Maak kennis met de meest luxueuze vloot ter wereld

Wanneer je op vakantie naar meerdere bestemmingen reist kan het een uitdaging zijn om bij elke stap ultra-luxe te bereiken. Reizen naar meeslepende locaties kan lange wachttijden tijdens het vervoer of een verblijf in eenvoudige accommodatie met zich meebrengen. Wanneer je met Regent Seven Seas Cruises® vaart, kan je 24/7 ongeëvenaarde luxe ervaren en toch de mogelijkheid hebben om jezelf onder te dompelen in een groot aantal zowel populaire als minder bekende bestemmingen.

Regent gelooft dat luxe uiteindelijk wordt bepaald door de details die elk moment creëren. Het leveren van een werkelijk ongeëvenaarde ervaring betekent voor Regent Seven Seas Cruises dat de rederij en bemanning anticiperen op de wensen van hun gasten. Door ervoor te zorgen dat aan elk detail wordt voldaan kunnen de gasten de meest ongelooflijke bestemmingen volledig omarmen en ervan genieten tijdens de meest opmerkelijke excursies. De belofte van An Unrivaled Experience™ is wat Regent Seven Seas Cruises® echt onderscheidt van andere rederijen.

GENIET VAN ONGEËVENAARDE RUIMTE OP ZEE

Luxe ruimtes en schepen van perfect formaat nodigen je uit om Unrivalled Space at Sea™ te ontdekken. De bekroonde vloot van Regent Seven Seas Cruises bestaat uit zes elegante schepen, ontworpen voor tussen de 496 en 746 gasten, elk vergelijkbaar met een luxe vijfsterrenhotel. Alle gasten kunnen genieten van de faciliteiten die op veel grotere schepen te vinden zijn, en zonder drukte of wachtrijen krijgen ze een veel groter gevoel van persoonlijke ruimte.

De prachtige suites behoren tot de ruimste op zee en bieden een nieuw niveau van comfort en de beste voorzieningen in hun klasse. Suites beginnen bij 28 m², waarbij 99% van de suites beschikt over een eigen balkon, een inloopkast, een marmeren badkamer en 24-uursroomservice.

De openbare ruimtes aan boord zijn niet minder luxueus. Uitgestrekte sociale ruimtes, voortreffelijke specialiteitenrestaurants, een overvloed aan lounges; elk aspect van de luxe vloot van Regent Seven Seas Cruises® is ontworpen en vervaardigd rond de behoeften van de gasten. De kwaliteit van het ontwerp en de inrichting van de vloot is voelbaar in elke hoek van het schip, van met marmer omzoomde badkamers en zacht textiel tot indrukwekkende kunstwerken en met kristallen beklede kroonluchters.

VERWEN JE SMAAKPAPILLEN MET EPICUREAN PERFECTION™

Terwijl je van bestemming naar bestemming reist, nodigt Regent je uit om je smaakpapillen en nieuwsgierigheid te verwennen met de meest uitgebreide culinaire programmering op de zeven zeeën. Dineren gaat verder dan de verrukkelijke en verfijnde eetervaringen aan boord en wordt op indrukwekkende wijze tot leven gebracht door middel van evenementen, proeverijen, excursies en speciale reizen.

Regent begrijpt ook dat eenvoud soms gewenst is. Ontbijten, lunchen of dineren kan altijd waar en wanneer je maar wil, van zitplaatsen in de buitenlucht bij La Veranda tot de ontspannen Pool Grill of kies voor à la carte-maaltijden in de suite voor meer persoonlijke culinaire ervaringen.

MEESLEPENDE VERKENNING

Een Regent-cruise biedt je niet alleen een ongeëvenaarde ervaring terwijl je op zee bent, maar biedt ook volop mogelijkheden om je reislust aan land te vervullen terwijl je je verdiept in je keuze uit meer dan 550 aanloophavens over de hele wereld. Je kan ook genieten van de inbegrepen en onbeperkte landexcursies die in elke aanloophaven beschikbaar zijn.

Regent slaagt erin een voortreffelijke mix van bekende grote steden en minder bekende boetiekhavens te bereiken, waardoor je ervoor kunt kiezen om de beroemdste bezienswaardigheden ter wereld te verkennen of buiten de gebaande paden te gaan en plaatsen te ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Je kunt leren koken met producten van eigen bodem op een boerderij in Italië, een snorkelsafari met haaien en pijlstaartroggen proberen in Bora Bora, een hondensledekamp bezoeken en naar goud zoeken in Alaska of genieten van een schilderachtige tocht door de Hebriden.

ONGEËVENAARDE PERSOONLIJKE SERVICE

De service van Regent Seven Seas Cruises wordt ondersteund door de beste crew-gastverhouding op zee. De uitzonderlijk attente en vriendelijke bemanning komt tegemoet aan elke wens van de gasten en leert hun persoonlijke voorkeuren en smaken kennen om hun hele ervaring aan te passen. Van de suitesteward tot de Maître d’: iedereen aan boord speelt een rol bij het onvergetelijk en speciaal maken van je cruise.

EEN ALL-INCLUSIVE AANBOD DAT OOK ECHT ALL-INCLUSIVE IS

Vaak zijn bij de belofte van all-inclusive geen premium drankjes inbegrepen of moet je betalen voor snacks. Misschien is al het eten en drinken inbegrepen, maar moet je nog steeds betalen voor activiteiten of speciale dinerervaringen.

Bij Regent is elke luxe voorziening inbegrepen in de cruiseprijs, met één duidelijke prijs vooraf. Er zijn echter geen compromissen als het gaat om de kwaliteit en verscheidenheid aan aangeboden insluitsels. Regent Seven Seas Cruises biedt het meest uitgebreide programma voor excursies aan wal van welke cruisemaatschappij ook, te allen tijde een breed scala aan premium wijnen, sterke dranken en champagnes, specialiteitendiners, onbeperkte wasservice, fooien en meer.

Aan het einde van je luxe cruise, wanneer het tijd is om naar huis te gaan, kun je er zeker van zijn dat je geen hoge rekening te wachten staat, maar slechts enkele onvergetelijke herinneringen aan je tijd op zee aan boord van ’s werelds meest luxueuze vloot.

Ga voor meer informatie en om je gratis brochure te bestellen naar RSSC.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *