Azamara biedt Atlas Bar Experience aan op alle schepen

Voortaan kunnen gasten aan boord van Azamara’s vier boetiekcruiseschepen genieten van de ambachtelijke cocktails uit de Atlas Bar op Azamara Onward.

azamara onward

Volgend op de lancering van Azamara Onward dit voorjaar, brengt Azamara een voorproefje van de exclusieve Atlas Bar naar de rest van de Azamara-vloot. Vanaf augustus 2022 kunnen gasten gedurende hun vakantie met Azamaragenieten van de Atlas Bar Experience, met enkele van de meest populaire, op bestemmingen geïnspireerde cocktails in The Den.

De Atlas Bar is een van de nieuwigheden aan boord van Azamara Onward. De unieke bar serveert innovatieve ambachtelijke cocktails die zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technieken, van rookkoepels tot nitro-infusies. Vers geperste sappen en handgemaakte siropen verheffen de smaken van de samengestelde lijst met cocktails, waaronder de Grand Bazaar, London Fog Martini en Tuscany Delight. Terwijl trendy, luxecocktails centraal staan ​​in de Atlas Bar, kunnen gasten ook genieten van een exotisch premium menu met kleine schotels die warm en koud worden geserveerd, waaronder tartaar van rundvlees met kaviaar en geschaafde truffel, crudo van gerookte kreeft en meer.

“De reacties van onze gasten over de Atlas Bar zijn nog positiever dan we hadden verwacht. De ontwerper creëerde een prachtige ruimte die echt een aanvulling is op de cocktail- en voedselmenu’s waar ons voedsel- en drankteam zo hard aan heeft gewerkt om te perfectioneren. Ik kon niet trotser zijn op het werk van het team hier, en we wilden de ervaring op onze andere schepen kunnen bieden, zelfs als we niet dezelfde fysieke ruimte hadden”, zegt Scott Daniels, AVP van Hotel Operations voor Azamara.

De Atlas Bar Experience vindt plaats aan boord van Azamara Journey, Azamara Pursuit en Azamara Quest in The Den, een comfortabele en elegante lounge uitgerust met reisboeken, gidsen en bestemmingsgerichte activiteiten. De bekwame barmannen van Azamara zullen speciale cocktails van Atlas Bar samenstellen, zoals de London Fog Martini, Tuscan Delight en de favoriet van gasten, Heart of Azamara. Het premium voedselmenu van Atlas Bar blijft exclusief voor Azamara Onward.

Lees ook: Explora Journeys onthult culinaire aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *