MSC World Europa biedt vernieuwend entertainment in hightech locaties

MSC World Europa, het eerste World Class-schip van MSC Cruises, zal gasten een overvloed aan spannende entertainmentopties bieden zoals nieuwe shows, meeslepende ervaringen, verrassingen en nog veel meer. Gasten kunnen genieten van onder meer vijf nieuwe themafeesten, twee nieuwe interactieve gameshows op groot scherm en meerdere state of the art attracties op hoogtechnologische locaties op het schip.

MSC World Europa, het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, zal nieuwe en spannende entertainmentopties van hoger niveau bieden en de ervaring van de gasten aan boord naar een compleet nieuw niveau tillen.

Gasten van alle leeftijden zullen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen genieten van adembenemend entertainment, waaronder drie nieuwe shows in concertstijl in de veelzijdige Luna Park Arena; vijf nieuwe grootschalige theaterproducties in het World Theatre; vier thema-ervaringen in de Panorama Lounge; en als kers op de taart: live pop-uptentoonstellingen op het hele schip.

Steve Leatham, Global Head of Entertainment van MSC Cruises zegt hierover:Het gloednieuwe interactieve entertainment aan boord van de MSC World Europa zal anders zijn dan onze gasten ooit eerder hebben ervaren, met futuristische technologie en unieke, speciaal ontworpen locaties. Van verrassingsmomenten in de loop van de cruise tot spectaculaire shows en ultramoderne locaties: onze gasten zullen worden omvergeblazen door de overvloed aan fantastische entertainmentopties aan boord, waarbij ze zich midden in de producties bevinden en ondergedompeld worden in spectaculaire optredens en activiteiten.”

Luna Park Arena met drie interactieve shows

De nieuwe Luna Park Arena is een multifunctionele entertainmentlocatie met 300 zitplaatsen waar films, spelshows, kinderactiviteiten en verschillende themafeesten worden georganiseerd. Overdag worden er verschillende activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd, waaronder een nieuwe VR Drone Academy, een Digital Dance Academy met drie ‘Dance with Flavia’ lessen gegeven door Strictly Come Dancing-kampioen Flavia Cacace-Mistry, Doremi’s Wake Up Rave voor de jongste gasten van het schip en twee nieuwe grootschalige interactieve spelshows. Tijdens de cruise krijgen gasten ook de gelegenheid om deel te nemen aan een reeks uitdagingen. Het doel is om Guinness World Records te verbreken tijdens dagevenementen en een grootschalige avondshow in de arena.

’s Nachts komt de ruimte weer tot leven met drie interactieve concerten waar gasten een unieke ervaring beleven dankzij een samenspel van technologie en adembenemende visuele effecten. De drie nieuwe interactieve shows zijn:

  • Symphonic Ibiza: gasten kunnen genieten van een avond muziek en mystiek met een orkest op groot scherm, moderne eurodancemuziek, drie speciale artiesten, dansers, een dj, twee zangers en een disco avond als afterparty.
  • Supershow: op dit unieke K POP-feest kunnen gasten zich laten gaan terwijl ze dansmoves leren en meezingen met grote hits. Deze show omvat gespecialiseerde streetdancers, acrobaten, dansers en zangers. Deelnemers kunnen zichzelf ook zien op het scherm dankzij de Boogie Cam terwijl ze de danspasjes volgen.
  • Crimson Club: dit actieavontuur voor het hele gezin biedt een stuntshow in filmthema met pop-upverrassingsmomenten in het auditorium. Het publiek kan een kant kiezen en meedoen dankzij spycams en acteurs tussen het publiek.

Vijf nieuwe grootschalige theatershows

Het World Theatre, biedt vijf nieuwe originele grootschalige theatershows die gericht zijn op ontdekking, reizen, de zee, theater en duurzaamheid. De shows hebben spannende nieuwe kenmerken en zullen het publiek verbijsteren met geweldig talent, visuele effecten met ledlicht, fantastische decors en rekwisieten en 350 spectaculaire speciaal gemaakte kostuums. De shows omvatten Eko met kostuums van gerecycled materiaal, de originele Amelia Earhart-show met een E-Bike Stunt Wheel, A Night on Broadway met klassieke theatershowtunes die het publiek bekend in de oren zullen klinken, Cadmo The Landwalker gericht op ontdekking en Yellow Submarine met verbazingwekkende circus- en magie-elementen gebaseerd op Beatles-nummers.

Panorama Lounge

De schitterende Panorama Lounge is gelegen aan de achterzijde van het schip en biedt muziek-themed ervaringen om van te genieten tijdens een drankje voor de show, een interactieve vloer met unieke designs die de ruimte omvormen en veranderende schermen die het thema van de avond weerspiegelen.

Overdag kunnen gasten in de lounge hun creativiteit aanboren met behulp van interactieve schermen die hun tekeningen projecteren op de loungevloer als GIF’s of kunnen ze toekijken hoe de vloer verandert in een reusachtige kleurplaat waarop alle leeftijden hun unieke designs kunnen achterlaten. ’s Nachts kunnen gasten genieten van 90 minuten durende meeslepende muziekervaringen waarin dansstijlen van de laatste decennia uit de hele wereld aan bod komen zoals samba, tango, wals, disco, lindy hop en nog veel meer. Met livebands, dansers, zangers en (lucht)acrobaten biedt elke ervaring een ander thema, zoals Let’s Get Loud met fiestamuziek als ‘Despacito’ en ‘Bailamos’, Ultimate Disco met felle kleuren en klassiekers als ‘Boogie Wonderland’ en ‘Turn the Beat Around’, Bandstand Boogie die gasten terug de tijd in neemt met old-school nummers en Rock Evolution – een rock-‘n-roll-dansfeest met iconische hits als ‘Girls Just Want to Have Fun’ om gasten de benen los te laten gooien. Blijf nog wat langer en zie hoe de ruimte transformeert tot een afterparty in nachtclubstijl.

Street theatre

Er kan niet alleen worden genoten van shows en interactieve activiteiten in de speciale ruimten op de MSC World Europa, ook zullen er verschillende pop-upverrassingsmomenten zijn op verschillende locaties op het schip, en dat de hele cruise door. De twee verschillende levende tentoonstellingen leggen de nadruk op Instagramwaardige content over thema’s als de Aarde en de Oceaan. Artiesten, acteurs, muzikanten en opblaasmateriaal zullen bijdragen aan deze verrassingservaringen op het schip zodat gasten even halt houden wanneer ze door de MSC World Europa wandelen.

Onovertrefbare attracties voor iedereen

Het schip wordt ook uitgerust met unieke attracties en activiteiten met nóg meer entertainmentopties. Als eerste in zijn soort is de Venom Drop @ The Spiral de langste droge glijbaan op zee en maar liefst 11 dekken hoog met strakke bochten die niet alleen populair zullen zijn bij liefhebbers van avontuur, maar ook als indrukwekkend architectonisch middelpunt zullen fungeren. Verder beschikt het schip over het grootste waterpark van de vloot, met VR-technologie. De hele cruise door kunnen gasten ook deelnemen aan verschillende activiteiten tijdens hun dagen op zee, van rollerdisco en rock-‘n-rollbingo tot botsauto’s en een voetbaluitdaging. Als afsluiter van het hoogtechnologische entertainmentaanbod op de MSC World Europa wordt er elke avond een Sundowner DJ-feest gehouden met een holografische dj-ervaring – voor een echt onvergetelijke zonsondergang op zee.

Voor meer details en boekingen kan je terecht op de website MSC Cruises.

Lees ook: Explora Journeys onthult culinaire aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *