuldig samengesteld om geliefde strandresorts en jetset-speeltuinen te combineren met oude steden vol traditie”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Doorwinterde reizigers zullen onze strategische en doordachte herschikking van bestemmingen en reisroutes waarderen om hun veiligheid, beveiliging en gemoedsrust te garanderen.”

De simply MORE waardebelofte van Oceania Cruises betekent dat vrijwel alles is inbegrepen in de reisprijs: gratis vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren tijdens lunch en diner; en een tegoed voor excursies aan wal van maximaal $ 1.600 per hut (het tegoed varieert afhankelijk van de reisduur).

Nieuwe Middellandse Zee routes voor 2024
oceania cruises santorini

– 21 april: 10 dagen van Valletta naar Triëst aan boord van Vista

Geniet van het beste van de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee en de Adriatische Zee. Klassieke bezienswaardigheden kunnen worden gewaardeerd in Valletta, Heraklion, Athene, Dubrovnik en Venetië, terwijl het lekker ronddwalen is in Santorini, Mykonos, Kotor en Rovinj. De volgende Around the World en Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen ook:

 • 27 maart: 35 dagen van Miami naar Triëst
 • 11 april: 20 dagen van Rome naar Triëst

– 13 mei: 24 dagen van Dubai naar Barcelona aan boord van de Insignia

Op deze uitzonderlijke reis kunnen reizigers verbazingwekkende historische schatten bezoeken in Athene, Valletta, Dubrovnik, Rome en Barcelona, ​​en Santorini, Capri en Monte Carlo ontdekken.

– 14 mei: 15 dagen van Dubai naar Triëst aan boord van Riviera

Geniet van ontspannende dagen terwijl u de Arabische Zee, de Rode Zee, de Middellandse Zee en de Adriatische Zee doorkruist. Hoogtepunten zijn onder meer Argostoli en Corfu in Griekenland, Kotor in Montenegro en Dubrovnik en Split in Kroatië. Een optioneel hotelverblijf na de cruise wordt aangeboden in Venetië. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen ook:

 • 13 april: 58 dagen van Tokio naar Barcelona
 • 28 april: 43 dagen van Singapore naar Barcelona
 • 14 mei: 34 dagen van Dubai naar Rome
 • 14 mei: 27 dagen van Dubai naar Barcelona 1

– 8 mei: 14 dagen van Barcelona naar Rome aan boord van Marina

Tijdens deze twee weken durende reis strijden schilderachtige, witgekalkte huizen en eeuwenoude attracties om aandacht. Gasten genieten van een idyllische mix van niet te missen steden als Barcelona, ​​Athene en Rome,. Daarnaast staat ook de bekende badplaatsen Palma de Mallorca, Corfu, Santorini en Sorrento, de toegangspoort tot Capri, op het programma.

– 21 mei: 11 dagen van Rome naar Triëst aan boord van Vista

Reizigers kunnen genieten van de wonderen van de oudheid in havens op het vasteland van Italië, Griekenland, Montenegro en Kroatië. Daarnaast kunnen ze de eilanden Sicilië, Malta en Corfu verkennen. Optionele hotelovernachtingen vóór en na de cruise worden aangeboden voor gasten die Rome en Venetië willen bezoeken. De volgende Grand Voyage weerspiegelt deze veranderingen:

 • 11 mei: 21 dagen van Istanbul naar Triëst

– 29 mei: 12 dagen van Triëst naar Barcelona aan boord van Riviera

Zet koers naar opwinding op deze nieuwe route die voor ieder wat wils belooft. Havens langs de Dalmatische kust, onder meer in Montenegro, en het geschiedenisrijke Pompeii, Rome en Florence, plus St. Tropez. staan op het programma. Ook de eilanden Corfu, Malta en Sicilië worden bezocht. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen ook:

 • 29 mei: 19 dagen van Triëst naar Rome
 • 29 mei: 29 dagen van Triëst naar Istanbul

– 1 juni: 11 dagen van Triëst naar Athene aan boord van Vista

Vanuit Triëst zet Vista koers naar de Adriatische kustplaatsen Zadar, Dubrovnik, Kotor en Bari voordat het aan land gaat in havens in Turkije en Griekenland. Met optionele hotelverblijven vóór en na de cruise kunnen gasten Venetië en Athene bezoeken. De volgende Grand Voyage weerspiegelt deze veranderingen ook:

 • 1 juni: 18 dagen van Triëst naar Istanbul

– 7 juli: 10 dagen van Athene naar Istanbul aan boord van Riviera

Hoogtepunten van het reisplan zijn onder meer historische locaties in Griekenland en Turkije, waaronder het door UNESCO beschermde Efeze, en de typische Griekse eilanden Mykonos en Santorini, plus het oude Kreta. Een overnachting in Istanbul biedt tijd om te winkelen naar schatten in de Grand Bazaar. De volgende Grand Voyage weerspiegelt deze veranderingen:

 • 27 juni: 20 dagen van Istanbul naar Istanbul

– 24 juli: 10 dagen van Athene naar Barcelona aan boord van Riviera

Deze reis is een ontdekkingsreis van oost naar west. Hoogtepunten zijn onder meer iconische plaatsen als Athene, Rome, Florence en Barcelona, ​​maar ook populaire Griekse eilanden, Sicilië en jetsetresorts langs de Amalfikust en de Franse Rivièra.

– 13 augustus: 12 dagen van Rome naar Rome aan boord van de Riviera

In 12 dagen kunnen nieuwsgierige reizigers de vele historische rijkdommen van Rome, Athene en Pompeii verkennen, plus een bezoek brengen aan de kust van Amalfi en de mediterrane eilanden Malta, Mykonos, Santorini, Sicilië en Kreta. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen:

 • 3 augustus: 22 dagen van Barcelona naar Rome
 • 13 augustus: 22 dagen van Rome naar Monte Carlo

– 28 september: 10 dagen van Athene naar Istanbul aan boord van Riviera

Deze cruise combineert de Kroatische stad Dubrovnik en het afgelegen Kotor met het geliefde Mykonos en Santorini, en de klassieke oudheid van Athene, Kreta en Efeze. Een overnachting aan boord in Istanbul biedt ruim tijd om de Blauwe Moskee en de Hagia Sophia te bezoeken en te shoppen voor souvenirs in de Grand Bazaar.

– 2 oktober: 14 dagen van Barcelona naar Valletta aan boord van Marina

Deze uitgebreide reis over de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee stelt bezoekers in staat iconische bezienswaardigheden in Barcelona, ​​Florence, Rome en Dubrovnik te ontdekken, te genieten van de badplaatsen Toulon, Portofino en Capri. Daarnaast is er voldoende tijd om de eilandparels van Corsica, Sicilië, Corfu en Malta te verkennen. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen:

 • 22 september: 24 dagen van Londen naar Valletta
 • 22 september: 34 dagen van Londen naar Rome
 • 2 oktober: 24 dagen van Barcelona naar Rome

– 16 oktober: 10 dagen van Valletta naar Rome aan boord van Marina

De eilanden Malta, Corfu en Sicilië zitten boordevol historische bezienswaardigheden, en deze route bezoekt ook Dubrovnik en Split in Kroatië, Kotor in Montenegro, Katakolon in Griekenland, en Bari, Napels en Rome in Italië. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen:

 • 16 oktober: 20 dagen van Valletta naar Barcelona
 • 16 oktober: 42 dagen van Valletta naar Miami

– 20 oktober: 10 dagen van Athene naar Rome aan boord van Vista

Athene, Gythoin, Argostoli en Corfu in Griekenland, de Dalmatische kustschatten van Kotor en Dubrovnik, en het middeleeuwse eiland Malta worden aangevuld met bezoeken aan Messina, Salerno en Rome in Italië. De volgende Grand Voyage weerspiegelt deze veranderingen:

 • 13 oktober: 17 dagen van Barcelona naar Rome

– 30 oktober: 12 dagen van Rome naar Athene aan boord van Vista

Intrigerende eilanden zoals het betoverende Mykonos en Corfu in Griekenland, het legendarische Sicilië en het middeleeuwse Malta, worden gecombineerd met Rome, Cinque Terre, Toulon, Dubrovnik, het prachtige Montenegro, en Athene, de geboorteplaats van de democratie. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen:

 • 30 oktober: 21 dagen van Rome naar Rome
 • 30 oktober: 36 dagen van Rome naar Miami

– 11 november: 9 dagen van Athene naar Rome aan boord van Vista

Op deze uitgebreide route kunnen reizigers klassieke locaties bezoeken in Montenegro, in Athene, Gythion en Argostoli in Griekenland, en de eilanden Malta en Sicilië, plus Dubrovnik, Salerno en Rome. De volgende Grand Voyage weerspiegelt deze veranderingen:

 • 11 november: 24 dagen van Athene naar Miami

– 24 november: 18 dagen van Istanbul naar Dubai aan boord van Riviera

Zeilend vanuit Istanbul maken het vrolijke Mykonos, het oude Athene, de ommuurde stad Dubrovnik en de minder bekende badplaatsen Kotor en Argostoli plaats voor ontspannen dagen op zee. Gasten genieten van een overnachting in Dubai voordat ze van boord gaan. De volgende Grand Voyages weerspiegelen deze veranderingen ook:

 • 14 november: 28 dagen van Barcelona naar Dubai
 • 24 november: 28 dagen van Istanbul naar Abu Dhabi
 • 24 november: 49 dagen van Istanbul naar Singapore

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Vijf redenen waarom de MSC Yacht Club de ultieme manier is van cruisen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *