Renske ontdekt nog meer (te) gekke slaapplekken voor bijzondere weekendjes weg

Recent verscheen bij mo’media het derde boek in de reeks ‘Renske ontdekt’. De Nederlandse Renske Borst verzamelde daarin meer dan 50 unieke logeeradressen in België en Nederland.

In haar eerste boek verzamelde Renske Borst meer dan veertig (té) gekke slaapplekken. Maar al snel kwam ze er achter dat er nog veel meer plekken te ontdekken vielen. Dus volgde een tweede boek ( Te ) Gekke Slaapplekken – met maar liefst 50 leuke plekken om te overnachten in Nederland en België! Van een luxe boomhut met hot tub tot een tentje op het water, en van een loft in de stad tot een cabin midden in de bossen. Renske probeerde al deze unieke logeeradressen in België en Nederland zelf uit en verzamelde al de informatie in haar tweede boek.

Renske schrijft inmiddels al zo’n zes jaar over bijzondere slaapplekken in Nederland en België. En af en toe laat ze zich verleiden tot een uitstapje naar het buitenland. Maar ze toont voornamelijk hoe mooi het dichtbij kan zijn. Om de hoek is namelijk veel meer te ontdekken dan we vaak denken.

Unieke logeeradressen in Nederland en België

Voor haar derde boek ging Renske weer op ontdekking en sliep ze in tientallen toffe accommodaties: Renske ontdekt : Nog meer (te) gekke slaapplekken. Het boek, dat onlangs verscheen bij mo’media – vooral bekend voor hun hippe time to momo stedengidsen – staat bomvol nieuwe ontdekkingen. Deze keer gaat ze onder meer logeren in een suite boomhut, een stro-iglo en een bush box. Originele en nog onbekende manieren, zeg je? Dan wordt het tijd om ze te ontdekken! Het boek leest makkelijk, alsof je met Renske aan de keukentafel zit en ze je haar persoonlijke tips geeft.

Ook maakte ze handige lijstjes voor het inpakken van je koffer en checklists om alles uit je weekend te halen. Naast de tips van Renske vind je in dit boek verhalen van bekende bloggers over hun bijzondere slaapplekken.

Renske woont zelf in Dordrecht, heeft een liefde voor oldtimers (ze reed 3 jaar in een oranje kevertje), woont samen met haar vriend Milton en zoontje Kian en is te herkennen aan het oranje Mexicaanse kleed die ze overal mee naartoe neemt.

Ben je op zoek naar leuke overnachtingsplekjes wen wil je net als Renske te gekke slaapplekken ontdekken? Je vindt haar boeken in de lokale boekhandel of je kan ze hier online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *