Explora Journeys stelt entertainment- en enrichmentprogramma voor

De nieuwe luxe cruisemaatschappij Explora Journeys heeft een reeks activiteiten, evenementen en ervaringen aangekondigd die uitzonderlijke entertainmentopties voor gasten zullen bieden.

Nadat Explora Journeys eerder de fascinerende bestemmingen, welzijnservaringen en eetmogelijkheden die gasten kunnen verwachten presenteerde, onthult ze nu haar programma van origineel entertainment en enrichment. Het programma is ontworpen om de geest te stimuleren en de ziel te voeden.

Drew Gowland, Senior Lead Entertainment, Experience & Enrichment, vat het concept samen: “We hebben een nieuwe doordachte en gepersonaliseerde benadering van entertainment, verrijking en ervaringen op zee aangenomen. De veeleisende luxereiziger die op zoek is naar iets dat zijn gemoedstoestand en reis authentiek weergeeft vindt aan boord van onze schepen een subtiele, gelaagde, intieme en toch opwindende keuze aan ervaringen en afleidingen.”

Hoewel de schepen geen hoofdtheater hebben kunnen gasten op elk moment van de reis op zeven locaties aan boord genieten van entertainment. Hierbij zullen ze kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan verschillende stijlen van entertainment. Op deze manier kunnen ze vrijelijk genieten van elke gewenste ervaring op elk gewenst moment. Zonder beperkende starttijden kunnen ze gewoon in en uitlopen in hun eigen tempo en de juiste sfeer op het juiste moment vinden.

Diep bewust van de kracht van muziek om te genezen, een stemming te veranderen en suggestieve soundtracks te creëren die reizigers aan hun ervaringen zullen herinneren lang nadat ze het dagelijks leven hebben hervat, plaatst Explora Journeys muziek centraal in haar aanbod.

Gasten kunnen voor en na het diner genieten van chill-outs aan het zwembad in de Astern Lounge, of hedendaagse pop geïnspireerd op Scott Bradley’s postmoderne jukebox in de Explora Lounge. Als hun humeur vraagt ​​om een ​​relaxte muziekavond bij kaarslicht, geïnspireerd op de route die het schip vaart, kunnen ze die vinden in de Journeys Lounge. En er is altijd muziek bij een kopje koffie of een drankje in de Lobby Bar.

De wereld van entertainment en verrijking van Explora Journeys

Activiteiten

Dit zijn speelmomenten om één, twee keer of keer op keer van te genieten. Georganiseerd door de Entertainment Hosts samen met professionals die gerespecteerd worden vanwege hun technische beheersing van het onderwerp, ze zijn leuk en verbazingwekkend informatief.

 • Ombré-zonsondergangen: gasten kunnen hun fotografische vaardigheden aanscherpen in de Explora Lounge. Ze leren hoe ze een vurige zonsondergang kunnen vastleggen terwijl deze vervaagt tot roze blos; hoe je de perfecte selfie voor Instagram maakt; of hoe je een persoonlijk portret of kunstwerk het beste kunt belichten.
 • The Spirit of Whiskey: een vermakelijke tutorial van bekwame mixologen in de Malt Whisky Bar, waar gasten deze aloude geest ontdekken terwijl ze hun hand proberen te leggen op het maken van kenmerkende drankjes.
 • Melodic Master Class: Resident-artiesten leren de gasten kennen, delen hun talenten en bespreken songwriting, improvisatie en compositie.

Evenementen

Deze evenementen zijn speciaal ontworpen om elke reis te definiëren en bieden kansen voor interessante en plezierige interactie tussen gasten en gastheren.

 • Captain’s Log… Secrets of the Sail: gasten gaan samen met de kapitein of brugofficieren op een boeiende wandeling rond het dek. Ze leren hoe oude zeevaartmethoden plaats hebben gemaakt voor de verbijsterende technologie van vandaag terwijl ze het team leren kennen dat verantwoordelijk is om hen veilig rond de wereld te zeilen.
 • Bal Mythos: Om klokslag middernacht kunnen gasten ervoor kiezen om handgemaakte maskers van lokale goden en godinnen op te zetten en te genieten van de clubsfeer terwijl ze dansen op de Bacchus Band en zangers.
 • Midnight Wayfinder: Met dromerige gitaarmuziek en verhalen vertellen onder de sterren of rond de Conservatory Pool, leren gasten hoe zeilers lang vertrouwden op de zee, wind en sterren om ze veilig aan land te brengen.
 • Inferno: een onvergetelijke knipoog naar de glamour van Manhattan’s Studio 54, Soul Train en Europa’s disco’s uit de jaren 70, waar gasten kunnen genieten van cocktails uit die tijd en de hele nacht kunnen boogie.

Ervaringen

Unieke, samengestelde, meeslepende en boeiende Explora Journeys-ervaringen zorgen voor extravagant, onvergetelijk plezier.

 • An Evening by Candlelight: een intiem en gezellig onderdeel van elke EXPLORA I-reis, gastmuzikanten en vocalisten treden op in de hoofdlounges die zacht worden verlicht door kaarslicht, waardoor een scala aan ervaringen wordt gecreëerd, van klassieke muziek tot filmsoundtracks.
 • Decadence: de thema’s van deze fabelachtig toegeeflijke ervaring veranderen van lounge naar lounge, met livemuziek, meeslepende optredens en een sfeer van weelde waardoor The Great Gatsby er tweederangs uitziet.
 • Le Jazz: gasten die genieten van reizen naar Frankrijk kunnen zich helemaal laten gaan in een Parijse jazzclubervaring, vergezeld van Franse martini’s en canapés.
 • Let the Good Times Roll: Jiving to New Orleans jazz cabaret is een essentieel onderdeel van de Caribische reisroute, met een Frans Creools menu, absintcocktails en oogverblindend muzikaal vakmanschap.

Rituals

Een centraal aspect van het zeilen met Explora Journeys zijn de dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse rituelen die alles markeren van zonsopgang tot maansopgang. Deze vinden plaats op dezelfde tijd, op dezelfde dag, op dezelfde plaats in de groeiende vloot van schepen van het bedrijf. Gasten vinden entertainment, sereniteit, troost en structuur in prachtige praktijken die een basiskader vormen voor elke reis.

 • Ocean State of Mind: eenvoudige dagelijkse geleide meditaties tegen een achtergrond van lucht en oceaan kondigen elke ochtend aan, waarbij lokale culturele praktijken worden verweven tot rustgevende verhalen met betrekking tot de bestemming van de dag.
 • Sundial Salutation – Zonnewijzergroet: dit tweemaal daagse, op beweging gebaseerde wellnessritueel stimuleert gasten bij het begin van de dag en kalmeert ze vervolgens als de zonsondergang overgaat in het vallen van de avond.
 • Midday Melodies: Elke dag markeert het moment waarop de ochtend overgaat in de middag terwijl een nieuwe dag aan boord zich ontvouwt op EXPLORA I, het Atrium komt tot leven met akoestische muziek.
 • Sunset Aperitivo: Signature drankjes en hapjes geassocieerd met de verschillende aanloophavens worden geserveerd in de bars en lounges, elk met zijn eigen unieke sonische sfeer.
 • Moonrise: Elke 28 dagen komen gasten gekleed in de kleuren zilver en ivoor samen op een magische soirée om de volle maan te eren, nippen aan kenmerkende cocktails en dansen onder een sterrenhemel op livemuziek.

Enrichment

Culturele diepgaande ontdekkingen met een bestemmingsthema in de vorm van lezingen, cursussen en informele gesprekken brengen gasten samen voor stimulerende leermogelijkheden onder leiding van uitgenodigde experts in hun respectieve vakgebieden.

 • The Book Club: Af en toe reizen bevatten een bepaald boek over de regio waarin het schip vaart, met als hoogtepunt een lezing met de auteur.
 • Single Origin: Onder leiding van een barista van wereldklasse raken gasten vertrouwd met de lokale koffiecultuur door middel van proeverijen die relevant zijn voor de landen die ze bezoeken.
 • Artisanal: Cursussen over ambachten met een bestemmingsthema die representatief zijn voor het lokale erfgoed, van textiel en wandtapijten tot manden en het maken van chocolade, worden gegeven door een lokale expert.
 • Dance the Day Away: op bepaalde reizen kunnen gasten genieten van een ongelooflijke middag waarin ze iets van de bewegingscultuur van de regio leren kennen, begeleid door lokale dansmuziek, tegen een LED-achtergrond die een gevoel van de geografische context oproept. Sessies worden geleid door lokale experts, huisartiesten en de internationale gastheer.
 • The Creative’s Journey: Verhalen achter de schermen, schrijvers en iconische momenten op het podium en in de bioscoop worden ontdekt door middel van spannende gesprekken door resident- en gastartiesten, samen met andere productieve talenten. Onder hen bevinden zich ervaren schrijvers, regisseurs, producenten, acteurs, muzikanten, choreografen, kosters en decor- en lichtontwerpers.

Club Soda ten slotte ondersteunt en vermaakt gasten die genieten van een alcoholvrije levensstijl. Prism-evenementen worden georganiseerd om de diversiteit van de gasten van Explora Journeys te vieren. En de Solivagant Society brengt individuele reizigers tijdens hun reis samen in een verscheidenheid aan activiteiten, evenementen en ervaringen.

Lees ook: Holland America Line viert 150ste verjaardag met exclusieve De Lijn gin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *