Oceania Cruises stelt nieuwe 33-daagse Grand Voyage voor

Oceania Cruises heeft een nieuwe 33-daagse Grand Voyage aan boord van Marina voorgesteld. De Mediterranean Connection neemt gasten mee op een reis van Venetië naar Barcelona en dompelt hen onder in de hoogtepunten van de oostelijke Middellandse Zee en de Heilige Landen.

Oceania Cruises heeft een gloednieuwe meeslepende Grand Voyage-reisroute aangekondigd voor 2023. De Mediterranean Connection aan boord van Marina, is een 33-daagse reis van Venetië naar Barcelona, ​​waarbij gasten worden ondergedompeld in de hoogtepunten van de oostelijke Middellandse Zee en de Heilige Landen. Deze Grand Voyage, die op 11 oktober 2023 vertrekt, zal 28 verschillende havens aandoen en biedt drie kortere segmentopties van maximaal 12 dagen.

“Nu de vraag naar langere en meer bestemmingsgerichte reizen blijft toenemen, zijn we verheugd om deze nieuwe reisroute te onthullen die ervaringen biedt in zowel iconische als off-the-beaten-path bestemmingen in een uithoek van de wereld met een rijke geschiedenis en culturele wonderen”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

Deze Grand Voyage is ideaal voor reizigers die voldoende tijd hebben om te genieten van speciale luxe aan boord. Variërend van een ultramoderne kookschool die de smaken van de regio leert tot privédiners bij Privée die de ultieme exclusieve culinaire ervaring bieden, er zijn eindeloze selecties voor gasten om van te genieten. Deze speciale Grand Voyage-route is ontworpen voor de ontdekkingsreiziger die gecharmeerd wordt door de geschiedenis, cultuur en keuken van de talloze betoverende bestemmingen. Tijdens deze expeditie zal Marina onder meer Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije, Malta, Israël en Egypte bezoeken.

Mediterranean Connection

Het luxueuze schip Marina, dat plaats biedt aan 1.238 gasten, zal op 11 oktober 2023 vertrekken. Vanuit Venetië vaart het schip naar iconische grote havens en verborgen parelbestemmingen aan de overkant van de Middellandse Zee. Tijdens deze unieke Grand Voyage kan je een reeks briljante ontdekkingen in het oostelijke Middellandse Zeegebied opdoen. Zo kan je genieten van culinaire ervaringen op uitzonderlijke Italiaanse locaties, een intrigerende mix van geschiedenis en cultuur op de Griekse eilanden ontdekken en uitgebreid op verkenning gaan naar de heilige plaatsen van de Heilige Landen.

Tijdens deze speciale reis worden 28 verschillende havens bezocht, variërend van iconische steden tot bestemmingen buiten de gebaande paden. Een overnachting in Istanbul biedt voldoende tijd voor een uitgebreide verkenning van deze magnifieke stad op twee continenten. In totaal vaart Marina naar maar liefst 10 legendarische landen, die gemakkelijk verschillende hoeken van de regio met elkaar verbinden. En niet te vergeten, de reis vindt plaats in het najaar van 2023 wanneer de temperaturen gematigder zijn en het minder druk is in de bestemmingen.

Voor wie geïnteresseerd is in kortere segmenten van de Mediterranean Connection Grand Voyage biedt Oceania Cruises drie segmenten van 10, 11 en 12 dagen aan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om drie extra Grand Voyage-routes van maximaal 23 dagen te boeken.

  • Greek & Italian Shores – Venetië naar Rome – 10 dagen, 11 oktober – 21 oktober 2023
  • Legendary Pathways – Rome naar Istanbul – 11 dagen, 21 oktober – 1 november 2023
  • Holy Land & Treasures – Istanbul naar Barcelona – 12 dagen, 1 november – 13 november 2023
  • Mediterranean Mystique – Barcelona naar Rome – 22 dagen, 29 september – 21 oktober 2023
  • Icons of Civilizations – Venetië naar Istanbul – 21 dagen, 11 oktober – 1 november 2023
  • Seas of Revelation – Rome naar Barcelona – 23 dagen, 21 october – 13 november 2023

Deze uitzonderlijke reizen kunnen nu geboekt worden via de website van Oceania Cruises.

Lees ook: Holland America Line viert 150ste verjaardag met exclusieve De Lijn gin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *