Vijf redenen waarom de MSC Yacht Club de ultieme manier is van cruisen

Voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe cruise ervaring met MSC Cruises biedt de MSC Yacht Club de ultieme manier van cruises. In het geprivatiseerde gedeelte van het schip genieten luxe reizigers van een all-inclusive ervaring met tal van privileges en exquise privévoorzieningen.

Het concept MSC Yacht Club ‘schip in een schip’ biedt een exclusief vakantieverblijf aan boord van een ruim aanbod van schepen van MSC Cruises. Het biedt gasten een ongeëvenaarde cruise-ervaring in volledige sereniteit, extra exclusiviteit en privacy in een wereld vol keuze. Dit geprivatiseerde gedeelte van het schip met key-card toegang is exclusief toegankelijk voor MSC Yacht Club gasten. Het biedt stijlvolle privéfaciliteiten, weelderige accommodaties met tal van speciale voorzieningen, zoals een panoramische lounge, high-end restaurant, elegant zwembad en een afgeschermd zonnedek. 

Gasten die verblijven in de MSC Yacht Club profiteren van een waaier aan privileges en gepersonaliseerde service. Deze extra’s zijn 24u/24 beschikbaar en zijn ontworpen om tegemoet te komen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren, waardoor een naadloze luxe reiservaring op zee wordt gegarandeerd. De MSC Yacht Club biedt ook een groot aantal speciale vrijetijds- en entertainmentmogelijkheden, zodat gasten kunnen genieten van de exclusiviteit van een geraffineerde privéclub terwijl ze ook toegang hebben tot de talloze recreatie- en entertainmentopties die op het hele schip beschikbaar zijn.

Of gasten nu op zoek zijn naar een ontspannen break of een uitbundige vakantie, de MSC Yacht Club biedt een exclusief verblijf voor gasten om te genieten van de verfijning en elegantie van een luxe cruise-ervaring, met de garantie van de grootst mogelijke privacy en comfort waar elk detail is ontworpen om de verwachtingen van de gasten te overtreffen en herinneringen voor het leven te creëren.

MSC Yacht Club is beschikbaar op meer dan de helft van de moderne vloot van MSC Cruises, waardoor gasten hetzelfde niveau van uitzonderlijke, gepersonaliseerde diensten kunnen ervaren op vele reisroutes.

Belangrijkste voordelen van de MSC Yacht Club

24u/24 PERSOONLIJKE SERVICE

MSC Yacht Club’s all-inclusive ervaring is volledig gepersonaliseerd met een toegewijde 24u/24 butlerservice en conciërge, waardoor de cruise-ervaring echt persoonlijk is en afgestemd op de behoeften van elke individuele gast.

De butlers leren snel de persoonlijke voorkeuren van elke gast kennen en bieden service op maat van het hoogste niveau om ervoor te zorgen dat alle gasten zich verwend en ontspannen voelen. Van schoenen poetsen tot roomservice om 3 uur ’s nachts, geen verzoek is te klein. Ondertussen staat de toegewijde conciërge klaar om elk verzoek te faciliteren, van het organiseren van excursies aan wal en het maken van reserveringen voor de spa tot het regelen dat de krant elke ochtend naar de kajuit wordt gebracht.

GEPRIVILEGIEERDE TOEGANG

MSC Yacht Club zal de verwachtingen overtreffen met een reeks privileges die zorgen voor een onberispelijke ervaring, vanaf het moment dat gasten aan boord gaan tot het moment van vertrek.

Deze luxueuze cruise-ervaring biedt een prioritaire en specifieke check-in en check-out, wat zorgt voor een perfecte in- en ontscheping, zodat gasten zo snel mogelijk van hun vakantie kunnen genieten. Ze krijgen ook de volledige VIP-service met een verscheidenheid aan aanbiedingen, waaronder de mogelijkheid om een op maat gemaakte winkelsessie te organiseren in de boetieks aan boord buiten de reguliere openingstijden, deel te nemen aan uitzonderlijke privé-excursies of te profiteren van het gratis gebruik van de Thermal Suite en MSC Aurea Spa om heerlijk te relaxen.

Gepersonaliseerde private toegang is er eveneens voor enkele bestemmingen aan land:

MSC Ocean Cay Marine Reserve, De Bahamas – Het privé-eiland van MSC Cruises, gebaseerd op een sterke toewijding aan het behoud van mariene hulpbronnen en het behoud van koraalriffen en zeeleven. Ten noordwesten van Ocean Cay ligt een privéstrand dat exclusief is gereserveerd voor gasten van de MSC Yacht Club, met bevoorrechte toegang tot ligbedden en cabana’s met butlerservice, evenals een specifiek restaurant, nippen van een cocktail en genieten van een 3-gangen lunch omringd door zeebriesjes.

Sir Bani Yas Island, Verenigde Arabische Emiraten – Een paradijs voor strandliefhebbers net voor de zuidwestkust van Abu Dhabi, dat gasten een prachtige tropische oase biedt om tot rust te komen. Het eiland beschikt over een MSC Yacht Club zone met eersteklas ligbedden en speciaal vervoer, barbecuelunch en barservice om gasten het allerbeste comfort en privacy te bieden tijdens een dagje aan land.

PRIVÉ EN LUXE RECREATIEFACILITEITEN

MSC Yacht Club is ontworpen om het uiterste in service en comfort te bieden. Gasten hebben exclusieve toegang tot een reeks van private en elegante ruimtes om hun cruise-ervaring te optimaliseren.

De Top Sail Lounge is de ideale locatie voor de gasten om rustig te ontspannen, met een panoramisch uitzicht terwijl ze genieten van een scala aan gastronomische hapjes, heerlijke drankjes en high tea service. Elke avond is er live muziek. Het privé zonnedek van de club, compleet met een privé zwembad, whirlpool, zonneterras en bar, biedt gasten de kans om te genieten van de zon en gratis drankjes in alle comfort.

WEELDERIGE ACCOMMODATIE

Ervaar de beste luxe accommodatie met de MSC Yacht Club’s grote verscheidenheid aan suites om aan alle voorkeuren van gasten te voldoen. De stijlvolle en ruime accommodaties onderscheiden zichzelf en omvatten opties met een prachtig uitzicht op de oceaan vanaf het privébalkon van de kajuit, maar ook suites zoals de Duplex Suites, Royal Suites en Owner’s Suites, met een eigen bubbelbad op het balkon.

Van weelderige Myform Memory matrassen en knisperend beddengoed van Egyptisch katoen tot een heerlijk Dorelan kussenmenu, luxueuze marmeren badkamers en gratis minibars, het MSC Yacht Club aanbod zal zeker zorgen voor ongeëvenaard comfort voor een onvergetelijke vakantie.

CULINAIRE HOOGSTANDJES DE KLOK ROND

Met een eigen restaurant biedt de MSC Yacht Club gasten de mogelijkheid om te genieten van een exquise culinaire ervaring met vijfsterrenservice.

Met een verfijnde keuken met een à-la-cartemenu kunnen gasten genieten van een reeks van de beste gerechten die exclusief voor hen worden geserveerd door een toegewijde keukenbrigade, vergezeld van een spectaculaire selectie van dranken, waaronder heerlijke wijnen uit de hele wereld met een toegewijde sommelier die beschikbaar is om het eten en de wijn nog beter te laten combineren. Het privérestaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner waar gasten kunnen dineren op een tijdstip dat hen uitkomt.

Bovendien hebben MSC Yacht Club gasten standaard een Premium Extra Drankenpakket inbegrepen, van de beste whisky- of vodka merken tot champagne.

Contacteer ons voor meer informatie en om je luxe vakantie in de MSC Yacht Club te boeken.

Lees ook: Ga op culinaire ontdekkingsreis met Oceania Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *