Celebrity Cruises tilt The Retreat-beleving naar hoger niveau

Celebrity Cruises tilt het suiteleven naar nieuwe hoogten met nieuwe premium en gepersonaliseerde verbeteringen voor The Retreat, waardoor de meest verheven ervaring op zee wordt geboden met meer voordelen en voorzieningen dan ooit tevoren.

“Bij The Retreat draait de wereld echt om onze gasten”, zegt Laura Hodges Bethge, president van Celebrity Cruises. “We hebben uitgebreide feedback verzameld van voormalige gasten, loyaliteitsleden en onze handelspartners om te informeren hoe de ervaringen van The Retreat opnieuw worden vormgegeven om de vakantieverwachtingen te blijven overtreffen door de voorzieningen en ervaringen te leveren die Celebrity Cruises-gasten het meest waarderen.”

Om ervoor te zorgen dat gasten tijdens hun vakantie geen vinger hoeven uit te steken, zijn alle suites van The Retreat voorzien van een toegewijde butler, die nu slechts een bericht verwijderd is met Butler Chat. Hierdoor is snellere en eenvoudigere één-op-één communicatie mogelijk, waar dan ook aan boord of aan land. Een toegewijde expert op het gebied van excursies aan land, The Retreat Destination Experience Specialist, is nu beschikbaar voor gasten van The Retreat om het meeste uit hun tijd aan land te halen, van het plannen van bestemmingsgerelateerde activiteiten tot het garanderen van soepele transfers bij het ontdekken van de meest gewilde havens van Celebrity. Bovendien kunnen gasten voorafgaand aan hun excursie ontspannen in het comfort van The Retreat Lounge en genieten van butler-escortes van hun suite naar de auto bij Private Journeys-excursies.

Er zijn culinaire verbeteringen toegevoegd aan het aanbod van Luminae, het exclusieve restaurant dat alleen toegankelijk is voor gasten die in suites verblijven, waaronder nieuwe Daniel Boulud Signature-gerechten en een nieuw wisselend diner- en dessertmenu. In de suite kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde dagelijkse lekkernijen, geselecteerd uit het dinermenu in de suite, evenals een gratis gevulde minibar.

Om ervoor te zorgen dat ze altijd het beste uitzicht hebben, genieten gasten van The Retreat van gereserveerde zitplaatsen in The Theatre. Bovendien zullen gasten die in Royal Suites en hoger verblijven er altijd op hun best uitzien dankzij de gratis wasservice, inclusief onbeperkt strijken.

Naast het nieuwe aanbod genieten gasten van The Retreat van:

  • Ontbijt, lunch en diner vanuit het comfort van hun suite, dagelijks geselecteerd van het dinermenu in de suite.
  • Bekroonde wijnportfolio met rode, witte en bruisende wijnen die wijngaarden van over de hele wereld vertegenwoordigen, gratis geserveerd in The Retreat Lounge, Luminae en in de suite.
  • Express Priority bagageafgifte en levering bij inscheping.

Gasten die in Royal Suites en hoger verblijven, hebben de mogelijkheid om gratis langer aan boord te blijven op de dag van ontscheping in Rome (Civitavecchia), Italië; Venetië (Ravenna), Italië; Barcelona, Spanje; Athene (Piraeus), Griekenland; En; Southampton, Engeland. Deze gasten kunnen hun bagage gemakkelijk opbergen, en hebben toegang tot de openbare ruimtes, ze kunnen gebruikmaken van Wi-Fi en drankarrangementen, en genieten van een lunch voor hun vertrek.

Gasten in Royal Suites hebben ook gratis toegang tot de SEA Thermal Suite op schepen uit de Edge-serie en de Persian Garden op schepen uit de Millennium- en Solstice-serie. Daarnaast kunnen ze ook gratis onbeperkt dineren in de specialiteitenrestaurants, inclusief lunch en diner. Ze hebben ook de mogelijkheid om de minibar in de suite aan te passen voordat ze gaan varen. Tot slot ontvangen ze twee gratis flessen wijn of sterke drank tijdens de hele vaart en exclusieve gratis nachtkleding.

De exclusieve Retreat-ervaring begint voordat de gasten aan boord stappen met de conciërge vóór de cruise, voorrang bij inchecken en vertrek, en prioritaire toegang tot de tenderboten in de beschikbare aanloophavens.

Met weidse uitzichten en prachtig design biedt The Retreat gasten de kans om te ontspannen in hun individuele suite, op een exclusief zonnedek of in een privélounge, allemaal ontworpen om hen het gevoel te geven dat ze het schip voor zichzelf hebben. Het Retreat Sundeck is beschikbaar op schepen uit de Edge Series en Revolutionized. Het is momenteel niet beschikbaar op Celebrity Solstice, Celebrity Eclipse, Celebrity Reflection, Celebrity Constellation en Celebrity Infinity.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Celebrity Cruises te boeken.

Lees ook: De 5 spectaculairste watervallen van Fjord Noorwegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *