Regent Seven Seas Cruises biedt nog meer luxe met Upgrade Your Horizon

Dankzij de ‘Upgrade Your Horizon’-promotie van Regent Seven Seas Cruises genieten reizigers van een 2-categorie Suite Upgrade.

Wie graag in alle luxe wil genieten van een ontspannende vakantie op zee moet kiezen voor een cruise aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Zo geniet je van onbeperkte excursies aan wal, gastronomische gerechten in specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, kwaliteitswijnen en sterke dranken, een dagelijks bijgevulde drank- en minibar, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, valet laundry en fooien.

Om haar gasten nog meer te verwennen heeft de luxerederij ‘Upgrade Your Horizon‘ gelanceerd. Dankzij deze promotie geniet je van een 2-categorie Suite Upgrade, tot aan een Penthouse Suite, wanneer je boekt voor 28 februari 2022.

De royale upgrade geeft reizigers de kans om te genieten van suites die nog meer ruimte en bijzondere extra’s bieden, zoals een 1-nacht pre-cruise hotelovernachting inbegrepen in de cruiseprijs bij een upgrade naar een Concierge Suite, of de extra service die wordt geleverd met een persoonlijke butler bij een verblijf in een Penthouse Suite. Naast de upgrade genieten gasten uit Europa bovendien ook van een laag voorschot van 10%.

Het aanbod is van toepassing op 280 reizen, waaronder cruises tot april 2024 die varen naar Afrika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, De Caraïben, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika en meer. Wereldcruises, Grand Voyages en afvaarten aan boord van Seven Seas Grandeur zijn niet inbegrepen in het ‘Upgrade Your Horizon’-aanbod.

Meer informatie over de ‘Upgrade Your Horizon’-promotie en de verschillende routes vind je op de website van Regent Seven Seas Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *