TUI legt extra vluchten in voor de krokusvakantie

TUI merkt al enkele maanden een toenemende trend om naar niet-Europese bestemmingen af te reizen. Voor de nakende krokusvakantie zijn verschillende bestemmingen al quasi volgeboekt. Daarom heeft de reisorganisatie beslist om extra vluchten in te leggen zodat er nog een aanbod is voor de sterke lastminutevraag.

Bij reisorganisator TUI was het vorig jaar al duidelijk dat de niet-Europese bestemmingen aan een sterke remonte zijn begonnen na 2 jaar afwezigheid omwille van de pandemie. De sterke aanwezigheid van prijsgunstige all-in hotels op deze bestemmingen beantwoordt duidelijk aan de vraag van de Belgische markt om met een vooraf bepaald budget en tegen een zo interessant mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te kunnen reizen. 

Voor de krokusvakantie, voor veel Belgen een zeer gewaardeerde winterbreak, is het nu al duidelijk dat de beschikbare capaciteit aan vliegtuigstoelen op een aantal bestemmingen niet zal volstaan om aan de vraag te voldoen. Er is sinds de coronacrisis immers ook een sterke lastminutevraag waarvoor TUI aanbod wil vrijwaren. Daarom worden er voor afreizen tijdens het weekend van vrijdag 17 tot zondag 19 februari en voor de retour van een week later een extra vlucht ingelast op Tunesië (vasteland en Djerba), Marokko (Agadir en Marrakesh), Kaapverdië (Sal en Boa Vista) en Egypte (Sharm-el-Sheikh en Hurghada). Ook op het Spaanse Malaga wordt er een extra vlucht geprogrammeerd.

Op de meeste bestemmingen zijn er nu nog voldoende hotelkamers beschikbaar. Maar doordat de krokusvakantie in verschillende Europese landen tijdens dezelfde week valt, verwacht TUI dat het aanbod snel krap zal worden. Snel beslissen is de boodschap. Meer informatie over het aanbod vind je op de website van TUI.

General banners

Lees ook: 6 ervaringen die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Muscat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *