Costa Smeralda wordt drijvend podium tijdens muziekfestival van Sanremo

Elke avond tijdens het muziekfestival van Sanremo wordt aan boord van Costa Smeralda een live-uitzending voor het populaire muziekevenement georganiseerd. Tegelijkertijd organiseert Costa Cruises een sensationeel en exclusief cruise-evenement met het beste van Italiaanse muziek, gastronomie, patisserie en comedy.

Van 7 tot 11 februari 2023 is Costa Cruises terug in Sanremo voor het Sanremo Music Festival, het beroemdste muzikale evenement van Italië.

Voor het tweede jaar op rij zal een schip van de Italiaanse rederij tijdens het muziekfestival als ‘drijvend podium’ dienen voor fantastische liveshows. Elke avond ontvangt Costa Smeralda buitengewone artiesten, wiens optredens het publiek zullen aanspreken om plezier te hebben en te dansen, op de unieke locatie van het schip dat voor anker ligt voor Sanremo.

“Onze aanwezigheid in Sanremo zal nog spectaculairder zijn dan vorig jaar. Vanaf ons drijvend podium zie je hoeveel plezier je kunt hebben op een schip als de Costa Smeralda, want we organiseren meer dan alleen optredens: het worden momenten waarop gasten kunnen dansen, zingen, zich samen met anderen goed voelen en beleven emoties om te onthouden”, zegt Mario Zanetti, President van Costa Cruises.

Ter gelegenheid van dit unieke evenement organiseert Costa Cruises het meest exclusieve en sensationele cruise-evenement ooit, opgedragen aan een selectie van haar beste Italiaanse reisagenten en aan een selectie van haar Italiaanse klanten en leden van C|Club, de loyaliteitsclub van het bedrijf. Negen dagen en acht nachten, van 4 tot 12 februari 2023, kunnen de gasten aan boord van Costa Smeralda genieten het beste van Italiaanse muziek, het beste van de Italiaanse gastronomie, het beste van Italiaans gebak en het beste van de Italiaanse comedy.

Het wordt een programma met nooit eerder vertoonde evenementen op een cruiseschip waarin Costa haar partners wil samenbrengen Tegelijkertijd kunnen de partners kennismaken met elkaar en de andere uitzonderlijke partners met wie de rederij gewoonlijk samenwerkt, en die haar cruises speciaal maken. Naast de unieke kans om live-uitzendingen bij te wonen en het populaire Italiaanse muziekevenement vanaf het ‘drijvende podium’ mee te maken, kunnen gasten aan boord genieten van exclusieve ervaringen die voor de gelegenheid zijn gecreëerd en die dagelijks veranderen.

Het programma omvat speciale gasten, proeverijen, previews, workshops en sportcursussen, alleen met de beste experts onder Costa’s ‘partners of excellence’. Bovendien kunnen de gasten tijdens deze speciale periode aan wal gaan om de sfeer van Sanremo te ervaren, de schoonheid van de stad en de Ligurische omgeving te ontdekken.

Lees ook: Holland America Line viert 150ste verjaardag met exclusieve De Lijn gin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *