Nana Princess, ongedwongen topluxe in een van de allerbeste resorts van griekenland

Vijfsterrenresort Nana Princess biedt een oase van luxe met exclusieve services, topgastronomie en uitzonderlijke recreatiefaciliteiten.

Nana Princess in Kreta is één van de topresorts in Griekenland. Het vijfsterrenresort is een oase van luxe met VIP services, een exquise gastronomie en royale sport- en ontspanningsmogelijkheden, met als kers op de taart een nieuwe hypermoderne tennisclub. Het is een fabelachtig resort voor als je er even met z’n tweetjes tussenuit wil. Maar ook kinderen zijn 100% welkom en krijgen speciale aandacht zodat ook zij een droomverblijf als prins of prinses ervaren.

Ontworpen met aandacht voor rust en ontspanning

Bij een eerste aanblik vallen de buitengewone esthetiek en de strakke moderniteit van Nana Princess Suites meteen op. Grote glazen oppervlaktes worden versterkt door het zwart van de natuursteen uit de streek. Deze combinatie draagt bij aan de elegantie van het hele resort en verwijst tegelijkertijd naar de landschappen van het eiland en de bergen op de achtergrond.

De architecten hebben de nadruk gelegd op horizontaliteit: de luxesuites bevinden zich in gebouwen van slechts één verdieping hoog en met groen beklede platte daken, die perfect opgaan in de natuurlijke omgeving. Alle terrassen genieten hierdoor een adembenemend uitzicht over de baai dat door geen enkel obstakel verstoord wordt. Alles in Nana Princess is ontworpen met het oog op rust en ontspanning, met veel lokale Griekse accenten. De kleine intieme steegjes die het complex doorkruisen, ademen de sfeer van de typische omliggende dorpjes. Gasten ervaren er Griekse gastvrijheid op z’n best en pure verwennerij van zonsopgang tot zonsondergang. Topklasse en tegelijkertijd een ongedwongen sfeer is moeilijk te realiseren, maar Nana Princess slaagt erin over de ganse lijn. 

Tennis op topniveau

Voor sportfanaten heeft Nana Princess een royaal aanbod aan sportmogelijkheden. De gloednieuwe en hypermoderne Nana Tennis Club biedt drie padel terreinen en achttien prachtige tennisbanen. Een team van vijf topcoaches met meer dan dertig jaar ervaring in het professionele tenniscircuit staat klaar om de technieken van zij dit dat wensen maximaal te verbeteren in de Tennis Academy. En als een Preferred Partner van Crete Golf Club, de eerste 18-holes golfbaan op het eiland, biedt Nana Princess speciale tarieven aan wie een balletje wil slaan. 

Prinsheerlijk verblijf

De jongste gasten van Nana Princess kunnen hun hart ophalen in het verwarmde privézwembad van hun luxesuite of op het privéstrand van het resort. Ze kunnen ook gebruik maken van de state-of-the-art kinderclub en het splinternieuwe waterpark van het ernaast gelegen hotel Nana Golden Beach, dat tot dezelfde groep behoort. 

Zeven spectaculaire glijbanen, goed voor meer dan vijfhonderd meter waterpret, verspreid over negen banen, zorgen voor een niet te missen ervaring. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal gedeelte met attracties op hun maat. Naast de 102 elegante suites, voorziet het vijfsterrenresort ook verschillende exclusieve villatypes die een droom zijn voor de jonge gasten en hun familie. ​

Lees ook: Luxueus overnachten in de unieke Kuifje-suite van Hotel Amigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *