Cruise & Golf-formule van Costa combineert golfpassie met voordelen van een cruise

Costa Cruises biedt een unieke formule die het mogelijk maakt om te spelen op enkele van de mooiste golfclubs in de Middellandse Zee en de Arabische Emiraten in combinatie met het comfort van een cruise aan boord van de meest innovatieve schepen in haar vloot.

Costa Cruises, de officiële rederij van de Ryder Cup 2023 en officiële leverancier van de Italiaanse Golffederatie, brengt de passie voor golf ook op vakantie met de Cruise & Golf-formule. De formule combineert een unieke golfervaring met de ontspanning en het plezier van een Costa-cruise op de meest innovatieve schepen.

Vanaf deze winter zal de Cruise & Golf-formule beschikbaar zijn aan boord van Costa Smeralda in de Middellandse Zee en aan boord van Costa Toscana tijdens haar afvaarten in de Arabische Golf. Golfliefhebbers zullen dus de mogelijkheid hebben om te spelen in enkele van de mooiste golfclubs in Italië, Frankrijk en Spanje (met Costa Smeralda), of in de Arabische Emiraten en Oman (met Costa Toscana). Golfers kunnen elke dag in een andere club spelen, met maximaal comfort en gemak, terwijl hun gezinsleden of vrienden kunnen genieten van de diensten aan boord of prachtige locaties kunnen verkennen met de excursies die door Costa worden georganiseerd. De formule is ook perfect voor kleine groepen golfers om samen in clubs te spelen en hun passie te delen.

Om van het aanbod te genieten kunnen gasten een Costa Smeralda-cruise in de Middellandse Zee of een Costa Toscana-cruise in de Arabische Emiraten en Oman boeken en vervolgens het golfpakket toevoegen aan hun boeking. Het pakket is inclusief drie of vier ‘Green Fees’ voor toegang tot de golfclubs in het aanbod.

De nieuwe selectie golfclubs voor Costa Toscana’s wintercruises van 2022/23 heeft als bijkomend voordeel dat liefhebbers ook ’s nachts kunnen spelen dankzij de lange aanlegperiodes van het schip. In Dubai is het bijvoorbeeld mogelijk om te spelen op de Emirates Golf Club, de thuisbasis van de jaarlijkse Dubai Desert Classic. Deze 18-holes baan is 6.676 meter lang en slingert zich een weg door honderden soorten inheemse flora en fauna, zeven meren en een spectaculair uitzicht op de skyline van Dubai. Spelers kunnen ook kiezen voor de The Els Club. Deze werd ontworpen door US Open en Open Championship-winnaar Ernie Els en is de thuisbasis van de Asian Tour. In Abu Dhabi kunnen golfers bijvoorbeeld spelen op de Abu Dhabi Golf Club, een van de beste 27-holes golfbanen ter wereld en de thuisbasis van het Abu Dhabi HSBC Championship. In Muscat (Oman) kunnen gasten golfen op de Almouj Golf Club, ontworpen door Greg Norman. De club is de thuisbasis van de Oman Open en valt op door zijn ongelooflijke locatie met uitzicht op de Indische Oceaan en de Hajar-bergen op de achtergrond. Of ze kunnen kiezen voor de Ghala Golf Club, de oudste en meest gerenommeerde club van Oman, waar sinds de jaren 70 de nationale kampioenschappen van Oman en de afgelopen vier jaar de MENA Tour zijn gehouden.

Onder de golfclubs die voor Costa Smeralda zijn geselecteerd, bevinden zich de Marco Simone Golf & Country Club, de officiële thuisbasis van de Ryder Cup 2023, en de Circolo del Golf Roma Acquasanta, een van de oudste golfclubs in Italië. Gasten kunnen ook de Golf Club Garlenda boeken. Deze is omgeven door eeuwenoude olijfgaarden en dennenbossen in het betoverende landschap van de westelijke Ligurische Rivièra. Of ze kunnen spelen op de Golf Club Genova Sant’Anna, die twee Italiaanse Double Professional Championships heeft georganiseerd en is ontworpen door Robert Von Hagge, een van ’s werelds beroemdste golfbaanarchitecten. Degenen die willen, kunnen golfen bij de Real Club de Golf El Prat, die al 10 keer de Spanish Golf Open heeft georganiseerd, en de Club de Golf Terramar Sitges, een van de oudste golfclubs in Spanje. Andere golfbanen zijn de Son Gual Golf in Palma de Mallorca, de T-Golf Calvia op het eiland Mallorca, de Golf Bastide de la Salette, en de Golf Sainte Baume.

Extra golfclubs zijn ook beschikbaar voor groepen, zoals de Argentario Golf Club, ontworpen door architect David Mezzacane en professionele golfer Baldovino Dassù; de Golf Nazionale, het technische centrum van de Italiaanse golffederatie; de PGA de Catalunya, nummer 1 onder golfclubs in Spanje en in de top vier van Europa; de Son Vida, de oudste en meest prestigieuze club van Mallorca.

Een golfervaring zonder zorgen

Met de Costa Cruises Cruise & Golf-formule kunnen golfliefhebbers zonder zorgen genieten van een echte gemakkelijke golfervaring. Naast de Green Fees omvat de formule een reeks speciale services om optimaal van de golf- en cruise-ervaring te genieten. Er is bijvoorbeeld een dedicated transfer van het schip naar de golfclub en terug, voorrang bij in- en ontschepen, transport en opslag aan boord van de golfuitrusting, baggy, welkomstpakket in de kajuit, een gereserveerde ruimte in het restaurant. Daarnaast is er een speciale aanbieding voor golfers en hun families om te genieten van de uitzonderlijke verscheidenheid aan restaurants aan boord van Costa Smeralda en Costa Toscana – waaronder het restaurant Archipelago, dat menu’s biedt die voor Costa zijn samengesteld door Bruno Barbieri, Hélène Darroze en Ángel León – en om een ​​scala aan geselecteerde behandelingen en diensten uit te proberen in de ‘Solemio’ spa en schoonheidssalon aan boord.

Vanaf de herfst van 2022 en in heel 2023 biedt Costa Smeralda routes van een week aan in de westelijke Middellandse Zee. tijdens deze reis wordt een bezoek gebracht aan Savona, Marseille, Barcelona, ​​Palma de Mallorca (Ibiza in de zomer), Palermo en Civitavecchia/Rome. In de winter van 2022/23 biedt Costa Toscana een rondreis van een week aan in de Arabische Emiraten en Oman, beschikbaar met het vlucht+cruise-pakket, inclusief lange, tweedaagse stops van één nacht in Dubai, Muscat en Abu Dhabi.

Lees ook: MSC World Europa officieel gedoopt in Qatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *