Holland America Line werkt samen met Lindt om speciale momenten aan boord te vieren

In een samenloop van traditie en smaak heeft Holland America Line een zoete samenwerking aangekondigd met Lindt & Sprüngli (VS), de makers van LINDOR-truffels en het nummer 1 premium chocolademerk in de VS. Deze samenwerking zal de cruise-ervaring verrijken en gasten uitnodigen om te genieten van speciale momenten aan boord met een vleugje elegantie en chocolade.

Heerlijke momenten aan boord

Met Holland America Line is elke reis een kans om blijvende herinneringen te creëren. Als de avond valt op Gala Night, kunnen gasten zich terugtrekken in het comfort van hun kajuit en waar ze worden begroet door de Sweet Dreams turndownservice, met één keer per cruise de onweerstaanbaar zachte Lindt LINDOR melkchocoladetruffels of Sea Salt melkchocoladetruffels.

Gasten kunnen genieten van de reis en speciale momenten aan boord met Lindt-chocoladedesserts, waaronder een kenmerkende tulpvormige Lindt-chocolademoussecake. Tulpen zijn een blijvend Nederlands symbool en weerspiegelen de oprichting van Holland America Line in Nederland. De tulpvormige Lindt-chocolademoussecake staat al aan boord van de Rotterdam op het Dutch Day-dinermenu in de Dining Room en zal vanaf augustus 2024 op de hele vloot verkrijgbaar zijn.

Vanaf de zomer van 2024 kunnen gasten één avond per cruise in de Dining Room genieten van een Lindt Sundae inclusief vanille-ijs met daarop een op maat gemaakte Lindt-chocoladesaus, evenals Lindt-chocoladetulpen op het Dutch Day-dinermenu.

In juli 2024 – net op tijd voor Wereldchocoladedag – onthult Holland America Line een unieke en onweerstaanbare Lindt Flourless Chocolate Cake in samenwerking met Lindt’s Master Chocolatier, Ann Czaja. De taart zal beschikbaar zijn op het Dining Room-menu voor cruises van zeven dagen en zal te zien zijn tijdens het heerlijke Cake Me Away-programma, een nieuw dessertextravaganza aan boord met meer dan 22 verleidelijke vijflaagse taarten in 16 decadente smaken.

“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij Lindt, een wereldwijd geliefd merk en een van ‘s werelds toonaangevende chocolatiers, om een ​​initiatief te lanceren dat onze diepe verbondenheid met Europa vertegenwoordigt en de culinaire ervaring aan boord naar een hoger niveau tilt”, aldus Michael Stendebach, vice-president van divisie eten, drinken en kamers voor Holland America Line. “We hopen dat onze gasten van de gelegenheid gebruik zullen maken om te genieten van alle bijzondere momenten die deze samenwerking biedt.”

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: Oceania Cruises onthult het volgende hoofdstuk in haar culinaire verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *