Regent Seven Seas Cruises en Aston Martin Aramco Formule 1 Team onthullen exclusieve Spotlight Voyage

Regent Seven Seas Cruises en het iconische Aston Martin Aramco Formula One Team, hebben de volgende stap in hun exclusieve partnerschap aangekondigd. Ze werken samen aan een unieke nieuwe Spotlight Voyage die in de zomer van 2025 over de Middellandse Zee vaart.

De elf-daagse Spotlight Voyage, met als gastheer voormalig Formule 1-coureur Pedro de la Rosa en leden van Aston Martin Aramco, waaronder technici en leidinggevenden, zal plaatsvinden aan boord van de Seven Seas Splendor met vertrek op 22 juli 2025.

De cruise dompelt reizigers onder in de wereld van luxe cruisen en het razendsnelle Grand Prix racen en zal bestemmingen aandoen die bekend staan om hun rijke geschiedenis en traditie van de autosport, zoals Barcelona in Spanje en Monte Carlo in Monaco. Zowel op het schip als aan land zullen rond het racethema onvergetelijke ervaringen worden gecreëerd. Zo zullen afgevaardigden van het luxe automerk Aston Martin een reeks workshops over innovatie en design geven. 

Exclusieve landprogramma’s met een racethema

Regent Seven Seas Cruises heeft zowel voor als na de cruise meerdaagse landprogramma’s samengesteld voor gasten die hun vakantie willen verlengen. Al deze programma’s hebben een toepasselijk racethema. Zo kunnen gasten beroemde circuits verkennen en bijzondere privé-autocollecties bekijken. Ook is er de mogelijkheid om na de Spotlight Voyage een Aston Martin Aramco Race Weekend Experience in Hongarije bij te wonen.

“Ons partnerschap met het Aston Martin Aramco Formula One Team is met veel enthousiasme ontvangen en we zijn verheugd om de details van de volgende stap van onze samenwerking met deze ongelooflijke Spotlight Voyage aan te kondigen”, zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Deze once-in-a-lifetime cruise aan boord van ons nieuwste schip zal reizigers in staat stellen om de wereld van de autosport en het rijke erfgoed van Aston Martin Aramco Formula One Team te ervaren door middel van fascinerende ervaringen. Daarnaast genieten reizigers van het hoogst mogelijk niveau aan persoonlijke service, onbeperkte excursies en verfijnde gerechten aan boord van de ultraluxe Regent cruise.”

Ontmoeting met oud-coureur Pedro de la Rosa

“De samenwerking tussen Regent Seven Seas Cruises en Aston Martin Aramco is ontstaan vanuit onze gedeelde passie voor het creëren van unieke momenten, zowel op het land als op zee”, zegt Jefferson Slack, Managing Director – Commercial & Marketing, Aston Martin Aramco Formula One Team. “De Spotlight Voyage, die plaatsvindt in het hart van het raceseizoen 2025, is de perfecte manier voor gasten om een exclusief kijkje te krijgen van het reilen en zeilen van een iconisch Formule 1-team.” 

De cruise zal gevuld zijn met unieke mogelijkheden, zoals ontmoetingen aan boord en Q&A sessies met Aston Martin Aramco coureur en ambassadeur Pedro de la Rosa, de Formula One veteraan met meer dan 100 Grands Prix op zijn naam. 

“Ik vind het geweldig om deze exclusieve Spotlight Voyage te organiseren met onze vrienden van Regent en ik ben nog enthousiaster om vanuit mijn geboortestad Barcelona te varen,” zei Pedro de la Rosa, Team Ambassadeur, Aston Martin Aramco Formula One Team. “Ik heb meer dan drie decennia lang mijn passie voor racen in elke uithoek van de wereld gevolgd en ik kan niet wachten om die passie en mijn ervaringen te delen met zowel Regent als Aston Martin Aramco fans tijdens varen over de Middellandse Zee tijdens deze speciale reis.”

Ontdek de glamour van Monte Carlo

Tijdens de cruise geven leden van het Aston Martin Formula One Team masterclasses, workshops en zullen ze paneldiscussies bijwonen. Maar ook aan land worden unieke ervaringen georganiseerd. Monte Carlo zal een bijzonder hoogtepunt van de cruise zijn met een kans voor gasten om zichzelf onder te dompelen in de glamour van Monaco met een op maat gemaakte tour. Beginnend met een bezoek aan de Classic Car Collection, een must voor motorsportliefhebbers. Vervolgens kunnen reizigers de sensatie van het iconische circuit van Monaco ervaren. Er volgt een uitgebreide lunch voordat er meer van het circuit ontdekt wordt tijdens een wandeling en een kans om de persoonlijke autocollectie van prins Rainier te bewonderen. Gasten genieten vervolgens van een aperitief met uitzicht op Port Hercule voordat ze de dag afsluiten met een panoramische helikoptervlucht.

Terug aan boord zal er op het dek van Seven Seas Splendor een replica op ware grootte van een van de raceauto’s van het team staan. Op het schip komt ook een Aston Martin simulator, zodat gasten hun vaardigheden kunnen testen op een virtueel circuit.

De Aston Martin Aramco Formula One Team Spotlight Voyage ervaring zal worden geperfectioneerd met speciale “Race Day” thema gerechten, cocktails, feesten op het dek, vertoningen van documentaires, co-branded merchandise waaronder petten, poloshirts, jassen en herbruikbare waterflessen in de boetiek van het schip, plus speciale Culinary Arts Kitchen lessen.

Regent gasten kunnen profiteren van onbeperkt inbegrepen landexcursies, waarbij ze kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod van cultureel rijke programma’s bij elk van de bestemmingen op de cruise: Barcelona, Valencia, Ibiza, Palma de Mallorca, Marseille, Saint-Tropez, Monte Carlo, Portofino, Toscane (Livorno) en eindbestemming Rome.

Exclusieve pre- & postcruise landprogramma’s

Pre-cruise programma in Barcelona, Spanje

Ga op een vierdaagse pre-cruise reis in Barcelona. Begin met een wandeltour en een diner in een traditioneel Catalaans eethuis voordat de spanning wordt opgevoerd met een spannende rit op het historische Montjuïc circuit, aangevuld met een helikoptervlucht. Gasten kunnen vervolgens genieten van een uitgebreide lunch met Catalaanse wijnen en iconische monumenten bezichtigen. Het avontuur wordt afgesloten met een gedenkwaardig afscheidsdiner, waarbij de smaken en ervaringen van deze bruisende stad samenkomen.

Post-cruise programma in Bologna, Italië (vanuit Rome)

Maak een onvergetelijke 5-daagse reis door het hart van de Italiaanse auto-industrie. Nadat u vanuit Rome naar Bologna bent gereisd, verkent u de erfenis van Enzo Ferrari in het museum in Modena, voordat u een bezoek brengt aan het circuit van Imola. Dit wordt gevolgd door wijngaardproeverijen, een bezoek aan Lamborghini en vintage monteurswinkels. Het programma wordt afgesloten met een afscheidsdiner na een dag vol onvergetelijke ervaringen.

Post-Cruise programma – Aston Martin Aramco Race Weekend in Hongarije 

Vlieg van Rome naar Boedapest om te genieten van de actie van een Aston Martin Aramco Race Weekend Experience in Hongarije. Dit vierdaagse programma is de perfecte manier voor fans om de Aston Martin Aramco Formula One Team Spotlight Voyage af te sluiten.

Prijzen voor deze speciale Spotlight Voyage zijn vanaf €8.289 per gast. Voor sommige ervaringen geldt een toeslag en de capaciteit is beperkt.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Celebrity Cruises tilt The Retreat-beleving naar hoger niveau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *