Holland America Line geeft je Caraïbische vleugels

Reizen met een cruiseschip is buitengewoon praktisch. Het is als een hotel dat meereist. De koffers moeten slechts één keer uitgepakt worden. Elke dag ligt het schip in een andere haven. En terwijl de nautische bemanning het schip veilig overvaart kan je genieten van alle faciliteiten aan boord, van zwembaden tot spa’s, van gezellige bars tot gastronomische restaurants met top service, van de beste livemuziek op zee, show en dans tot een heerlijke nachtrust. Om dan wakker te worden op weer een nieuwe bestemming.

De Caraïben zijn de populairste cruisebestemming van de Belgen buiten Europa. Voor liefhebbers van zon, tropische vibes en magisch witte stranden bieden de nieuwe Fly & Cruise Caribbean pakketten van Holland America Line extra comfort en voordeel.

Vanaf oktober keert een deel van de Holland America Line vloot vanuit Europa en Alaska terug naar de Caraïben waar ze tot en met april het jaar erop haar gasten laat genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Fly & Cruise Caribbean pakketten gelden op geselecteerde afvaarten met vertrek tussen oktober 2024 tot en met april 2025. Het voordeel is geldig op boekingen gemaakt voor 30 september dit jaar.

De voordelen van het Fly & Cruise pakket

De voordelen van een Fly & Cruise pakket zijn veelzijdig. Het betreft een pakketreis die flexibiliteit biedt bij het kiezen van vluchten, waardoor er geen zorgen of risico’s zijn. Holland America Line neemt de volledige zorg over de vluchten op zich, wat betekent dat bij annulering of vertraging door de luchtvaartmaatschappij een alternatief wordt geregeld. Bovendien is er een 24-uurs noodnummer beschikbaar voor eventuele vluchtverstoringen.

Het Fly & Cruise Caribbean pakket is van toepassing op geselecteerde cruises in de Caraïben met een vertrek tussen oktober 2024 en april 2025 en zijn al beschikbaar vanaf slechts € 1699 per persoon.

Het pakket omvat onder andere:

– De cruise op basis van volpension

– Retourvlucht naar Miami of Ft. Lauderdale (tot een maximale waarde van € 1200 per persoon)

– Eén nacht pre-cruise hotel in Miami

– Luchthaventransfers ter plaatse aansluitend op de cruise

Have it All

Naast dit voordeelpakket kan ook nog steeds het voordelige Have it All pakket bij worden geboekt voor € 65 per persoon per nacht. Als gasten dit pakket bijboeken krijgen zij onder andere een drankenpakket, wifi en tot $ 300 boordtegoed te gebruiken voor excursies (afhankelijk van de reisduur).

Cruises in de Caraïben

Het Fly & Cruise Caribbean is van toepassing op geselecteerde cruises in de Caraïben. De cruises vertrekken vanuit Fort Lauderdale (Miami). Enkele voorbeelden van deze routes:

– Cruise ‘Westelijke Caribbean’ (7 nachten) – vertrek op 30 november 2024

Het schip Nieuw Statendam neemt je tijdens deze cruise mee naar sublieme bestemmingen in de Caribbean, startend bij het privé-eiland Half Moon Cay, waarna het de relaxte vibes van Jamaica opzoekt, gevolgd door de Kaaimaneilanden en Cozumel waarna het weer terugkeert naar thuisbasis Fort Lauderdale. Deze cruise is te boeken vanaf € 1699 per persoon.

– Cruise ‘Oostelijke Caribbean’ (7 nachten) – vertrek op 14 december 2024

Het schip Zuiderdam verkent naar de Oostelijke Caribbean waar de Dominicaanse Republiek ligt te wachten op haar bezoek. Gevolgd door het kleurrijke Puerto Rico, gevolgd door de Amerikaanse Maagdeneilanden om de voorlaatste dag van de cruise af te sluiten met de voeten in het maagdelijk witte zandstrand van Half Moon Cay. Deze cruise is te boeken vanaf € 1699 per persoon.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: Vaar mee langs de mooiste zeilroutes van Kroatië 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *