Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe legendarische reizen

Regent Seven Seas Cruises heeft vier nieuwe Grand Voyages voor 2024-2025 onthult. De vier betoverende reizen op Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager varen routes door Noord-Europa, het Middellandse Zeegebied, Azië en Afrika.

Het Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt vanuit New York en neemt gasten mee op een 83-nachten durend avontuur naar Barcelona. Reizigers op de Grand European Sojourn maken een rondreis van 79 nachten door Lissabon, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied aan boord van Seven Seas Voyager. Op de Grand Asia Exploration van Seven Seas Explorer maken gasten een 63-nachten durende reis van Tokio naar Sydney. De laatste reis is de Grand Spice Route Quest die reizigers meeneemt op een reis van 70 nachten van Auckland naar Athene en daarbij Afrika en Azië aandoet.

Luxueuze voorzieningen 

Samen met de ruime all-suite, all-balcony accommodaties, zullen gasten aan boord van een Grand Voyage genieten van een inbegrepen 1-nacht pre-cruise hotelarrangement en diner, een exclusieve landexcursie, bagageservice, onbeperkte wasserij inclusief stomerij en strijken, telefoontijd per suite en een uniek geschenk. Dit komt bovenop de luxueuze voorzieningen die al inbegrepen zijn bij een Regent-afvaart, zoals onbeperkt inbegrepen excursies aan wal in elke aanloophaven, gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang en vooraf betaalde fooien.

Regent Seven Seas Cruises’ legendarische reizen voor 2024-2025

Grand Arctic Adventure 

Kleurrijke landschappen, Scandinavische wonderen en de grote steden van Noord-Europa verrijken het 83-nachten durende Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner, met vertrek vanuit New York op 2 juni 2024. Gasten kunnen genieten van de ongetemde wildernis van Groenland en de vulkanische pracht van IJsland, voordat ze de Noordzee oversteken via de Faeröer Eilanden naar Denemarken. Vaar over de Britse eilanden en geniet van overnachtingen op het vasteland van Europa in Antwerpen, Berlijn, Oslo en Stockholm. Verken de fjorden van Noorwegen voordat de zomer wordt gevierd in Nederland, Frankrijk, Portugal en Spanje voor aankomst in Barcelona. All-inclusive prijzen vanaf €54.779 per gast.

Grand European Sojourn 

De Grand European Sojourn rondreis vanuit Lissabon vertrekt op 28 juni 2024, voor een reis van 79 nachten vanaf de Britse eilanden langs de glinsterende kusten van de Middellandse Zee aan boord van Seven Seas Voyager. Een verbazingwekkende negen overnachtingen stellen gasten in staat om de smaken van Frankrijk, België, Nederland, Spanje, Turkije en Israël te proeven. Ontdek de groene Britse eilanden om vervolgens een bezoek aan nieuwe havens in Italië, Griekenland en Turkije te brengen. Van Tanger tot Istanbul genieten gasten van de eeuwenoude geschiedenis, kunst en culturele rijkdom van de eilanden en kusten in de Middellandse Zee. All-inclusive tarieven beginnen vanaf €54.689 per gast.

Grand Asia Exploration 

Grand Asia Exploration onthult een groot aantal wonderen, van bijzonder Japan en de idyllische Zuidoost-Aziatische kusten, tot de wildernis van Australië op een 63-nachten durende reis van Tokyo naar Sydney, met vertrek op 18 oktober 2024. Gasten zullen genieten van een uitgebreide verkenning van Japan met 11 opmerkelijke havens, waaronder overnachtingen in Kyoto. Geniet van adembenemende landschappen, lokale keukens en oosterse cultuur in Taiwan, China, Vietnam, Thailand en Indonesië. Cruise langs de oostkust van Australië voordat de reis eindigt met een overnachting in Sydney. Deze reis omvat 10 overnachtingen in de haven en een exclusieve landervaring. All-inclusive prijzen vanaf €36.399 per gast.

Grand Spice Route Quest  

Gasten kunnen zich onderdompelen in prachtige culturen, betoverende aroma’s en culinaire bezienswaardigheden op de 70-nachten durende Grand Spice Route Quest. Vertrek vanuit Auckland op 25 maart 2025, aan boord van Seven Seas Voyager. Avontuur op zee in overvloed op deze  fascinerende reis die de handelsroutes van vroeger volgt. Beleef de onvergetelijke tocht van Auckland langs de sublieme oostkust van Australië, om vervolgens de oversteek over de Oostzee te maken naar Indonesië. Gasten kunnen hun culinaire hart ophalen tijdens overnachtingen in Bali, Singapore, Ho Chi Minh en Bangkok; een bezoek brengen aan de specerijenhoofdsteden van Sri Lanka en India, en zich vergapen aan de schatten van Luxor in Egypte. All-inclusive prijzen vanaf €37.839 per gast.

Away in Wonder 

Inbegrepen in Regent’s legendarische reizen voor 2024-2025, is de 2025 World Cruise – Away in Wonder – die 7 januari 2025 vertrekt vanuit Miami, Florida naar San Francisco, Californië en ongelooflijke bestemmingen aandoet in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië & Nieuw-Zeeland, Azië, en Alaska. Aan boord van Seven Seas Mariner, zullen gasten 3 oceanen gedurende 150 nachten bevaren, 97 havens bezoeken in 25 landen op 5 continenten en een totaal aan 36.295 nautische mijlen afleggen over meer dan 5 maanden. Regent heeft ongelooflijke ervaringen aan land samengesteld voor reizigers om van te genieten, van 395 inbegrepen landexcursies tot 16 overnachtingen in de haven voor een uitgebreide verkenning van fascinerende bestemmingen zoals Rio de Janeiro, Brazilië; Bora Bora, Frans Polynesië; en Ho Chi Minh City, Vietnam. De reisroute biedt toegang tot 48 UNESCO World Heritage Sites waaronder Rapa Nui National Park, Hanga Roa op Paaseiland en het Sydney Opera House in Sydney, Australië. All-inclusive tarieven vanaf €77,209 per gast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *