Regent Seven Seas Cruises breidt collectie Immersive Overnights uit

Regent Seven Seas Cruises heeft de innovatieve collectie Immersive Overnights uitgebreid met een splinternieuwe Sunset Over Tuscany cruise op de Middellandse Zee. Ook zijn er 24 nieuwe excursies aan land gepresenteerd, wat het totaal in deze collectie op 50 brengt, plus nog eens 12 nieuwe landprogramma’s.

Bij luxe reizigers zal het water in de mond lopen wanneer zij tijdens een landexcursie in Japan het niet te versmaden Kobe-rundvlees opgediend krijgen, en in de meest prestigieuze wijngaarden van Kroatië prijswinnende wijnen proeven. En wat een vrijheid zullen zij ervaren tijdens een rit langs de adembenemende Italiaanse Amalfikust.

Tijdens de luxe Immersive Overnights cruises krijgen de gasten een andere kant van fascinerende bestemmingen te zien. Een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd dankzij de speciale excursies tijdens de avonduren. Deze exclusieve collectie omvat 7- tot 14-daagse cruises in de periode oktober 2024 en oktober 2025 in het gebied rond de Middellandse Zee, Noord-Europa en Azië.

“Wij zijn ongelooflijk blij met dit gevarieerde aanbod binnen onze unieke collectie Immersive Overnights en ook met de volledig nieuwe routes die onze gasten nu kunnen boeken,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Tijdens cruises uit deze collectie blijven we in elke haven zeker een nacht liggen en hebben onze bevlogen reizigers meerdere dagen de gelegenheid om onder te duiken in de rijke geschiedenis en bruisende culturen van Europa en Azië. Ondertussen verblijven zij in de ruime all-suite accommodatie en genieten zij van de persoonlijke service aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet.”

Nieuwe Immersive Overnight cruise – Sunset Over Tuscany

De nieuwe Sunset Over Tuscany, waarmee het totale aantal Immersive Overnight trips op zeven komt, is een cruise met twaalf overnachtingen aan boord van Seven Seas Mariner. Reizigers hebben meerdere dagen de tijd om Valletta op Malta, Napels en Toscane (Livorno) in Italië en de Provence (Marseille) in Frankrijk te ontdekken. De cruise die op 22 oktober 2025 vanuit Triëst in Italië vertrekt met als eindbestemming het Spaanse Barcelona, biedt gasten de mogelijkheid om de steden aan de Middellandse Zee die geroemd worden om hun rijke cultuur, uitgebreid te verkennen. Ook in de avond worden excursies aan land aangeboden zoals een Sunset Wine Tasting & Dinner at a Tuscan Villa en Discover Florence at Sunset.

24 Nieuwe excursies aan land en 12 nieuwe landprogramma’s 

Het merendeel van de 24 nieuwe excursies omvat ook een boeiend avontuur in de avonduren. De reizigers kunnen getuige zijn van een adembenemend natuurfenomeen tijdens een boottocht door de archipel bij Helsinki. Ze kunnen dineren in Kaiseki-stijl met een optreden van een traditionele geisha en tijdens een wandeling door de oude binnenstad in Rostock, Duitsland vertelt een nachtwaker griezelige verhalen. Ook bestaat de mogelijkheid om kunst van wereldklasse te bewonderen, wijn te proeven bij zonsondergang en te dineren in restaurants met Michelin-sterren.

De twaalf nieuwe landprogramma’s die tijdens de cruise worden aangeboden, zijn voor de luxe reizigers een ultieme gelegenheid om de bestemming beter te leren kennen want ze brengen meerdere dagen door aan land. Bij deze programma’s zijn hotelaccommodatie, maaltijden, proeverijen en excursies inbegrepen. De luxe gasten krijgen een heel andere kant van de bestemming te zien. Zo kunnen ze bijvoorbeeld relaxen in de natuurlijke warmwaterbronnen van Toscane of de ruïnes van Hercules ontdekken tijdens een rit langs de Amalfikust met aansluitend een kookworkshop. Tijdens een tweedaags landprogramma duiken de reizigers in de fascinerende en diverse historie van Berlijn en zusterstad Potsdam. 

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: De elf leukste dingen om te doen in en rond Miami, voor of na je cruise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *