Regent Seven Seas Cruises onthult ’s werelds langste cruise

Regent Seven Seas Cruises heeft haar langste World Cruise ooit onthuld. De cruise vertrekt op 7 januari 2025 en wordt gevaren met de stijlvolle en elegante Seven Seas Mariner. Gedurende 150 dagen bezoekt het schip 97 bestemmingen in 25 landen.

Wie ooit al eens in absolute luxe rond de wereld heeft willen varen kan in 2025 inschepen aan boord van Seven Seas Mariner. Het luxeschip van Regent Seven Seas Cruises vertrekt dan vanuit Miami (Florida) voor een 150 dagen durende reis rond de wereld. Tijdens de reis, die de poëtische naam ‘Away in Wonder‘ kreeg worden ongelooflijke bestemmingen in Zuid-Amerika, het Stille Oceangebied, Australië & Nieuw-Zeeland, Azië en Alaska bezocht. Tijdens de vijf maanden lange reis bevaart het schip drie oceanen, bezoekt het 97 havens in 25 landen op 5 continenten en legt het in totaal 36,295 zeemijlen af. 

Voor wie 150 nachten niet genoeg is is er de optie om een extra cruise van 18 nachten toe te voegen aan de 2025 World Cruise. Tijdens deze reis vaart het schip naar de Mexicaanse Rivièra, van San Francisco naar Miami. Hierbij wordt het Panamakanaal doorvaren en worden onder meer havens in Costa Rica en Colombia bezocht.

“We weten dat onze gasten op zoek zijn naar uitgebreide reizen in exotische bestemmingen, daarom zijn we ongelooflijk enthousiast om de langste World Cruise in onze 30-jarige geschiedenis te onthullen,” zei Jason Montague, President and Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Gedurende 150 nachten zullen reizigers de hoogste normen van service en cuisine ervaren, plus genieten van een reeks luxe voorzieningen. Daarnaast zullen reizigers tijdens Away in Wonder zo ver naar het zuiden varen als Antarctica, zo ver naar het oosten varen als Azië en zo ver naar het noorden varen als Alaska, alles in één enkele, epische reis.”

Exclusieve kustexcursies 

Regent heeft ongelooflijke ervaringen aan land samengesteld om van te genieten. Van 395 inbegrepen kustexcursies tot 16 overnachtingen aan land die het ontdekken van fascinerende locaties mogelijke maken. Dit zijn onder andere Rio de Janeiro (Brazilië), Bora Bora (Frans-Polynesië) en Ho Chi Minh City (Vietnam). Bovendien biedt de route ook toegang tot 46 UNESCO Werelderfgoederen zoals Rapa Nui National Park in Hanga Roa op Paaseiland en het Sydney Opera House in Sydney, Australië. 

De cruise meert aan bij twee nieuwe havens voor Regent: het afgelegen Robinson Crusoe eiland voor de kust van Chili en Muroran op het Japanse eiland Hokkaido. Het schip zal ook een once-in-a-lifetime 3-daagse panoramische cruise maken langs Antarctica. 

Pre-cruise gala

Gasten die inschepen voor deze unieke reis rond de wereld trappen de 2025 World Cruise in stijl af met een pre-cruise gala, gevolgd door drie events aan land. Dit is exclusief voor gasten aan boord van de wereldcruise en brengt hen onder andere naar Buenos Aires (Argentinië), Auckland (Nieuw-Zeeland) en Bangkok (Thailand).  

Boven op de uitzonderlijke persoonlijke service, restaurants met gastronomische specialiteiten, premium drankjes in prachtig ontworpen bars en lounges, spectaculair entertainment en onbeperkte WIFI kunnen reizigers tijdens de wereldcruise genieten van een aantal andere voordelen. Zo krijgt elke passagier 550 dollar aan boordkrediet, is er onbeperkte valet laundry inclusief stomerij en strijken, telefoontijd per suite, medische dienst aan boord, een herdenkingsgeschenk en nog veel meer.

Wie zich gedurende 150 nachten in de watten wil laten leggen kan maar beter over een flinke spaarpot beschikken. De prijzen voor de 2025 World Cruise van Regent Seven Seas Cruises beginnen bij  € 77.209  per persoon in een Deluxe Veranda Suite en € 224,059 per persoon in een Master Suite. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *