MSC Cruises verlengt seizoen in de Arabische Golf tot eind juni

Goed nieuws voor wie de koude winter wil vervangen door een heerlijke portie zon. MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat ze hun huidige seizoen in de Arabische Golf verlengen. Van 2 april tot en met 25 juni worden extra cruises van 7 nachten aan boord van MSC Bellissima aangeboden.

MSC Bellissima zal haar geplande cruises in de Rode Zee vanuit de Saoedische thuishaven Jeddah op 26 maart beëindigen en vervolgens naar de Arabische Golf varen om daar het stokje over te nemen van MSC Virtuosa.

Voor Frank Van Den Steen, Country Manager MSC Cruises Benelux is de uitbreiding van de cruises naar de Arabische Golf alvast geweldig nieuws. “De Arabische Golf bleek deze winter bijzonder populair onder onze gasten, dankzij de aantrekkelijke route met extra lange verblijven in de havens en twee overnachtingen in Dubai. De doeltreffendheid van de door de cruisemaatschappij ingestelde gezondheids- en veiligheidsprotocollen aan boord en die van de lokale autoriteiten voor binnenkomst en verblijf in de regio, zorgen er bovendien voor dat gasten zich veilig voelen.”

Gedurende de cruise meert MSC Bellissima aan in Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de Verenigde Arabische Emiraten en Doha in Qatar.

Dubai is een van de meest herkenbare steden in het Midden-Oosten. Tijdens een bezoek aan een van de vele souks in de oude stad ontdek je waarom Dubai vaak de ‘Stad van de Kooplieden’ wordt genoemd. De Burj Al Khalifa is een andere beroemde locatie. Het hoogste gebouw ter wereld is een van de attracties die de stad uniek maken.

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is rijk aan verscheidenheid en cultuur. De stad biedt plaats aan tientallen glinsterende gebouwen en vormt de thuisbasis van de prachtige Sjeik Zayed-moskee. Eveneens in de Verenigde Arabische Emiraten ligt Sir Bani Yas. Het grote natuurlijke eiland heeft een prachtige kustlijn met ongerepte stranden. Iets meer dan de helft van het eiland wordt ingenomen door het Arabian Wildlife Park met tal van wilde dieren.

Doha in Qatar werd uitgeroepen tot een van de zeven nieuwe wereldwondersteden en is een snelgroeiende en opwindende bestemming. Voor kunst- en cultuurliefhebbers is het Msheireb Museum slechts een van de vele musea die de stad te bieden heeft.

De cruises aan boord van MSC Bellissima bieden een rijk en gevarieerd reisprogramma en Dubai wordt een steeds populairdere bestemming voor reizigers uit de Benelux. Deze extra cruises aan boord van MSC Bellissima, met rechtstreekse vluchten van Emirates vanuit Brussel of Amsterdam, bieden meer mensen dan ook de mogelijkheid deze aantrekkelijke bestemmingen te ontdekken.

Meer informatie over de vaarroutes en boekingen via de website van MSC Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *