Oceania Allura komt eerder in de vaart

Oceania Cruises heeft aangekondigd dat haar nieuwste schip Allura een week eerder dan gepland in de vaart zal komen. Ze zal zich in de zomer van 2025 bij de vloot voegen en zal nu op 18 juli 2025 vanuit Triëst, Italië, vertrekken. Allura vaart zes dagen naar Athene, Griekenland, waarbij ze pareltjes in de oostelijke Middellandse Zee aandoet, waaronder Rijeka, Kroatië; Ravenna, Italië; Dubrovnik, Kroatië; en Kotor, Montenegro.

Voor gasten die geboekt hebben voor de oorspronkelijke inaugurele reis met vertrek op 24 juli 2025 heeft Oceania Cruises eerst toegang geboden tot het boeken van de nieuwe eerste afvaart voordat deze voor het publiek in de verkoop ging.

Na haar zomerseizoen in de Middellandse Zee vaart Allura naar Canada en New England voor een reeks meeslepende reizen in Noord-Amerika voordat haar eerste winterseizoen in het Caribisch gebied begint, met als thuishaven Miami. Voor nieuwe reizigers die nieuwsgierig zijn naar een ultra-premium vakantie-ervaring, heeft de rederij een vierdaagse ‘Taste of Oceania Cruises’-rondreis geïntroduceerd, van 30 september tot 4 oktober 2025 vanuit New York.

“Dankzij de vooruitgang die onze gewaardeerde partners bij Fincantieri hebben geboekt, zijn we verheugd Allura een week eerder dan gepland in gebruik te kunnen nemen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Ik ben blij Allura te kunnen presenteren op een eenmalige proefreis om het schip te laten zien aan ambitieuze reizigers die op zoek zijn naar een ultra-premium cruise-ervaring, en nog beter, varen vanuit het centrum van Manhattan, het hart van New York.”

De nieuw aangestelde Executive Culinary Directors van Oceania Cruises, chef-koks Alexis Quaretti en Eric Barale, werken samen met het getalenteerde team van de lijn om de menu’s op alle locaties aan boord van de Allura met een frisse blik te bekijken, met een speciale focus op het ontwerpen van een scala aan verrukkelijke lekkernijen voor de nieuwe Crêperie – een primeur voor het merk.

“Oceania Cruises is een cruisemaatschappij opgericht door foodies, voor foodies, en eten vormt de kern van alles wat we doen”, aldus chef-kok Alex. “Het team en ik zijn druk bezig met het testen en proeven van een prachtig assortiment wafels en crêpes, waar onze gasten volgend jaar aan boord van de Allura van zullen genieten. Onze gasten kunnen hun wafels en crêpes, die allemaal op bestelling worden gemaakt, naar hun wensen aanpassen, zodat ze perfect gepersonaliseerd zijn.

“Er zijn veel opwindende culinaire ontwikkelingen gaande voor Allura, waaronder meer dan 300 nieuwe recepten in actieve ontwikkeling voor The Grand Dining Room, voor alle drie de maaltijdservices. Ik kijk er naar uit om de komende maanden meer te onthullen.”

Allura is het achtste schip van Oceania Cruises en het tweede Allura Class-schip met 1.200 gasten. Ze volgt haar zusterschip Vista, dat in mei 2023 te water werd gelaten.

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Palacio Arriluce Hotel, de nieuwe icoon van prestige en stijl nabij Bilbao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *