Little Escapes in Nederland: de leukste adressen voor een perfecte dichtbijvakantie

We dromen weer allemaal volop van reizen. En dat hoeft helemaal niet ver te zijn. ‘Little Escapes in Nederland’ geeft ideeën genoeg om een jaar lang minder bekende maar des te meer bijzondere vakantieplekjes in Nederland te ontdekken.

Nederland is veel leuker en aantrekkelijker dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Er zijn immers nog veel bijzondere en vaak nog onontdekte plekken die je kan ontdekken bij onze noorderburen. Waarom zou je er eens geen uitstap met het hele gezin van maken? Gezellig een weekendje weg of waarom ook niet eens lekker lang op vakantie? Of wat dacht je van eens heerlijk te ontspannen, gewoon met z’n tweeën?

Maartje Diepstraten neemt je in ‘Little Escapes in Nederland‘ mee naar meer dan 200 originele vakantieadressen. Adressen die net dat beetje extra hebben voor je kids, je hond en jezelf. Maartje kent als geen ander de beste plekjes om te genieten, te eten, te slapen en te ontspannen. Ze is immers niet aan haar proefstuk toe: ‘Little Escapes in Nederland’ is al haar vierde boek in de reeks. Het staat dan ook vol met de allerleukste, -mooiste, -lekkerste en gezelligste adressen om in Nederland op ontdekking te gaan.

Koffers pakken en wegwezen

‘Little Escapes in Nederland’ is een leuk om boek om in te bladeren en weg te dromen. Het is een stevige bundel, vol originele ideeën om een uitstap in Nederland te maken. Het boek is opgedeeld in slechts vier eenvoudige hoofdstukken: Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. Dat is handig als je weet welke regio je wilt ontdekken maar niet precies weet welke steden en dorpen er te vinden zijn. Weet je wel exact naar welke plek je op avontuur wil, dan kan je makkelijk het plaatsnamenregister raadplegen dat je meteen doorverwijst naar de juiste pagina’s.

Elke slaapplaats, eetgelegenheid of activiteit beslaat doorgaans een volledige pagina. Daarin krijg je naast een beschrijving en adres- en websitegegevens ook suggesties mee die deze plekken typisch, speciaal of uitzonderlijk maken. De erg aantrekkelijke en frisse foto’s maken het geheel af. Zo heb je meteen een uitstekend idee van wat je kan verwachten wanneer je een gelegenheid aandoet.

Omdat het boek niet enkel voor inspiratie dient maar ook handig kan zijn op weg naar je bestemming, is het uitgebracht in een handig formaat. Zo kan je het meenemen eens je op weg bent naar je bestemming. Aan de hand van de vele suggesties in het boek hebben wij alvast een aantal ideëen opgedaan voor onze volgende trip. Het enige wat we nog moeten doen is onze koffers pakken en richting prachtig Nederland rijden!

Meer Little Escapes

Ben je op zoek naar nog meer leuke tips dan is ‘Little Escapes‘ een absolute aanrader. In haar eerste boek geeft Maartje 208 slaaptips en eetadressen in Nederland en Vlaanderen. In ‘Little Escapes Net Over De Grens‘ neemt Maartje je mee naar 208 slaaptips en eetadressen in Nederland, België, Zuid-Engeland, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Ook voor wie iets verder van huis op vakantie wil heeft Maartje een aantal leuke slaaptips en eetadressen. ‘Los Little Escapos‘ bevat 208 leuke plekjes in Barcelona, Bilbao, Ibiza, Madrid, Marbella, Mallorca en Valencia.

Heb je nood aan een break en wil je graag even ontsnappen aan de sleur van de dag? Dan vind je alvast inspiratie voor je volgende uitstap in ‘Little Escapes in Nederland’, te koop in de boekhandel en online in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *