Regent Seven Seas Cruises onthult nieuw ultra-luxe schip

Regent Seven Seas Cruises heeft de naam onthuld van haar nieuwe schip, Seven Seas Prestige, samen met verbluffende nieuwe exterieurfoto’s en video, die een kijkje bieden in een gloednieuwe klasse van schepen die opnieuw een nieuwe standaard zal zetten voor luxe vakanties.

Seven Seas Prestige, die in 2026 zal worden opgeleverd, is de eerste nieuwe scheepsklasse van Regent in 10 jaar, na de enorm succesvolle Explorer-Class-schepen – Seven Seas Explorer, Seven Seas Splendor en Seven Seas Grandeur – die in 2016, 2020 en 2023 te water zijn gelaten.

“Dit is werkelijk een historisch moment voor Regent Seven Seas Cruises, nu we het volgende schip dat zich bij de meest luxueuze vloot ter wereld voegt, Seven Seas Prestige noemen en haar strakke exterieurontwerp onthullen”, aldus Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises. “Seven Seas Prestige, die in 2026 debuteert, zet onze erfenis voort van het revolutioneren van ultra-luxe reizen, omdat ze luxe in elk opzicht zal overstijgen. Dit ongelooflijke nieuwe schip zal het toonbeeld zijn van tijdloze elegantie en een voorbeeld zijn van de toewijding van Regent aan uitmuntendheid, wat tot uiting komt in elk aspect van haar verheven ontwerp en een sfeer van verfijning en verfijning uitstraalt.”

Seven Seas Prestige – ongeëvenaarde ruimte op zee

Met een gewicht van 77.000 ton en een capaciteit van slechts 850 gasten zal Seven Seas Prestige kunnen bogen op een van de hoogste passagiers-ruimteverhoudingen in de cruise-industrie, met meer ongeëvenaarde ruimte op zee dan ooit tevoren in prachtig ingerichte suites en weelderige, zorgvuldig ontworpen restaurants. bars en lounges en openbare ruimtes.

DeMarco vervolgde: “Ongeëvenaarde ruimte op zee is een belangrijke pijler voor Regent en een primair verlangen voor luxe reizigers. Seven Seas Prestige is met dit in gedachten ontworpen, waarbij de intieme en luxueuze service waar onze gasten van houden behouden blijft, terwijl er ook nog meer ruimte op het hele schip wordt geboden, wat nieuwe suitecategorieën en nieuwe ervaringen mogelijk maakt.”

Nieuwe scheepsklasse

Seven Seas Prestige wordt het eerste van twee Prestige-Klasse schepen, waarvan de tweede in 2029 te water wordt gelaten. De nieuwe scheepsklasse zal gloednieuwe accommodatiecategorieën introduceren, waaronder een herinterpretatie van de paleisachtige Regent Suite, plus nieuwe eetervaringen.

Deze nieuwigheden zullen de meest inclusieve luxe-ervaring waar Regent bekend om staat verder verbeteren met onder meer vluchten en transfers, gastronomische gerechten in een reeks specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, heerlijke wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte internettoegang, gratis wasservice, fooien, hotelpakketten voor één nacht vóór de cruise voor gasten die verblijven in suites op conciërgeniveau en hoger en meer.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Bestel je gratis brochure op RSSC.com.

Lees ook: Holland America Line vergroot aanbod in Benelux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *