Verrassend Frankrijk, het ultieme inspiratieboek voor je volgende vakantie

Eén op de twee Belgen is van plan om in 2023 op vakantie te gaan en voor wie met de auto op reis gaat blijft Frankrijk een van de favoriete bestemmingen. In Verrassend Frankrijk ontdek je hoe je nog meer uit je jaarlijkse vakantie in La douce France haalt.

Frankrijk is een prachtig land met een ongekende diversiteit aan landschappen en een bijzonder rijk patrimonium. De franse cultuur zorgde voor de nodige inspiratie en voedt nog steeds de vindingrijkheid en creativiteit overal ter wereld op het vlak van kunst, gastronomie en mode. Het land is met zijn vele troeven dan ook moeilijk te vatten in een paar woorden. Verrassend Frankrijk probeert aan de hand van veertig verschillende thema’s het ultieme inspiratieboek voor je volgende vakantie te zijn.

Verrassend Frankrijk neemt je mee op een verkenningstocht bij onze zuiderburen en tracht op basis van veertig kernwoorden een overzicht te geven van wat Frankrijk te bieden heeft. Van amoureus tot zen, over bovenmaats, beangstigend, legendarisch en ondergronds… Je maakt niet alleen kennis met de alom bekende geschiedenis van Frankrijk, maar ook met kleine anekdotes, met zijn schitterende natuur, bruisende steden, pittoreske dorpen, rijke cultuur en ongeëvenaarde gastronomie.

Verspreid over meer dan 350 pagina’s ontdek je 1000 suggesties voor een bezoek aan een bijzondere plek: van de iconische driesterrenlocaties van Michelin tot verrassende ontdekkingen in een onbekende uithoek. Daarnaast belicht Verrassend Frankrijk tientallen facetten die van Frankrijk een van de populairste vakantielanden maakt voor de rustzoeker, de avonturier, de foodie, de melomaan, de kunstliefhebber, de zonaanbidder…

Zin om je volgende vakantie naar Frankrijk te plannen? Je vindt Verrassend Frankrijk in de lokale boekhandel of je kan het boek hier online bestellen

Lees ook: Tom Waes gaat op zoek naar de markantste plekjes in Vlaanderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *