Corendon Hotels en Resorts en Marriott International ondertekenen franchiseovereenkomst voor vijf hotels in Nederland

Corendon Hotels & Resorts heeft een franchiseovereenkomst met Marriott International voor vijf hotels in Nederland ondertekend. De samenwerking vertegenwoordigt bijna duizend hotelkamers in en rond Amsterdam.

Om de zichtbaarheid van haar vijf hotels in Nederland in alle markten te verbeteren heeft Corendon Hotels & Resorts een franchiseovereenkomst met Marriott International ondertekend.

Corendon Hotels & Resorts omvat naast de hotels in Nederland ook nog twee hotels in Turkije, een hotel in Ibiza (Spanje) en twee hotels in Curaçao. Marriott exploiteert meer dan 8.000 hotels in 139 landen over de hele wereld. Onder de franchisesamenwerking zal Corendon de vijf hotels blijven exploiteren onder vier onderscheidende Marriott International merken: Autograph Collection, Tribute Portfolio, Residence Inn by Marriott en Fairfield by Marriott. 

Mariska Nunes, Managing Director van Corendon hotels is alvast zeer verheugd om samen te werken met Marriott International: “Ons doel is om de allerbeste service te bieden aan onze gasten en Marriott Bonvoy-leden en om te laten zien dat de unieke gastvrijheid van Corendon waarde toevoegt aan de Marriott-merken.” 

Autograph Collection

The College Hotel Amsterdam, een boetiekhotel met 40 kamers, wordt als eerste omgedoopt tot de Autograph Collection. Dit is een portfolio van uiteenlopende luxehotels over de hele wereld met een eigen identiteit gelegen in dynamische, grote steden. The College Hotel Amsterdam ligt in het mode- en museumdistrict van Amsterdam. Het is gehuisvest in een stijlvol 19e-eeuws gebouw, oorspronkelijk gebouwd als school in 1895. Gasten worden er uitgenodigd om hun schooljeugd opnieuw te beleven door de unieke energie en het onderscheidende ontwerp van het hotel. Het Amsterdamse DNA: inclusiviteit met een vleugje humor, lokaal bekend als ‘Amsterdamse gein’ wordt overal sterk omarmd. Het is een gezellige, creatieve hotspot waar evenementen, tentoonstellingen, concerten en muzieksessies plaatsvinden en verschillende sociale en zakelijke netwerken samenkomen. Het hotel is een populaire ontmoetingsplaats voor iconen van de hedendaagse lokale cultuur, ook wel bekend onder de naam The Creators. 

Andere Marriott-merken

Het Corendon City Hotel zal na voltooiing van de geplande renovatiewerkzaamheden begin 2023 worden omgedoopt tot Corendon Amsterdam Nieuw-West, een Tribute Portfolio Hotel. De Tribute Portfolio is de groeiende collectie karaktervolle, onafhankelijke hotels van Marriott Bonvoy. Deze hotels zijn bijeengebracht door hun passie voor boeiend design en hun levendige sociale scène. Het Corendon Plaza hotel, gelegen in het Corendon Village-complex in Badhoevedorp, ondergaat ook een renovatie en zal in het tweede kwartaal van 2023 worden omgedoopt tot Corendon Amsterdam Schiphol Airport. De twee resterende panden in het Corendon Village-complex zullen een Residence Inn worden, gericht op gasten die langer willen verblijven, en een Fairfield, dat gasten een comfortabele, ongecompliceerde hotelervaring zal bieden.

De hotels zullen ook deel uitmaken van Marriott International’s toonaangevende loyaliteitsprogramma, Marriott Bonvoy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *