Explora Journeys neemt EXPLORA II later in dienst

Explora Journeys en scheepsbouwer Fincantieri hebben een nieuwe leverdatum vastgelegd voor de EXPLORA II. Na zorgvuldige en gedetailleerde beoordelingen van het nieuwe luxe schip werd besloten dat er meer tijd nodig is voor de definitieve voltooiing van het schip om de hoogste normen van kwaliteit en luxe te garanderen en om ervoor te zorgen dat het nieuwe schip de belofte van het merk van een ongeëvenaarde luxe waarmaakt.

EXPLORA II wordt opgeleverd op 12 september 2024 en de eerste afvaart van het nieuwe schip vindt plaats op 16 september 2024 vanuit Civitavecchia (Rome), Italië, met een reis van zeven nachten naar Sorrento, het eiland Lipari, Trapani en Siracusa op Sicilië, Valletta op Malta en Tarragona in Spanje. Reizen beginnen bij 7 nachten en kunnen worden verlengd tot 14 of 21 nachten, waarbij alle vertrekken vanuit gemakkelijk bereikbare havens zoals Civitavecchia in Italië en Barcelona in Spanje plaatsvinden en herhalingshavens worden vermeden tijdens de combineerbare reizen.

5 cruises geannuleerd

De vertraging in de oplevering heeft als gevolg dat de eerste vijf geplande cruises van het schip worden geannuleerd. De geannuleerde routes vertrokken allemaal vanuit Barcelona of Rome, met inscheping op 11, 19 en 26 augustus, en 2 en 9 september 2024.

Explora Journeys neemt contact op met gasten die geboekt hebben op de betrokken reizen, rechtstreeks of via hun reisadviseurs, om een ​​alternatieve reis te regelen op EXPLORA II of zusterschip EXPLORA I, dat ook in de Middellandse Zee vaart.

Na haar ingebruikname zal EXPLORA II deze zomer de westelijke Middellandse Zee bevaren. Hierbij worden een selectie van bekende bestemmingen zoals Portofino, Porto Cervo, Saint-Tropez, Calvi, Mahon en Monte Carlo bezocht. Tijdens de reizen blijft het schip overnachtingen ter plaatse en langere verblijven in de haven.

Contacteer ons voor meer informatie en om je luxe vakantie aan boord van Explora Journeys te boeken.

Lees ook: Maak kennis met de meest luxueuze vloot ter wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *