Holland America Line maakt cruisen extra aantrekkelijk met Fly & Cruise promotie

Holland America Line maakt een vakantie op de Middellandse Zee extra aantrekkelijk met haar 2024 Fly & Cruise promotie. De promotie omvat de vliegreis en luchthaventransfers en is van toepassing op geselecteerde Middellandse Zee cruises van april t.e.m. oktober 2024 met de schepen Nieuw Statendam en Oosterdam.

Holland America Line maakt het met de 2024 Fly & Cruise Middellandse Zee promotie extra aantrekkelijk om volgend jaar op cruisevakantie te gaan naar de Middellandse Zee. De promotie, die nog te boeken is tot en met 30 november 2023, is inclusief de vliegreis tot € 500 p.p. (op basis van een retourvlucht) en luchthaventransfers vanaf geselecteerde luchthavens.

De 2024 Fly & Cruise Middellandse Zee aanbieding van Holland America Line is beschikbaar voor de eerste en tweede gast in een kajuit aan boord van de schepen Nieuw Statendam en Oosterdam op geselecteerde economy vluchten en luchthavens wanneer geboekt via Holland America Line’s Flight Ease programma. De geselecteerde luchthavens zijn onder andere, maar niet gelimiteerd tot, Amsterdam, Brussel, Barcelona, Madrid, Frankfurt, Berlijn, Parijs, Londen en Kopenhagen. De Fly & Cruise kan gecombineerd worden met Holland America Line’s Have it All voordeelpakket, inclusief extra’s als landexcursies, drankenpakket, Wi-Fi en maaltijden in specialiteitenrestaurants.

“Een cruise op de Middellandse Zee is een perfecte combinatie van genieten van de zon, historische- en culturele bezienswaardigheden, smaakvolle keukens en prachtige landschappen. Met de Fly & Cruise promotie ondervangen we de prijsstijgingen van de huidige vliegtarieven en wordt een cruisevakantie nog voordeliger. Gasten kunnen kiezen voor een cruise met het Pinnacle klasse schip Nieuw Statendam of het meer intieme schip Oosterdam, beide met ruime kamers, uitgebreide keuze aan restaurants van wereldklasse en een scala aan activiteiten en entertainment aan boord,” aldus Nico Bleichrodt, vice-president international sales van Holland America Line.

De geselecteerde cruises met Nieuw Statendam omvatten zeven cruises van 11- of 14-daagse routes naar o.a. Spanje, Egypte en de Griekse eilanden. De cruises hebben vertrek en retour vanuit Athene of varen tussen Civitavecchia (Rome) en Athene.

Met het schip Oosterdam profiteer je op geselecteerde cruises van de Fly & Cruise promotie, variërend van zeven tot 14 dagen in de Middellandse Zee, van Barcelona tot Egypte, met uitstappen in Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Italië, Montenegro, Turkije en Tunesie. De routes van de Oosterdam varen retour vanuit Athene; retour vanuit Civitavecchia (Rome); tussen Triëst (Venetië) en Civitavecchia (Rome); en tussen Athene en Barcelona, Triëst en Civitavecchia.

Veel van de cruises kunnen worden uitgebreid tot Collectors’ Voyages, de ultieme mogelijkheid om Europa nog diepgaander te ontdekken. Het combineren van verschillende cruises brengt ook een prijsvoordeel met zich mee. Deze kundig samengestelde reizen tot 28 dagen combineren niet herhalende, back-to-back cruises, waardoor gasten meer plaatsen kunnen bezoeken en meer tijd kunnen besteden aan het breder ontdekken van kunst, geschiedenis en cultuur in de talrijke bezochte bestemmingen.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: 8 onontdekte eilanden in Kroatië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *