Binnenkijken aan boord van Wonder of the Seas

Vakantiegangers van alle leeftijden kunnen zich klaarmaken voor spannende avonturen aan boord van Wonder of the Seas. Het langverwachte nieuwe schip van Royal Caribbean vaart 7-nachten cruises naar het Caribisch gebied voordat het naar Barcelona (Spanje) en Rome (Italië) gaat om zomeravonturen in de Middellandse Zee te bieden.

Na drie jaar bouwen heeft Wonder of the Seas eindelijk zijn eerste gasten mogen verwelkomen. Het nieuwste en grootste schip in de Royal Caribbean-vloot biedt tal van nieuwe en innovatieve functies om cruiseliefhebbers van alle leeftijden de beste vakantie op zee te bieden.

Hoogtepunten om te ontdekken op Wonder of the Seas

Als vijfde in Royal Caribbean’s revolutionaire Oasis-klasse schepen, biedt Wonder of the Seas volop avontuur in acht unieke buurten. Jongeren, en mensen die jong van hart zijn, kunnen op verschillende manieren en op verschillende plaatsen ontdekken, verwonderen en herinneringen maken die ontworpen zijn om familiebanden aan te halen en te genieten van me-time.

Suite Buurt – De nieuwe, achtste buurt biedt gasten van Royal Suite Class een afzonderlijk Suite Sun Deck op een nieuwe locatie, compleet met een dompelbad, een bar en veel ligstoelen en hoekjes om achterover te leunen. Je vindt er ook populaire favorieten zoals Coastal Kitchen, het privérestaurant, de Suite Lounge, en de grootste Ultimate Family Suite tot nu toe met plaats voor een gezin van 10 personen.

The Mason Jar Southern Restaurant & Bar – De nieuwe hotspot serveert zuidelijke gerechten en nieuwe interpretaties van klassiekers voor brunch, diner en in de late avond, waaronder hartige johnnycakes, zuidelijke gebakken kip, krabbeignets en garnalen. De ervaring wordt compleet gemaakt met live countrymuziek, een inrichting in echte farmhousestijl, een verzameling Amerikaanse whisky’s en shakes.

Wonder Playscape – De waterspeeltuin voor kinderen vormt een heel nieuw avontuur met glijbanen, klimmuren, spelletjes, een interactieve muurschildering die geactiveerd wordt door aanraking en fantasierijke puzzels.

The Vue Bar – De gelukkigste happy hours zijn te vinden in de nieuwe bar die overdag een panoramisch uitzicht op de oceaan biedt, en na zonsondergang oplicht dankzij zijn helder verlichte en kleurrijke mozaïek-luifel.

Caribbean Pool Deck – In het centrum van de Caribische sfeer ligt The Lime & Coconut, naast het trio van snelle waterglijbanen, The Perfect Storm; het aquapark voor kinderen Splashaway Bay, Casitas, ligstoelen in het zwembad, livemuziek en meer.

El Loco Fresh en Cantina Fresca – De grab-and-go-plek voor Mexicaanse lekkernijen, zoals op bestelling gemaakte taco’s, burrito’s en quesadilla’s, debuteert nu met Cantina Fresca. De speciale bar serveert een selectie van ‘aguas frescas’, margarita’s en andere Mexicaanse gerechten.

Andere terugkerende favorieten aan boord van Wonder of the Seas zijn Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar, de nieuwste variant van Royal Caribbean op de Italiaanse trattoria; de hoogste glijbaan op zee, The Ultimate Abyss; de nieuw ontworpen, toegewijde ruimtes voor kinderen en tieners bij Adventure Ocean, Social100 en The Patio; de FlowRider-surfsimulator, dubbele klimmuren, Central Park met meer dan 20.000 echte planten; en meer.

Het entertainment aan boord van Wonder of the Seas

Passend bij ’s werelds nieuwste wonder, komen avontuur en innovatie tot leven in de vier kenmerkende en hightech ‘stages’ van de cruisemaatschappij – lucht, ijs, toneel en water – met vier nieuwe producties:

  • inTENse – De eerste cast van het AquaTheater die volledig uit vrouwen bestaat, brengt de energie en intensiteit in het unieke amfitheater naar een hoger niveau. Aanaf 17 meter hoogte duiken de dames op acrobatische wijze in het diepste zwembad op zee.
  • 365: The Seasons on Ice – In de enige echte Studio B wordt een verhaal over de veranderende seizoenen van de aarde verteld door schaatsers. De bewegingen van de artiesten worden geaccentueerd door innovatieve projectiemapping, kleurrijke verlichting en afbeeldingen en geluid, die de locatie van het ene seizoen naar het andere transformeren.
  • The Effectors II: Crash ‘n’ Burn – debuteert later dit jaar in het Royal Theatre, de eigen superhelden van Royal Caribbean – The Effectors: Captain Viz, Lume, Pixel en Reverb – keren terug in een opwindend, hightech gevecht met hun aartsvijand Crash en zijn nieuwe sidekick Burn. De helden zullen hun superkrachten gebruiken om de planeet te redden en hun rivalen voor eens en voor altijd te verslaan.
  • Voices: An Intimate Performance on a Grand Scale – De moderne wereld van virtuele communicatie versmelt met de suggestieve kracht van live optredens in een geheel nieuwe stijl van muzikale productie. De op maat gemaakte show van het Royal Theatre, met een wonderbaarlijke mengelmoes van muziek, zang en dans, zal de verbindende kracht van performancekunst onderstrepen.

Naast het originele entertainment van Wonder of the Seas, zorgt een stevige portie livemuziek op het nieuwste innovatieve schip van Royal Caribbean voor de ultieme vakantie-soundtrack.

  • Live countrymuziek brengt de gezonde, zuidelijke gastvrijheidservaring samen in The Mason Jar Southern Restaurant & Bar. De huiselijke deuntjes worden geserveerd met brunch, diner en late-night menu’s van zuidelijke gerechten en een verzameling bourbon en Amerikaanse whisky’s.
  • Vakantievibes zijn ongeëvenaard op Wonder of the Seas levendige pooldeck, waar gasten kunnen relaxen, genieten van de zwembaden, cocktails drinken van The Lime & Coconut en kunnen grooven op live Caribische muziek, dj’s en verrassingsoptredens gedurende de dag.
  • Music Hall biedt elke avond live-optredens van een tribute-band, een rustiger jazzensemble of de Royal Caribbean-huisband. Ook de Stowaway Piano, de zwervende pianist speelt een rits aan klassieke deuntjes op verrassende plekken.
  • Boleros verwarmt de boel met zijn Latin taste, dankzij een zeskoppige band die salsa, cumbia, merengue en samba speelt.
  • De Engelse pub, Cask & Clipper, serveert bieren van de tap terwijl een gestage stroom van akoestische muziek voor een echt authentieke ervaring zorgt.
  • Pianoartiesten zetten de muzikale toon in de Schooner Bar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *