Met de trein op cruise vanuit Marseille

Voortaan kan je bij Costa de trein vanuit Brussel of Lille boeken en zonder zorgen in Marseille inschepen voor een vakantie op zee.

costa cruise

Costa maakt een cruise vanuit Marseille super comfortabel. Vanaf nu kan je namelijk je trein vanuit Brussel of Lille naar de Zuid-Franse badplaats rechtstreeks bij Costa boeken.

Dankzij de nieuwe service stap je in Brussel of Lille op de trein en wordt je in alle comfort naar het zuiden gebracht. Aangekomen in Marseille staat een autobus op je te wachten die je tot aan de cruiseterminal brengt.

Hier kan je aan boord gaan van de nieuwste en modernste schepen in de vloot: Costa Firenze, Costa Toscana en Costa Smeralda. Op vrijdag kan je inschepen aan boord van Costa Firenze voor een vakantie naar Barcelona, Cagliari, Palermo, Civitavecchia/Rome en Genoa. Costa Toscana zet op zaterdag koers naar Savona, Civitavecchia/Rome, Naples, Ibiza en Valencia. Costa Smeralda vertrekt op zondag en brengt je naar Barcelona, Palma, Palermo, Civitavecchia/Rome en Savona. Na de cruise brengt een shuttle je terug naar het station van Marseille waar je de trein richting Brussel of Lille neemt.

Je kan de trein tot vier maanden voor vertrek van de cruise boeken en je kan reizen in eerste of tweede klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *