Scenic presenteert Worldwide Discoveries-collectie

Scenic Luxury Cruises & Tours luidt een nieuw tijdperk in van ultra-luxe expeditiecruises wereldwijd met de lancering van de 2026 Worldwide Discoveries-collectie. Deze spannende reeks nieuwe reizen op de twee ultra-luxe Discovery Yachts van de cruisemaatschappij, nodigt gasten uit om meer dan 163 routes te ontdekken langs 278 havens in vijftig landen, verspreid over zeven continenten. De innovatieve collectie biedt ongeëvenaarde ontdekkingsreizen in de kenmerkende Scenic ultraluxe all-inclusive en een hele reeks unieke hoogtepunten. Van de oogverblindende allure van Monaco tijdens de Grand Prix, tot de zonsverduistering in Groenland en IJsland en het vieren van de 250ste verjaardag van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring, de mogelijkheden en onvergetelijke ervaringen zijn eindeloos. 

Ongeëvenaarde ontdekkingsreizen en unieke hoogtepunten

Na de recente inaugurele reis van Scenic Eclipse II in Australische wateren, zet Scenic Luxury Cruises & Tours opnieuw een belangrijke mijlpaal met de lancering van de Scenic Eclipse 2026 Worldwide Discoveries-collectie.

De zorgvuldig samengestelde collectie, die loopt van oktober 2025 tot maart 2027, belooft ongeëvenaarde avonturen en garandeert een reiservaring die verder gaat dan de verwachtingen: van de verborgen parels van Europa en de Middellandse Zee, tot de adembenemende landschappen van Amerika, de ongerepte wildernis van de Noordpool, de Fjorden en Antarctica. Bijzondere hoogtepunten zijn onder meer reizen om getuige te zijn van het uitzonderlijke natuurlijke fenomeen van de zonsverduistering in Groenland en IJsland, reizen om het iconische Panamakanaal over te steken en om de historische mijlpaal van de 250ste verjaardag van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring te vieren.

Gasten van Scenic Eclipse kunnen ook ultra-luxe cruises maken op de meest legendarische rivieren ter wereld, van de betoverende Guadalquivir en Seine in Europa tot de majestueuze Theems en de Delaware, York en Cape Fear rivieren in Noord-Amerika waar historie en natuurlijke schoonheid samenkomen. Scenic Eclipse biedt ook een perfect geplande aankomst in Zuid-Frankrijk om te genieten van de oogverblindende allure van Monaco tijdens de Grand Prix of van de opwinding tijdens het filmfestival van Cannes.

Perfectie in elk aspect

De twee luxe Discovery Yachts bieden hierbij een wereldklasse aan voorzieningen en de uitzonderlijke service waar Scenic bekend om staat. Als de eerste Discovery Yachts ter wereld, hebben Scenic Eclipse en Scenic Eclipse II ultra-luxe verkenning opnieuw gedefinieerd.

Ze nemen gasten mee van polaire naar warmere bestemmingen, doordrenkt van geschiedenis en cultuur, met hun state-of-the-art design en technologie voor naadloze reizen. De Discovery Yachts zijn uniek en de enige schepen uitgerust met twee helikopters aan boord en een speciaal ontworpen duikboot. Ze hebben de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen, waardoor ontdekkingen ver voorbij de horizon mogelijk zijn. Met slechts 228 gasten en luxe voorzieningen, waaronder ruime suites, uitgebreide wellnessfaciliteiten en tot tien eetgelegenheden, bieden de Discovery Yachts een intieme en meeslepende reis naar het hart van ’s werelds meest ongerepte plaatsen. Maar ze zijn net zo goed uitgerust om zich te wagen in het bruisende hart van de meest levendige culturele hubs wereldwijd. 

Ultieme reizen

Een interessante nieuwigheid binnen de 2026-collectie is de mogelijkheid om ‘ultieme reizen’ te creëren. Met Scenic’s naadloze cruisecombinaties kunnen gasten van Scenic Eclipse hun ontdekkingstocht uitbreiden van Málaga naar Nice en reizen door de prachtige landschappen van Antarctica in combinatie met de Chileense fjorden. Of ze kunnen de betoverende charmes van Nieuw-Zeeland combineren met de Stille Zuidzee, naast nog zo veel andere boeiende mogelijkheden. Elke route is ontworpen om een rijke, meeslepende ervaring te bieden, waardoor gasten meer tijd hebben om zich onder te dompelen in diverse prachtige bestemmingen en naadloos aan te sluiten bij verwante routes.

Contacteer ons voor meer informatie en om je reis met Scenic Luxury Cruises te boeken.

Lees ook: Inheemse Australiërs dopen ultraluxe expeditieschip Seabourn Pursuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *