MSC Cruises voert MICE-campagne onder reisagenten

MSC Cruises voert een nieuwe campagne onder reisagenten om inkomsten uit meetings, incentives, conferenties en evenementen (MICE) te genereren.

msc cruise schip

Met een nieuwe campagne onder reisagenten wil MSC Cruises inkomsten uit meetings, incentives, conferenties en evenementen (MICE) te genereren voor het winterseizoen 2022/23, doorlopend tot in de zomer van 2023. De rederij doet dit door de voordelen te benadrukken van schepen als een betere locatie dan hotels of resorts.

Het initiatief is ook een reactie op verzoeken van reisagenten, multinationale ondernemingen en evenementenbureaus, die allen een toename van de vraag naar MICE-activiteiten hebben waargenomen na de jaren 2020 en 2021 waarin de sector de gevolgen ondervond van de wereldwijde pandemie.

De commerciële teams van MSC Cruises in de Benelux zullen in de loop van september contact opnemen met reisbureaus om uitleg te geven over de voordelen voor MICE-klanten aan boord van de 19 schepen waaruit de vloot van MSC Cruises momenteel bestaat. Later dit jaar komen daar nog twee nieuwe schepen bij, de MSC Seascape en MSC World Europa.

Frank Van den Steen, MSC Cruises Country Manager Benelux: “Onze schepen bieden grote voordelen ten opzichte van hotels en resorts als MICE-locaties, ongeacht de omvang en schaal van de onderneming. Er zijn veel meer opties wat betreft eten en drinken, tal van verschillende entertainmentattracties om van te genieten en, uiteraard, verschillende bestemmingen om te verkennen en te ontdekken. En dat alles tijdens één reis.” 

Elk schip heeft zijn eigen theater, conferentieruimtes, eetzalen, bars en lounges die allemaal van branding kunnen worden voorzien en worden aangepast aan de wensen van de MICE-klanten. Tijdens elke reis van MSC Cruises zijn ervaren Events Managers aanwezig die een breed scala aan activiteiten aan boord en aan wal kunnen organiseren.

Ook de locaties, menu’s, geschenken, dagprogramma’s, bewegwijzering en LED-schermen kunnen worden aangepast. Bovendien kan MSC Cruises op maat gemaakte excursies aan wal samenstellen en entertainmentprogramma’s personaliseren.

Meer details op de website MSC Cruises.

Lees ook: Deze rederijen verwelkomen niet-gevaccineerde gasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *