Oceania Cruises onthult het volgende hoofdstuk in haar culinaire verhaal

Oceania Cruises heeft het volgende hoofdstuk in haar culinaire verhaal onthuld, waarbij het nieuwe Relaxed Yet Refined eetgelegenheden aan boord van haar acht kleine, luxueuze schepen belicht.

Het nieuwe sushi- en Indiase keukenaanbod bij Terrace Café en een vernieuwd lunchmenu aan het zwembad bij Waves Grill staan ​​in de schijnwerpers terwijl de lijn The Finest Cuisine at Sea opnieuw definieert.

Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises, merkte op: “Voedsel is de basis van wat we doen aan boord van al onze schepen, en wereldwijd, op de bestemmingen die we bezoeken. We staan ​​bekend om het serveren van de beste keuken op zee, omdat dit de kern van ons bedrijf vormt.”

“Dit betekent niet altijd een witlinnen tafelkleed en gesteven servetten in een van onze bekroonde specialiteitenrestaurants – het beste betekent niet altijd het chicste. Het is ook een perfect bereide pizza of een verleidelijk burrata-gerecht waar je buiten van kunt genieten met een fris glas witte wijn terwijl je uitvaart.”

Bernhard Klotz, vice-president van Food and Beverage, voegde hieraan toe: “Schoonheid ligt in de eenvoud van hoe we The Finest Cuisine at Sea creëren; de perfecte combinatie van het meest innovatieve culinaire team, de meest verse ingrediënten en de beste voedselgerichte schepen, dit is waar de magie ligt.”

“Eten brengt mensen samen, eten brengt vreugde; we zijn hier om ervoor te zorgen dat elke hap van elke maaltijd onze gasten laat lachen – van een decadent ijscoupe bij het zwembad tot een voortreffelijke soufflé – The Finest Cuisine at Sea is overal aan boord van onze schepen.”

Met de toevoeging van een dagelijks sushi-station en een Indian Corner in Terrace Café wordt het indrukwekkende aanbod aan internationale keukens nog verder uitgebreid. Terrace Café is geopend voor ontbijt, lunch en diner en is het centrum van de ontspannen eetgelegenheden van de rederij.

Het uitgestrekte sushi-station biedt 45 gloednieuwe recepten, gecreëerd door de nieuw aangestelde Executive Culinary Directors van Oceania Cruises, chef-koks Alex Quaretti en Eric Barale, samen met hun getalenteerde team. Deze omvatten twee soorten sashimi per dag, twee soorten uramaki, drie soorten nigiri en een dagelijkse vegetarische optie.

De nieuwe Indian Corner is één keer per cruise geopend tijdens het diner en biedt 15 authentieke Indiase recepten.

“Ons personeel komt uit alle hoeken van de wereld en het is iets geweldigs om hun kennis en ervaring letterlijk naar de tafel te kunnen brengen”, aldus chef-kok Alex Quaretti. “Het creëren van de nieuwe Indiase gerechten voor Terrace Café is daar een perfect voorbeeld van; sommige van deze recepten zijn van generatie op generatie doorgegeven. Het is een voorrecht om ze door een nieuwe lens te kunnen zien en ze naar een nieuw publiek te kunnen brengen. De boterkip en de dhal blijken nu al populaire keuzes te zijn bij onze gasten.”

Waves Grill, de ontspannen lunchlocatie aan het zwembad, biedt gasten de mogelijkheid om de veelgeprezen culinaire reputatie van de cruisemaatschappij te ervaren zonder hun ligstoelen te verlaten als ze dat willen. Het menu is vernieuwd en biedt nieuwe favorieten om te proeven naast geliefde kenmerkende gerechten.

Het menu bevat nu meer dan twintig herziene opties, waaronder een nieuwe selectie koude sandwiches, plus warme sandwiches en hamburgers. Deze omvatten de kenmerkende Surf & Turf Wagyu-burger; een Wagyu-rundvleespasteitje met kreeftmedaillons en truffelmayonaise; en een nieuwe Philly Cheesesteak hot sandwich bestaande uit geraspte entrecote, provolone, gebakken ui, paprika en champignons. Ze worden nu allemaal geserveerd met keuze uit frietjes of zoete aardappelfrietjes.

“Op elk van onze ontspannen maar toch verfijnde locaties kunnen onze gasten nog steeds genieten van het ritueel en het theater van een eetervaring. Je kunt er heerlijk vertoeven, ontspannen en genieten. Gasten worden niet gehaast, dit zijn absoluut geen “snelle” voedselopties; het is gewoon een andere sfeer en setting”, legt chef-kok Alex uit.

Om de bekroonde specialiteitenrestaurants van de rederij niet over het hoofd te zien, voorzien chef-koks Alex en Eric en hun team voor het einde van het jaar nog meer verrassingen nadat ze alle menu’s op alle schepen grondig hebben herzien.

Chef-kok Alex: “Er is zoveel te doen in de aanloop naar de lancering van Allura over iets meer dan een jaar. Maar er zijn spannende plannen in voorbereiding voor al onze schepen. We hebben nieuwe gerechten te onthullen in Red Ginger, onze kenmerkende pan-Aziatische locatie; er komt een uitbreiding van de exclusieve lunchopties voor wijnarrangementen van Oceania Cruises; en een frisse blik op de menukaarten van de grande dame van de eetgelegenheden van de rederij, The Grand Dining Room.”

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Maak kennis met de meest luxueuze vloot ter wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *