5 unieke Legendary Voyages van Holland America Line

Cruiserederij Holland America Line lanceert verschillende bucketlist Legendary Voyages voor 2025 en 2026. Het zijn langere cruises, een reisduur tussen de 25 en 56 dagen, die toelaten om meer te zien van de bestemmingen.

GLETSJERS EN VULKANEN

Een nieuwe 28-daagse cruise Glaciers & Vulcanos: van Alaska naar Hawai gaat naar de 49ste en 50ste staat van de Verenigde Staten. Een zeldzame combinatie in één cruise en twee bucketlist bestemmingen voor reizigers en de zogenoemde ‘state collectors’. Van de ijslandschappen van Alaska tot de vulkanische wonderen van Hawai, je beleeft een avontuur zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. Tijdens deze cruise overnacht je in Anchorage en Honolulu, beleef je 6 cruisedagen achtereen waarin je je ogen uitkijkt en zul je zeer unieke havens aan doen, zoals Kodiak in Alaska en Kona in Hawai. Een aanrader voor de avonturiers die hun zintuigen willen prikkelen en langs vuur en ijs willen gaan.

DE POOLCIRKEL OVERSTEKEN

In 28 dagen de Arctic Circle oversteken en van Groenland naar IJsland cruisen? Dat is voor velen een droom! Ook nog eens handig dat deze tocht in thuishaven Rotterdam begint. Tijdens deze oversteek verken je de betoverende plaatsen van Noorwegen, overnacht je in Reykjavik en vaar je door de gletsjerfjorden van Groenland. De Noordpoolcirkel is de meest noordelijke breedtecirkel die langs de bovenkant van de aarde loopt. Het landschap is woest en magisch, dankzij de torenhoge puntige gletsjers, besneeuwde toendra’s en zeeën vol met drijvende ijsplaten. Ondanks het strenge klimaat en onheilspellende landschap, vind je hier een grote diversiteit aan dieren, waaronder walvissen, zeevogels, zeehonden en ijsberen.

EILANDHOPPEN IN DE SOUTH PACIFIC

Voor een uniek eilandhop avontuur van 28 dagen ga je aan boord van de Noordam voor de 28-daagse Islands of the South Pacific Legendary Voyages. Vaar van Sydney naar Auckland over de Koraalzee naar de poederduinen van Moreton Island, de Kasuarissen, hele bijzondere en uniek vogels van Cairns en bewonder de prachtige biodiversiteit van Papoea-Nieuw-Guinea. Je vaart langs de oostkust van Australië, krijgt de mogelijkheid om te snorkelen bij het beroemde Great Barrier Reef en je doet jaloersmakende eilanden als de Salomonseilanden, Fiji en Tonga aan. Je gaat een zonnig avontuur tegemoet met deze fantastische bestemmingen om te eilandhoppen.

DE AMAZONE ONTDEKKINGSREIZIGER

Voor de tropische vakantieganger: volg de Caraïbische eilanden naar Brazilië in 30 dagen. Bezoek charismatische steden langs de oever van de machtige Amazone en verken het spectaculaire regenwoud tijdens een overnachting in Manaus. Gedurende deze unieke cruise vaar je over de imposante Amazone diep de jungle in en steek je de evenaar over. Word wakker met het gezang van de meest exotische vogels en sta versteld van de eindeloze, zeldzame flora en fauna in de Amazone. Ook maak  je een bijzondere stop in Santarém in Brazilië. Deze populaire plek staat bekend om het kristalheldere water van de rivier Tapajós, met meer dan 105 kilometer aan perfecte rivierstranden in de omgeving.  Alter do Chão, een Braziliaanse droombestemming met idyllisch zand, wordt wel de Caraïben van Brazilië genoemd.

VOOR DE REIZIGER MET DE VEELZIJDIGE BUCKETLIST

Ben je klaar voor een 25-daagse reis die je langs de wilde wonderen van Canada, IJsland en Groenland zal brengen? Tijdens deze reis trek je door de hoge pieken van Corner Brook, geniet je van de Blue Lagoon en bekijk je de torenhoge ijsbergen van Qaqortoq. De stad Qaqortoq ligt in zuidelijk Groenland en heeft een rijke geschiedenis, het wordt al bewoond sinds de prehistorie. In de regio vind je nog steeds sporen van de Noorse en de Thule-cultuur. In IJsland doe je de plaats Akureyri aan, je kijkt hier uit over een schilderachtige haven en een 60-kilometer lange fjord, de langste van het land, die helemaal omgeven is door besneeuwde bergen. In Canada leg je aan in St. Anthony, met whale-watching expedities als een van de grootste aantrekkingskrachten. Andere bezienswaardigheden die je hier kunt vinden zijn onder andere elanden en ijsberen. 

Alle Legendary Voyages van Holland America Line zijn te boeken met het Have it All pakket. Hier zijn een drankenpakket, een special dinner, WiFi, landexcursies en fooiengelden inbegrepen.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: Cruisen doe je zo! De 10 beste tips voor een geslaagde cruisevakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *