Eden Hotels viert 75ste verjaardag met jubileumarrangementen, swingende songs en winacties

Eden Hotels viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Wat ooit begon met een café is uitgegroeid tot een bedrijf met 14 unieke hotels in Nederland.

Dit jaar is het precies 75 jaar geleden dat de Nederlandse familie Dijkstra de eerste stappen in de horeca zette. Wat begon met een café in Tzummarum in de provincie Friesland is uitgegroeid tot een hotelbedrijf van formaat. De veertien Eden Hotels in stadscentra door heel Nederland zijn dan ook terecht in feeststemming en nodigen iedereen uit om mee te komen genieten. Met jubileumarrangementen, uiteraard inclusief bubbels, een speciale playlist die je meeneemt op 75 jaar muziekgeschiedenis en mooie winacties, wordt deze mijlpaal heel 2022 gevierd. Het thuisgevoel waar Eden Hotels zo bekend om staat, is uiteraard ook in dit jubileumjaar volop te ervaren.

Succesformule

In 1947 werd de familie Dijkstra een horecafamilie en al snel bleek het vak hen op het lijf geschreven. Dertig jaar later, in 1977, krijgen ze het Eden Hotel in Amsterdam in handen. Het is deze aankoop waar de huidige hotelgroep haar naam aan te danken heeft.

Léon Dijkstra blikt op dit memorabele moment terug én vooruit: “Bij Eden gaat gastvrijheid veel verder dan een warm hart voor de gasten. We zijn een familiebedrijf en onze medewerkers zijn allemaal onderdeel van die familie. Het familiegevoel zal dit jaar bijdragen aan het samen vieren van een mooi en welverdiend feestje. Samen hebben we heel wat bijzondere en spannende tijden meegemaakt. De aankoop van het Savoy in Rotterdam bijvoorbeeld. Dat was ons eerste hotel buiten Amsterdam en het moment waarop we ons een groep gingen noemen. Ook de overname van Hampshire en de recente samenwerking met KSL Capital Partners en aanstelling van onze nieuwe CEO Billy Skelli-Cohen waren en zijn grote stappen. Ik denk dat het geheim van ons succes schuilt in de langetermijnvisie. We blijven ons altijd ontwikkelen en daarom ben ik ervan overtuigd dat we over 25 jaar ons 100e jubileum vieren!” 

Vorig jaar trokken we een aantal keer de grens over richting Nederland. Tijdens deze korte vakanties verbleven we in een aantal leuke, originele hotels waar we ons meteen thuis voelden. Zo genoten we van een prinsheerlijk verblijf bij Babylon Hotel Den Haag en gingen we stijlvol en romantisch overnachten in Designhotel Maastricht.

Net zoals de overige 12 hotels liggen beide in stadscentra waardoor ze een unieke lokale ervaring bieden. Naast het Babylon Hotel Den Haag en Designhotel Maastricht kan je onder meer ook overnachten in het Hard Rock Hotel Amsterdam American, The Lancaster Hotel Amsterdam, Jan Luyken Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam en het Savoy Hotel in Rotterdam.

Een jaar vol verrassingen

Wie nu, in 2022, bij Eden Hotels overnacht wordt zo mogelijk nog meer in de watten gelegd dan normaal. Eden Hotels biedt tal van arrangementen met extra’s, feestelijke verrassingen tijdens het verblijf en de kans om nog veel meer moois te winnen – van upgrades en diners tot overnachtingen. 

Geen feestje zonder muziek natuurrlijk, en daarom heeft Eden Hotels een feestelijke Spotifylijst die je meeneemt op een muzikale reis door de afgelopen 75 jaar, de Obsidian luisterbar en een eigen Eden House Band met muzikale getalenteerde medewerkers. Alle Eden Essentials gaan zorgen voor een onvergetelijk 75-jarig bestaan.

Een volledig overzicht en meer informatie over de hotels vind je op edenhotels.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *