Ontdek de wereld in stijl met de Upgrade Sale van Oceania Cruises

Oceania Cruises, ’s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij, biedt haar gasten een tijdelijke Upgrade Sale aan. De aanbieding is beschikbaar op meer dan 60 afvaarten in 2024 en 2025 over de hele wereld. Profiteer van een ultra-premium ervaring tegen een ongelooflijke prijs met een upgrade van maximaal vier categorieën. Gasten kunnen hun kajuit upgraden van Inside naar Oceanview, Oceanview naar Veranda, Veranda naar Concierge of zelfs Concierge naar Penthouse Suite. De aanbieding is nu beschikbaar en loopt tot en met 30 juni 2024.

Dit zeldzame aanbod omvat reizen variërend van 6 tot 35 dagen naar bestemmingen over de hele wereld, inclusief perfect samengestelde afvaarten die de kans bieden getuige te zijn van de verfijnde schoonheid en waardige gebruiken van Oost-Azië, waar verbluffende architectuur de thuisbasis is van betoverende theerituelen, weelderige oude artefacten en verhelderende geschiedenis.

Hieronder vind je enkele van de bijzondere afvaarten die bij deze aanbieding zijn inbegrepen en die je reislust naar het Verre Oosten zullen bevredigen.

– 25 dagen van Los Angeles, Californië, Verenigde Staten naar Tokio (Yokohama), Japan

Een 25-daagse reis van Los Angeles naar Tokio biedt je een ongelooflijk perspectief op contrasterende culturen in de noordelijke Stille Oceaan. Regatta zal enkele van de meest prominente havens in de VS en Canada aandoen voordat ze naar Japan vertrekt. Sluit je reis af met een overnachting in de hoofdstad Tokio, en bezoek Asakusa voor de felle lichten, straatmarkten en de Senso-ji-tempel. Mis de Tsukiji-markt niet, ’s werelds grootste openluchtvismarkt met sushi ter plaatse. Breng de avond door in het heldere, actieve district Ginza, waar de nacht tot leven komt. Vertrek: 3 oktober 2024.

– 24 dagen van Tokio, Japan naar Singapore, Singapore

Begin aan een 24-daagse reis van Tokio naar Singapore en ervaar de ware essentie van het Verre Oosten. Tijdens deze zeiltocht geniet je van overnachtingen in Tokio, Jakarta en Bali. Met een Shore Excursion Credit van $1.000 kun je deelnemen aan verrijkende ervaringen aan wal, zoals het verkennen van de koninklijke pracht van de Sultan van Brunei of snorkelen in het kristalheldere water van Puka Beach op de Filippijnen. Vertrek: 14 februari 2025.

– 14 dagen van Taipei (Keelung), Taiwan naar Kyoto (Kobe), Japan

Begin aan een 14-daagse lentereis in Azië, varend van Taipei naar Kyoto. Tijdens de reis breng je een nacht door in Beijing en heb je de mogelijkheid om enkele van de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Verboden Stad en het Tiananmen-plein te bezoeken. Bezoek een van de zeven wereldwonderen en wandel langs de eeuwenoude Chinese Muur. Daarnaast kun je verder reizen naar Xian tijdens een landtour, waar je het Terracotta Warriors Museum kunt verkennen, een Unesco-werelderfgoedlocatie met meer dan 7.000 levensgrote beelden die het graf van de eerste keizer van China bewaken. Vertrek: 24 april 2025.

– Ervaar havens en excursies van Tokio, Japan naar Hong Kong, China

De Riches of East Asia-reis doet zijn naam eer aan door je de kans te bieden de beste bezienswaardigheden van de uitzonderlijke Oost-Aziatische regio te verkennen. Deze 12-daagse reis begint in Tokio en eindigt in Hong Kong. Een hoogtepunt van de reis is het aanleggen in Hiroshima, waar je door de prachtig aangelegde tuinen van Hiroshima kunt wandelen, het gereconstrueerde kasteel van Hiroshima kunt bezoeken of een reis kunt maken naar het heilige eiland Miyajima om getuige te zijn van het prachtige Itsukushima-heiligdom. Vertrek: 22 mei 2025.

– 11 dagen van Hong Kong, China naar Tokio, Japan

Tijdens de 11-daagse reis aan boord van de Riviera, van Hong Kong naar Tokio, ervaar je de perfecte mix van eeuwenoude Japanse tradities en moderne innovaties. De reis begint op 21 maart 2025 en biedt de ideale gelegenheid om de adembenemende landschappen van Japan te bewonderen terwijl de lente tot bloei komt. Haal het meeste uit een overnachting in Osaka met zijn heerlijke eetcultuur en levendige kunstcultuur tijdens deze onvergetelijke reis. Vertrek: 21 maart 2025.

– 14 dagen van Kyoto (Kobe), Japan naar Tokio, Japan

Ontdek de parels van Japan terwijl je aan boord van Regatta vaart voor een 14-daagse verkenningstocht van Kyoto naar Tokio. Een bijzonder hoogtepunt is het bezoek aan Shimizu – een pittoreske zeehaven waar de achtergrond van de prachtige berg Fuji werkelijk een lust voor het oog is. Gasten kunnen een deel van hun $800 Shore Excursion Credit, beschikbaar voor iedereen aan boord, gebruiken voor een toegangsticket voor Mount Fuji en Hakone National Park. Vertrek: 8 mei 2025.

De voordelen van een reis met Oceania Cruises

Wanneer je met Oceania Cruises vaart, kom je gegarandeerd uit in een weelderige omgeving en dineer je in de meest exquise restaurants op zee. En net als je denkt dat het niet beter kan met de ongelooflijke waarde die de Upgrade Sale biedt, voegt het Simply MORE-pakket van Oceania Cruises nog meer waarde toe aan je ervaring. Dit pakket is beschikbaar op elke reisroute en is inclusief gratis fooien, gratis onbeperkte Starlink WiFi en speciaal geselecteerde wijnen, bieren en champagnes bij lunch en diner. Een selectie thee, koffie, plat en bruisend VERO-water en frisdranken zijn de hele dag verkrijgbaar in alle bars en restaurants.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *