Ikos Resorts tilt onvoorwaardelijke luxe naar een hoger niveau

Ikos Resorts, het beste luxe all inclusive hotelmerk ter wereld, heeft heel wat nieuwigheden in petto. Met Ikos Porto Petro in het Spaanse Mallorca en Ikos Odisia op het Griekse eiland Corfu, opent de groep twee nieuwe resorts van wereldklasse.

Een nieuwe wereld van onvoorwaardelijke luxe

Op het idyllische schiereiland van Dassia Bay in Corfu opent op 19 mei 2023 Ikos Odisia, het tweede resort van de groep op het Griekse eiland. Met 390 elegante kamers, een 420 meter lang privé zandstrand, tien verwarmde zwembaden en vijf à la carte restaurants, zal Ikos Odisia gasten verwelkomen voor een luxe all-in ervaring te midden van een magnifieke natuur met weelderige bossen en adembenemende zichten over de Ionische Zee.

Ikos Resorts treedt in 2023 ook voor een tweede keer buiten Griekenland en brengt vijfsterrenluxe en mediterraanse gastvrijheid naar de kust van Mallorca. Het gloednieuwe Ikos Porto Petro, dat op 16 juni 2023 z’n deuren opent, ligt op één van de best bewaarde en mooiste locaties van het eiland, naast de jachthaven van Porto Petro en het Mondrago natuurpark. Een verborgen parel met uitstekende sport- en fitnessfaciliteiten, een superieure service en 319 stijlvolle kamers. In 2024 zal het aanbod nog verder uitgebreid worden met spectaculaire drie- en vier slaapkamer suites op de klif met privézwembaden, een absolute privacy en magnifieke zeezichten.

Net zoals in alle Ikos Resorts, genieten de gasten in Ikos Porto Petro en Ikos Odisia van menu’s gecreëerd door Michelin-sterrenchefs, een luxueuze Anne Semonin Paris spa en een 24/24 roomservice binnen de luxe all-inclusive formule.

Nieuwe specialiteitenrestaurants

Na de succesvolle lancering van Ikos Andalusia aan de Spaanse Costa del Sol in 2021, pakt het luxe all-in resort dit jaar uit met een gloednieuw deluxe zwembad en deluxe bar, een nieuwe uitnodigende Kid’s Club – voor kinderen van vier tot twaalf jaar oud – en twee nieuwe specialiteitenrestaurants. Op het strand zullen de gasten kunnen genieten van tapas en espetos in Chiringuito, naar het voorbeeld van de typische Spaanse strandpaviljoens, terwijl Seasons hen zal verwennen met exquise mediterrane smaken. Het vijfsterrenresort zal in 2024 ook uitgebreid worden met een ruime collectie luxe villa’s en suites aan het strand. De nieuwe villa’s met drie tot vier slaapkamers en exclusieve suites, zullen de gasten onderdompelen in een uitzonderlijk comfort en het allerhoogste niveau van luxe.

Deluxe Collection

Voor een ultieme vakantie beleving biedt Ikos Resorts de Deluxe Collection, een reeks exclusieve diensten en premium voordelen. Naast het speciaal voor hen voorbehouden Deluxe Collection zwembad en een ruimte op het strand, genieten Deluxe Collection gasten een wereld van exclusieve privileges zoals een fles Taittinger op de kamer, een sfeervol diner bij kaarslicht op het strand en een gratis nek- en rugmassage in de spa. De Deluxe Concierge staat hierbij steeds voor hen klaar om alle vakantiebehoeften tot in de puntjes te regelen.

Op ontdekking met een Tesla

In 2023 kunnen gasten voor een volledige dag plaatsnemen achter het stuur van een Tesla en op een duurzame manier op verkenning gaan met de iconische elektrische wagen. De luxe Tesla’s in de kenmerkende blauwe Ikos kleur, zullen klaarstaan in alle resorts voor een Local Discovery ervaring met een extra vleugje luxe, helemaal inbegrepen binnen het all-inclusive verblijf. Het is een unieke manier om de vakantie te verrijken en de omgeving op eigen tempo te ontdekken langs de meest spectaculaire landschappen en idyllische dorpjes, met respect voor het milieu, de natuur en lokale gemeenschappen.

Lees ook: Oceania Cruises stelt nieuwe 33-daagse Grand Voyage voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *