Brussels Airlines en Sunweb breiden samenwerking uit

Touroperator Sunweb Group en Brussels Airlines werken al jaren samen. Dit contract leidt tot een meerjarige samenwerking. Tot de zomer van 2025 zullen beide partijen gezamenlijk groeimogelijkheden ontwikkelen en identificeren.

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines en touroperator Sunweb Group gaan verder samenwerken om hun toekomst strategisch te ontwikkelen, het aantal passagiers te laten groeien en hun netwerk uit te breiden. De verlengde samenwerking tussen beide toont het belang en de langetermijnstrategie van de luchtvaartmaatschappij in het vrijetijdssegment. De samenwerking zal Brussels Airlines in staat stellen haar aantal passagiers gestaag te laten groeien en een meer evenwichtige spreiding over de seizoenen en zelfs dagen van de week te bereiken.

“We kunnen zonder twijfel stellen dat recreatieve reizen een van de strategische pijlers van onze luchtvaartmaatschappij zijn geworden. We zijn er trots op dat we ons langetermijn partnerschap met touroperator Sunweb Group hebben bezegeld. Hierdoor konden we Djerba en Monastir al toevoegen aan onze bestemmingen voor de zomer van 2023. Samen zullen we een gezamenlijk plan blijven ontwikkelen om onze portefeuille van vakantiebestemmingen uit te breiden. We zijn in goed gezelschap met Sunweb Group,” zegt ​Greet Vandebos, Head of Leisure Sales, Brussels Airlines.

“We zijn blij dat we onze sterke samenwerking nu versterken met een partnerschap op lange termijn. Samen met Brussels Airlines bezorgen we onze klanten een welverdiende vakantie naar 32 prachtige bestemmingen,” voegt Harm Groot, Director of Flight Capacity, Sunweb Group toe.

Reizigers verbinden met 32 bestemmingen

De Europese touroperator en de Belgische luchtvaartmaatschappij vliegen samen naar 32 verschillende vakantiebestemmingen, waaronder de Griekse eilanden Korfoe, Kos, Kreta (luchthavens van Chania en Heraklion), Lesbos, Rhodos, Samos of Zakynthos. Verder behoren ook de Spaanse eilanden Gran Canaria, Ibiza, Lanzarote, Palma de Mallorca en Tenerife en Hurghada en Marsa Alam in Egypte tot de bestemmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *